Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ay kızlar ben geceleri çok ağrı çekiyorum sürekli karnımın ağrısıyla kalkıyorum
büyük oğlan benim yanıma geliyo ya kendi üstünü açıyo ya benim üstümü açıyo ya tekme atıyo
zaten son aylar sıkıntı yapıyo uykusuz olucaz
doğum sonrası full ayakta olucaz hayırlısı en azından birinciden tecrübe ettiğim için artık geçecek diyebiliyorum kendime
37 ye kadar çalışıcam inşallah 38+3 de doğum

Hepmi yanina geliyor cnm zor olur bebek olunca babasi ile fallan yatmaya alissa olurmu acaba.kuzucuk gelince kiskanmasin

Birisi de kısır yaptım esra gel demiyorrrr
gelceksen yaparım ama bi şartla sırtımı ovacaksın
ya kızlar eşime acayip gıcık olmuş durumdayım ben gece boyu 2 saat deliksiz uyumuyorum her gece masaaaj masaaaaj diye yalvartıyor resmen

ah ah beni anlattın kuzum bende hedef 37 ye çalışmak doktor 38 de alırız dedi kızım 1 buçuk yaşında zor süreçler bizi bekler

bizde de durum benzer canım, büyük olanın odasını büyük odaya geçirmiştik, bize yakın olan küçük oda bebeğin olsun diye, hoş şimdi komple taşınıyoruz da neyse, odam çok uzak oldu size diye bahane edip her gece yanımızda uyuyor, ben uyuyunca götürün sorun değil diyor :)
pedagogumuza sordum, bebek olunca zorlanıp onu ısrarla odasında yatırmanıza "bebek geldi beni gönderiyorlar" mesajı verecektir, şimdiden alıştırın, siz onu alıp onun odasına gidin o uyuyana dek beraber kalın diyor

cumartesi şeker yüklemesi yaptıracağım birisi bana anlatabilir mi acabaa bu süreci, birde ne kadar sürüyor yaptıran sevgili arkadaşlarım

kızlar günlerdir hastalık nedeniyle giremiyorum, gribe yakalandım ve çok ağır geçiriyorum
serum fizyolojik ve parol dışında birşey de kullanamıyorum, hatta parolü de kullanmıyorum, nasılsa tedavi etmiyor, sırf kendi ağrım dinsin diye ilaç içmeyeyim minik kuşa zararı olmasın diye
işin kötüsü öyle bir iş yoğunluğu içindeyim ki ekibin yarısı urtdışına gitti onlarla sürekli irtibat halinde olmam gerekiyor sabahtan akşama kadar toplantılardan beynim zonkluyor, sırt ağrılarımı saymıyorum bile
ev hanımı olmayı çok istediğim bi dönemdeyim, ağlayasım geliyo bazen işyerinde

kızlar benim sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var ayağa kalkınca artıyor çok canım yanıyor topallıyorum.. çalıştığım okulda tuvalet hem dışarda hem de normal yer tuvaleti gitmek zorunda kalıyorum ağlaya ağlaya gidiyorum tuvalete... iznime daha 1 ay var nasıl çalışıcam bilemiyorum bu durumda olan var mı? bi çözüm yolu bulan

Canım benimde çok agrım vardı pelvik kasik falan enfeksiyon cıktı 2 3 gündür ilaç kullanıyorum ve ağrı felan kalmadı.. doktoruna git en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…