Benim kartim var sana kart vercekler buyuk ihtimal canim o yuzdendir ama saglik ocagi giris yapmadan o mesaj gelmiyor iste benim girisim yapilamiyormus anlamadim
ay kızlar ben geceleri çok ağrı çekiyorum sürekli karnımın ağrısıyla kalkıyorum
büyük oğlan benim yanıma geliyo ya kendi üstünü açıyo ya benim üstümü açıyo ya tekme atıyo
zaten son aylar sıkıntı yapıyo uykusuz olucaz
doğum sonrası full ayakta olucaz hayırlısı en azından birinciden tecrübe ettiğim için artık geçecek diyebiliyorum kendime
37 ye kadar çalışıcam inşallah 38+3 de doğum
E-Devlet üzerinden yapılacak başvurularda 650 TL ev hanımı olan annelere ödenecek. 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da başvurular E-Devlet üzerinden...
büyük oğlan benim yanıma geliyo ya kendi üstünü açıyo ya benim üstümü açıyo ya tekme atıyo
doğum sonrası full ayakta olucaz hayırlısı en azından birinciden tecrübe ettiğim için artık geçecek diyebiliyorum kendime
gelceksen yaparım ama bi şartla sırtımı ovacaksın
ya kızlar eşime acayip gıcık olmuş durumdayım ben gece boyu 2 saat deliksiz uyumuyorum her gece masaaaj masaaaaj diye yalvartıyor resmen
bizde de durum benzer canım, büyük olanın odasını büyük odaya geçirmiştik, bize yakın olan küçük oda bebeğin olsun diye, hoş şimdi komple taşınıyoruz da neyse, odam çok uzak oldu size diye bahane edip her gece yanımızda uyuyor, ben uyuyunca götürün sorun değil diyor :)
pedagogumuza sordum, bebek olunca zorlanıp onu ısrarla odasında yatırmanıza "bebek geldi beni gönderiyorlar" mesajı verecektir, şimdiden alıştırın, siz onu alıp onun odasına gidin o uyuyana dek beraber kalın diyor
kızlar günlerdir hastalık nedeniyle giremiyorum, gribe yakalandım ve çok ağır geçiriyorum
serum fizyolojik ve parol dışında birşey de kullanamıyorum, hatta parolü de kullanmıyorum, nasılsa tedavi etmiyor, sırf kendi ağrım dinsin diye ilaç içmeyeyim minik kuşa zararı olmasın diye
işin kötüsü öyle bir iş yoğunluğu içindeyim ki ekibin yarısı urtdışına gitti onlarla sürekli irtibat halinde olmam gerekiyor sabahtan akşama kadar toplantılardan beynim zonkluyor, sırt ağrılarımı saymıyorum bile
ev hanımı olmayı çok istediğim bi dönemdeyim, ağlayasım geliyo bazen işyerinde
kızlar benim sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var ayağa kalkınca artıyor çok canım yanıyor topallıyorum.. çalıştığım okulda tuvalet hem dışarda hem de normal yer tuvaleti gitmek zorunda kalıyorum ağlaya ağlaya gidiyorum tuvalete... iznime daha 1 ay var nasıl çalışıcam bilemiyorum bu durumda olan var mı? bi çözüm yolu bulan
kızlar benim sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var ayağa kalkınca artıyor çok canım yanıyor topallıyorum.. çalıştığım okulda tuvalet hem dışarda hem de normal yer tuvaleti gitmek zorunda kalıyorum ağlaya ağlaya gidiyorum tuvalete... iznime daha 1 ay var nasıl çalışıcam bilemiyorum bu durumda olan var mı? bi çözüm yolu bulan