Ben geleyim hem gösteririm hem yeriz hep beraber
Kız 10 kg almışsın bu garip ne yapsın totalde 2.5 kg yok benim58.8 kg olmusum.
48 ile hamile kaldim. Ameliyat oncesi 61 dim. 13 gun oldu. Noldu ya. Hep yatiyorum. Bebeklerimdemi kilo almadi acaba
Al işte bi dahaki randevuya kadar kafaya takcak bisey buldum
Muz kivi ceviz badem ayva pekmeze limon sık iç direkt bebege gidiyor o besinler58.8 kg olmusum.
48 ile hamile kaldim. Ameliyat oncesi 61 dim. 13 gun oldu. Noldu ya. Hep yatiyorum. Bebeklerimdemi kilo almadi acaba
Al işte bi dahaki randevuya kadar kafaya takcak bisey buldum
idrar tahlili yaptır canım doktoruna enfeksiyondan şüphelendiğini soyleonu ayırt edemiyorum işte normalde de ağrıdığı için klozete gidince ağrım olmuyor da idrar yaparken normal tuvalette oluyor işte
Ben 2 kere iğne oldum enfeksiyon yüzünden canım ihmal etme. 1 idrarının kokusuna bak. 2 rengine bak. 3. Bitmesinde ve başlamasında yanma var mı ona bak. 4. Akıntının rengine bak koyu sarı veya yeşil olması kötü.onu ayırt edemiyorum işte normalde de ağrıdığı için klozete gidince ağrım olmuyor da idrar yaparken normal tuvalette oluyor işte
ya biz zaten oğlanın odasında yatıyoruz onu uyutup ben kalkıyorumbizde de durum benzer canım, büyük olanın odasını büyük odaya geçirmiştik, bize yakın olan küçük oda bebeğin olsun diye, hoş şimdi komple taşınıyoruz da neyse, odam çok uzak oldu size diye bahane edip her gece yanımızda uyuyor, ben uyuyunca götürün sorun değil diyor :)
pedagogumuza sordum, bebek olunca zorlanıp onu ısrarla odasında yatırmanıza "bebek geldi beni gönderiyorlar" mesajı verecektir, şimdiden alıştırın, siz onu alıp onun odasına gidin o uyuyana dek beraber kalın diyor
inşallah Rabbim yardım edecek canım benim benim oğlan tam 3 buçuk olacak kardeş geldiğindeah ah beni anlattın kuzum bende hedef 37 ye çalışmak doktor 38 de alırız dedi kızım 1 buçuk yaşında zor süreçler bizi bekler
Kısır yok ama ekmeğinden köftesine ev yapımı hamburger var buyur gelBirisi de kısır yaptım esra gel demiyorrrr
yaa çatlıcam zaten bu konuda babayı hem istiyo hem istemiyoHepmi yanina geliyor cnm zor olur bebek olunca babasi ile fallan yatmaya alissa olurmu acaba.kuzucuk gelince kiskanmasin
Bende bamya varKısır yok ama ekmeğinden köftesine ev yapımı hamburger var buyur gel
37+0 canım izne çıkma zamanıBende 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama 36 dolunca mı çıkılıyor yoksa tam 37 mi
doktoruna danıştın mı canımkızlar benim sol kasığımda inanılmaz bir ağrı var ayağa kalkınca artıyor çok canım yanıyor topallıyorum.. çalıştığım okulda tuvalet hem dışarda hem de normal yer tuvaleti gitmek zorunda kalıyorum ağlaya ağlaya gidiyorum tuvalete... iznime daha 1 ay var nasıl çalışıcam bilemiyorum bu durumda olan var mı? bi çözüm yolu bulan
Tamam canım teşekkür ederim37+0 canım izne çıkma zamanı
32 de çalışabilir raporu alıyoruz 37 ye kadar devam inşallah
Kısır yok ama ekmeğinden köftesine ev yapımı hamburger var buyur gel
Canın çektiyse mevsimi de değil buzlukta var benimHahahahah ben çok severim valla
Yaaa canımsıın, düşünceni yerimCanın çektiyse mevsimi de değil buzlukta var benimyakınız getireyim mi
Eveet ekmeği de evde yapıyorumEkmeğidee mi orijinalll
Eveet ekmeği de evde yapıyorumçalışmayınca mutfağa sardım sürekli tarif deniyorum
Verecegi alti ustu bi 650 tl ama her ilde yokmus cok enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?