Gel kiz yapmayi bilmiyorum ama internetten ogrenirim
o aslında bebeğin totosu ile alakalı cnm hangini sever kuzunun totosu pisik durum nedir bilmiyoruz o yüzden bezde bence alırken abartmamak lazım.ben prima premium seviyorum 3 numaraya kadar sonra prima yeşi yapakete geçiyorum bunda ne olur bilemem.ben premiul yenidoğan iki paket alıyorum sonra alırım gene, bu arada ben aslında bezleri ayarlamıştım gelecek yer vardı parası ile ama arkadaş hamileE bebekte molfix yenidoğan indirimdeymis . Molfixmi ??? Primamii
Hahahh yaa valla bi kere denemiştim annemin yuz ifadesi ayni boyleydiKossssskooocaaaaaa mohtilazzzzz geliniiiiii nasıl olurrr da kısır yapamazzzzz
geçmiş olsun canın idrar tahlili mi yaptılar idrar yolu enfeksiyonu yani dimi? ya burda o da sorun niğde deyiz özel hastane yok devlettede ara ki doktor bulasın valla bezdim ya doktoruma ağrım var diyorum tahlil falan yapmıo yapamıyor çünkü özel muayhaneCanım benimde çok agrım vardı pelvik kasik falan enfeksiyon cıktı 2 3 gündür ilaç kullanıyorum ve ağrı felan kalmadı.. doktoruna git en iyisi
Bir tanıdığım bebek yenidoğduğunda prima prematüre boy bez kullandık göbek bağı düşene kadar çok rahat ettik tavsiye ederim dedi bu konuda bilgisi olan deneyimlemiş olan var mı. Küçük olduğu için göbeğine kadar gelmiyomuş sanırım 20 gün falan kullanabiliyomuş o bezio aslında bebeğin totosu ile alakalı cnm hangini sever kuzunun totosu pisik durum nedir bilmiyoruz o yüzden bezde bence alırken abartmamak lazım.ben prima premium seviyorum 3 numaraya kadar sonra prima yeşi yapakete geçiyorum bunda ne olur bilemem.ben premiul yenidoğan iki paket alıyorum sonra alırım gene, bu arada ben aslında bezleri ayarlamıştım gelecek yer vardı parası ile ama arkadaş hamilekalmış. utandım almaya zaten kendi çocuğu gene olacak alırız marketler ne güne duruyor
Kaç gramlık canım 50 gramlık olan çok kolay açlık kan şekeri bakıyolar sonrasında içeceği içtikten sonraki bir saatlik glukoz sonucunacumartesi şeker yüklemesi yaptıracağım birisi bana anlatabilir mi acabaa bu süreci, birde ne kadar sürüyor yaptıran sevgili arkadaşlarım
hiç bilmiyorum ki doktorum sadece cumartesi günü aç karnına sabah erken saatte gel dediKaç gramlık yaptıracaksın canım ben 50 gramlık yaptırdım 1 saat sürdü 100 gram daha uzun sürüyor sanırım
Erkek bebeklerde molfix daha iyi diyorlar. Hatta annem sene 99 da kardeşime prima kullanamamıştı molfix almıştı o zaman bile. Geçen arkadaşım da dedi erkek bebekte prima çok kaçırıyor diye bence bez stoklama işi elimizde patlayabilir.E bebekte molfix yenidoğan indirimdeymis . Molfixmi ??? Primamii
Benim doktorum sadece başta kan tahlili yaptırdı sonra hiç yaptırmadı. Ama o zaman hiçbir değerim sınırda çıkmamıştı. Hep iyiydi. Bir de şu şeker yüklemesi için ben geç kalır mıyım acaba kontrolüm 29unda. 26+1 olacağım.Dün doktora gittim şeker yüklemesi yaptırdım şükür herşey yolunda
Son iki aydır her gittigim de doktor kan ve idrar tahlili yaptırıyor sizde durumlar nasıl? Demirim çok düşükmüş günde 2 ye çıkardı hapımı ve yorgunluğunun temel sebebi bu dedi.
Doğumla ilgili yine bilgi vermedi32 haftada gel rapor vereyim çalışabilir diye ihmal etme dedi sizde atlamayın öpüldünüz :*
Evet cnm enfeksiyon bebek için çok zararlı erken doğum riski oluyor . Bence devlete gdiip enfeksiyondan şüpheleniyorum felan de o zaman yapar idrar yaparken kasiklarin agriyormuydu peki?geçmiş olsun canın idrar tahlili mi yaptılar idrar yolu enfeksiyonu yani dimi? ya burda o da sorun niğde deyiz özel hastane yok devlettede ara ki doktor bulasın valla bezdim ya doktoruma ağrım var diyorum tahlil falan yapmıo yapamıyor çünkü özel muayhane
Benimki kız olucak bende stoklamak istemiyorum. 2 paket prima almıştım. 2 pakette molfix aldım bakalım başkada birşey almam heraldeErkek bebeklerde molfix daha iyi diyorlar. Hatta annem sene 99 da kardeşime prima kullanamamıştı molfix almıştı o zaman bile. Geçen arkadaşım da dedi erkek bebekte prima çok kaçırıyor diye bence bez stoklama işi elimizde patlayabilir.
onu ayırt edemiyorum işte normalde de ağrıdığı için klozete gidince ağrım olmuyor da idrar yaparken normal tuvalette oluyor işteEvet cnm enfeksiyon bebek için çok zararlı erken doğum riski oluyor . Bence devlete gdiip enfeksiyondan şüpheleniyorum felan de o zaman yapar idrar yaparken kasiklarin agriyormuydu peki?
58.8 kg olmusum.
48 ile hamile kaldim. Ameliyat oncesi 61 dim. 13 gun oldu. Noldu ya. Hep yatiyorum. Bebeklerimdemi kilo almadi acaba
Al işte bi dahaki randevuya kadar kafaya takcak bisey buldum
Ben geleyim hem gösteririm hem yeriz hep beraberGel kiz yapmayi bilmiyorum ama internetten ogrenirim
Aç karnına kan veriyorsun sonra küçük Bi şişede glukoz içiyorsun 1 saat sonra yine kan veriyorsun 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun sonra koşa koşa yemek yemeye gidiyorsun bu kadarcumartesi şeker yüklemesi yaptıracağım birisi bana anlatabilir mi acabaa bu süreci, birde ne kadar sürüyor yaptıran sevgili arkadaşlarım
kızlar benim sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var ayağa kalkınca artıyor çok canım yanıyor topallıyorum.. çalıştığım okulda tuvalet hem dışarda hem de normal yer tuvaleti gitmek zorunda kalıyorum ağlaya ağlaya gidiyorum tuvalete... iznime daha 1 ay var nasıl çalışıcam bilemiyorum bu durumda olan var mı? bi çözüm yolu bulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?