Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kv dün bana misafir getirdi. Yemekli olduğunu da söylemedi. Çat kapı oldu. börek tatlı falan yapmıştım bir de yemek yaptık. Biz evi yeni aldık bize yine haftaya 8 kişi falan misafir getirecekmiş akşam çaya. 9 da uyukluyorum ben artık ama anlamıyor. Bir şey yapmazsın diyor öyle de olmuyor hiçbir şey yapmasan süpürge açarsın toz alırsın yine vakit. Çalışyorum bir de. Allahım bana sabır versin

Kizlaar 10tl indirim cekimle 79.99a geldii kullanışlı duruyor jokerde
Kullanisli cnm sen is yaparken durur yaninda oyalar kuzuyu benim fisherin buna benzer var.abilerden kalma hem salincak oluyor hem bu sekilde kullaniliyor iyi isime yaramisti gule gule kullanin

Amin.bende hic sevmem catkapi olayini

Bunlarin hepsinin köküne kibrit suyu insallah. Kimsenin acimasi kalmamis ya. Eşine soylesene canim. Valla su zamanda naz yaptik yaptik. Baska zamanimz yok zaten. Nazi gec bunlar gercek insan gercekten zorlaniyor. Hem evin isini yapicak hem misafir agirlicak hey allahim. Eşine soyle yemek yaptir getir eve benm halim yok de. Bakalm ne dicek. Anasina soyler belki getrme misafir diye. Madem illa getrcek misafir kendi hazirlasin gelsin. Bence onu bile yapmasinda.

Günaydın kızlarr bu bebiş beni uykucu yaptı iyice sabahları zor uyanıyorum inşallah kendisi de böyle uykucu olur
Ben de akşam üstü uyukluyorum 9 gibi bi geliyor 20 dk kestiriyorum kendime geliyorum. Eşim tansiyonun düşüyor dedi baktık harbi düşüyor 9/5 falan. Ama o 20 dk koltuk tepesinde ne güzel uyku. Yatakta öyle uyuyamıyorum

Yok eşim hazır alırım gelsinler boşver suratlarını çekeceğimize ben sana yardım ederim dedi. Yapar zaten. Ben süpürge açamıyorum artık mesela süpürgem gereksiz ağır. O açar ben demesem de. Kv'de de yapar aslında. Ama şöyle bir durum var misafirle gelir misafirin yanında yapar ben beceriksizmişim gibi davranır. Ben yaptım ben yaptım der :)

Kullanisli cnm sen is yaparken durur yaninda oyalar kuzuyu benim fisherin buna benzer var.abilerden kalma hem salincak oluyor hem bu sekilde kullaniliyor iyi isime yaramisti gule gule kullanin
4 yaşında oğlum var 2.yi dusunmeyince verdim salincagini kullanir diye vermemistim iyi ki onu da vermemisim

Eşin yardim ediyosa super ozaman.
Kv bosver

4 yaşında oğlum var 2.yi dusunmeyince verdim salincagini kullanir diye vermemistim iyi ki onu da vermemisim
Yok valla esim hep 3 cocuk istiyor diye yurutecti mama sandalyesi oyun halisi vs vermedik bizarabalari eskidi onu alicam sade.besik bile onlardan kalma

Evet ağırlık çöküyor hep aman düşsün tansiyonlar yükselmesin

Yok valla esim hep 3 cocuk istiyor diye yurutecti mama sandalyesi oyun halisi vs vermedik bizarabalari eskidi onu alicam sade.besik bile onlardan kalma
Ben hatira olcak bi kac parca bi sey birakip geri kalan her seyi verdimmm ama simdiii hepsinii saklicaam ne olur ne olmazz belki ilerde 3lerim benim koca cocuk hic istemiyor gerci

sakla cnm belli olmaz hele ilk cocuğu olanlar hiç vermesin:)))
nerde saklayacağım o kadar şeyi bilmiyorum :) Eşimle geçen bu elektronik ana kucaklarına baktık kocaman eşim diyor bunları nereye saklayacağız

Bana belediyeye gel demişler,sağlık ocağına değil ki. Salı günleri belediye binasından diğer günler izmitte bir yerden alınabilirmiş yazıyoduu
Benim kartim var sana kart vercekler buyuk ihtimal canim o yuzdendir ama saglik ocagi giris yapmadan o mesaj gelmiyor iste benim girisim yapilamiyormus anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…