Bana süt içme bu süreçte dedi doktor aklında bulunsun :)
Kv dün bana misafir getirdi. Yemekli olduğunu da söylemedi.Vallahi insanlari anlamiyorum ya hamile kadinin evine ne diye gezmeye gidiyon ya. Arkdaslar bu devrani dondurelim bebislerimizden sonra hamile kimsenn evlerine gitmeyelim yaziktir gunahtir ya.
Canim sende yorma kendini vallahi insanlar bi yana karnindaki bebek bi yana. Evi dagit dök saç bulasiklari yığ. Tozlari gorsunler bidaha gelmesinler. İnsani delirtecekler he
günaydın güzeller :) gecelik sabahlık pijama takımı aldınızmı nerelerden aldınız acaba
Kullanisli cnm sen is yaparken durur yaninda oyalar kuzuyu benim fisherin buna benzer var.abilerden kalma hem salincak oluyor hem bu sekilde kullaniliyor iyi isime yaramisti gule gule kullaninKizlaar 10tl indirim cekimle 79.99a geldii kullanışlı duruyor jokerde
Amin.bende hic sevmem catkapi olayiniKv dün bana misafir getirdi. Yemekli olduğunu da söylemedi.Çat kapı oldu. börek tatlı falan yapmıştım bir de yemek yaptık. Biz evi yeni aldık bize yine haftaya 8 kişi falan misafir getirecekmiş akşam çaya. 9 da uyukluyorum ben artık ama anlamıyor. Bir şey yapmazsın diyor öyle de olmuyor hiçbir şey yapmasan süpürge açarsın toz alırsın yine vakit. Çalışyorum bir de. Allahım bana sabır versin
Bunlarin hepsinin köküne kibrit suyu insallah. Kimsenin acimasi kalmamis ya. Eşine soylesene canim. Valla su zamanda naz yaptik yaptik. Baska zamanimz yok zaten. Nazi gec bunlar gercek insan gercekten zorlaniyor. Hem evin isini yapicak hem misafir agirlicak hey allahim. Eşine soyle yemek yaptir getir eve benm halim yok de. Bakalm ne dicek. Anasina soyler belki getrme misafir diye. Madem illa getrcek misafir kendi hazirlasin gelsin. Bence onu bile yapmasinda.Kv dün bana misafir getirdi. Yemekli olduğunu da söylemedi.Çat kapı oldu. börek tatlı falan yapmıştım bir de yemek yaptık. Biz evi yeni aldık bize yine haftaya 8 kişi falan misafir getirecekmiş akşam çaya. 9 da uyukluyorum ben artık ama anlamıyor. Bir şey yapmazsın diyor öyle de olmuyor hiçbir şey yapmasan süpürge açarsın toz alırsın yine vakit. Çalışyorum bir de. Allahım bana sabır versin
Ben de akşam üstü uyukluyorum 9 gibi bi geliyor 20 dk kestiriyorum kendime geliyorum. Eşim tansiyonun düşüyor dedi baktık harbi düşüyor 9/5 falan. Ama o 20 dk koltuk tepesinde ne güzel uyku. Yatakta öyle uyuyamıyorumGünaydın kızlarr bu bebiş beni uykucu yaptı iyice sabahları zor uyanıyorum inşallah kendisi de böyle uykucu olur
Yok eşim hazır alırım gelsinler boşver suratlarını çekeceğimize ben sana yardım ederim dedi. Yapar zaten. Ben süpürge açamıyorum artık mesela süpürgem gereksiz ağır. O açar ben demesem de. Kv'de de yapar aslında. Ama şöyle bir durum var misafirle gelir misafirin yanında yapar ben beceriksizmişim gibi davranır. Ben yaptım ben yaptım der :)Bunlarin hepsinin köküne kibrit suyu insallah. Kimsenin acimasi kalmamis ya. Eşine soylesene canim. Valla su zamanda naz yaptik yaptik. Baska zamanimz yok zaten. Nazi gec bunlar gercek insan gercekten zorlaniyor. Hem evin isini yapicak hem misafir agirlicak hey allahim. Eşine soyle yemek yaptir getir eve benm halim yok de. Bakalm ne dicek. Anasina soyler belki getrme misafir diye. Madem illa getrcek misafir kendi hazirlasin gelsin. Bence onu bile yapmasinda.
4 yaşında oğlum var 2.yi dusunmeyince verdimKullanisli cnm sen is yaparken durur yaninda oyalar kuzuyu benim fisherin buna benzer var.abilerden kalma hem salincak oluyor hem bu sekilde kullaniliyor iyi isime yaramisti gule gule kullanin
Verecegi alti ustu bi 650 tl ama her ilde yokmus cok enteresanneden bize yok ya
Eşin yardim ediyosa super ozaman.Yok eşim hazır alırım gelsinler boşver suratlarını çekeceğimize ben sana yardım ederim dedi. Yapar zaten. Ben süpürge açamıyorum artık mesela süpürgem gereksiz ağır. O açar ben demesem de. Kv'de de yapar aslında. Ama şöyle bir durum var misafirle gelir misafirin yanında yapar ben beceriksizmişim gibi davranır. Ben yaptım ben yaptım der :)
yok hiç ağlamadı, sonrasında da uçak seyehatimiz oldu hiçbirinde ağlamadı şükürEmzirmek işinize yaradı mı ağladı mı?
Yok valla esim hep 3 cocuk istiyor diye yurutecti mama sandalyesi oyun halisi vs vermedik biz4 yaşında oğlum var 2.yi dusunmeyince verdimsalincagini kullanir diye vermemistim iyi ki onu da vermemisim
Evet ağırlık çöküyor hep aman düşsün tansiyonlar yükselmesinBen de akşam üstü uyukluyorum 9 gibi bi geliyor 20 dk kestiriyorum kendime geliyorum. Eşim tansiyonun düşüyor dedi baktık harbi düşüyor 9/5 falan. Ama o 20 dk koltuk tepesinde ne güzel uyku. Yatakta öyle uyuyamıyorum
Ben hatira olcak bi kac parca bi sey birakip geri kalan her seyi verdimmm ama simdiii hepsinii saklicaam ne olur ne olmazz belki ilerde 3lerimYok valla esim hep 3 cocuk istiyor diye yurutecti mama sandalyesi oyun halisi vs vermedik bizarabalari eskidi onu alicam sade.besik bile onlardan kalma
sakla cnm belli olmaz hele ilk cocuğu olanlar hiç vermesin:)))Ben hatira olcak bi kac parca bi sey birakip geri kalan her seyi verdimmm ama simdiii hepsinii saklicaam ne olur ne olmazz belki ilerde 3lerimbenim koca cocuk hic istemiyor gerci
esomesom canimm gecen saglik ocagina gittim ya igne olmaya sut kart girisimi yapamiyorlarmis ben alamicam sanirim
nerde saklayacağım o kadar şeyi bilmiyorum :) Eşimle geçen bu elektronik ana kucaklarına baktık kocaman eşim diyor bunları nereye saklayacağızsakla cnm belli olmaz hele ilk cocuğu olanlar hiç vermesin:)))
Benim kartim var sana kart vercekler buyuk ihtimal canim o yuzdendir ama saglik ocagi giris yapmadan o mesaj gelmiyor iste benim girisim yapilamiyormus anlamadimBana belediyeye gel demişler,sağlık ocağına değil ki. Salı günleri belediye binasından diğer günler izmitte bir yerden alınabilirmiş yazıyoduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?