Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
58.8 kg olmusum.
48 ile hamile kaldim. Ameliyat oncesi 61 dim. 13 gun oldu. Noldu ya. Hep yatiyorum. Bebeklerimdemi kilo almadi acaba
Al işte bi dahaki randevuya kadar kafaya takcak bisey buldum
Kız 10 kg almışsın bu garip ne yapsın totalde 2.5 kg yok benim benim bebek hiç büyümez o zaman. Merak etme onlar bizi sömürüyor. Sen de 2 kez sömülüyorsun. Yoğurt yemeyi ihmal etme et ye hiçbirşey olmaz.olsa benim bebek büyümez bak beni de telaş ettirme

onu ayırt edemiyorum işte normalde de ağrıdığı için klozete gidince ağrım olmuyor da idrar yaparken normal tuvalette oluyor işte
Ben 2 kere iğne oldum enfeksiyon yüzünden canım ihmal etme. 1 idrarının kokusuna bak. 2 rengine bak. 3. Bitmesinde ve başlamasında yanma var mı ona bak. 4. Akıntının rengine bak koyu sarı veya yeşil olması kötü.

Doktora gidene kadar günde 3 lt en az su iç. İdrarını asla tutma iç çamaşırını sık değiştir ve pamuklu kullan bildiğim durum bu. Ben hep çekiyorum dikkat etmek gerek.

ya biz zaten oğlanın odasında yatıyoruz onu uyutup ben kalkıyorum
ama gece mutlaka beni yokluyo ya kalkıp geliyo ya uyanıp beni yanına çağırıyo

ah ah beni anlattın kuzum bende hedef 37 ye çalışmak doktor 38 de alırız dedi kızım 1 buçuk yaşında zor süreçler bizi bekler
inşallah Rabbim yardım edecek canım benim benim oğlan tam 3 buçuk olacak kardeş geldiğinde
ramazana kadar kendimi inşallah zorlayıp çalışacağım 1 hafta kalıyo 37 ye ramazanla arasında o süreçte yıllık izin alıcam gibi bakalım herşeyi konuşuyoruz ama Allah ne derse o tabi sonuç olarak yoksa bugün tarihlerle liste çıkardım tez canlı olmak veya planlı olmakta kötü ama huyum kurusun

Hepmi yanina geliyor cnm zor olur bebek olunca babasi ile fallan yatmaya alissa olurmu acaba.kuzucuk gelince kiskanmasin
yaa çatlıcam zaten bu konuda babayı hem istiyo hem istemiyo
hadi babanla uyu bu akşamda diyorum ama seni de istiyorum diyo
hastaneye bile yanımızda gelip gece benle kalacak plan bu
geceleri zerre bensiz kalmıyo uyanınca beni illa görecek
ve illa ilk gece uykusuna benle dalacak
mesela ben uyutup kalkıyorum babası gidiyo yanına yatıyo gece mutlaka ya babasına beni sorar ya kalkar yanıma gelir ya da beni çağırır
3 yaş sonrası en büyük sorunumuz anne sen yaptır anne kucağında bitişik yaşıyoruz
biberonla süt içiyo anne sen içir
hayırlısı artık ne diyim

doktoruna danıştın mı canım

Verecegi alti ustu bi 650 tl ama her ilde yokmus cok enteresan

aynen doğuysa doğu da yaşıyorum kaldı ki gelişmişlik düzeyine bakılırsa malatya urfadan kat kat ileridir
derle topla türkiyede bu şartlara uyan kaç anne vardır sanki
babaanne anneanne maaşında da böyle yapmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…