Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Evren bize karşı anasını satayım bi çocuk doğurucaz altın uçmuş gitmiş, kim altın takacak bizeeeeee yetkililere sesleniyorummm

ben ilk kızımda 1 bedenden 2 bedene gecene kadar( yani 40 gunlukken falandi) prima premium care kullandım.Daha sonra prima aktif Bebek e geçtim.
göbek bağıyla ilgili bez konusunda hic bir sorun yasadigimi hatirlamiyorum.
kizim 3300 doğmuştu 1 beden bez göbek bağını etkilememisti.
poposu hep hassas bir bebekti yalnız..
her markayi denedim hepsi pişik yapmıştı.
biz sadece primada rahat ettik..
bu seferde premium care ile baslicaz yine prima ile devam edicez.macera aramicam :))

slepy naturalde iyi kuzum düşünürsen kızıma hiç pişik yapmadı hemde içeriği daha temiz

Evren bize karşı anasını satayım bi çocuk doğurucaz altın uçmuş gitmiş, kim altın takacak bizeeeeee yetkililere sesleniyorummm

ahh bacımm ben o işlerden umudumu kestim,bırak çocuğa hediye altını kocam bile bana bi bilezik alamaz herhalde altın

Evet kullandim. normal bezide kivirinca oluyor cok uzun kullanamiyorlar cok stok yapmayagerek yok ama ilk zaman 7.8 bez kullaniliyor ona gore alinabilir ama dedigim gibi bebise gore degisebilir

Dur dur tamm sustum vallahiii
Bebgin seni yemis yemis

slepy naturalde iyi kuzum düşünürsen kızıma hiç pişik yapmadı hemde içeriği daha temiz

çok çektim ya zamanında, risk almaya korkuyorum..
Deneme boyu falan oluyor mu canım marketlerde ya da e-bebekte falan?

al benden de o kadar oğluma iri bebek dediler 2 numara premimcare aldım gittim çocuğa bağlamışlardı kızkardeşim bi kucağına aldı ki poposu yarısına kadar açıldı yavrumun büyük gelmişti şimdi e bebek indiriminden 2 tane 1 numara prima aktif bebek aldım, 1 pakette premium care alırım

ayy aklima geldi ,ilk zamanlar gunde 15-20 arasi bez degistiriyordum.cocuk gaz çıkarsa degistiriyodum

Evet kullandim. normal bezide kivirinca oluyor cok uzun kullanamiyorlar cok stok yapmayagerek yok ama ilk zaman 7.8 bez kullaniliyor ona gore alinabilir ama dedigim gibi bebise gore degisebilir
e

anladim cnm olsun bir sekilde cozum bulursunuz benim ilk oglumla kardesi arasinda 3 yas var benim.sansim oglum hic kiskanc degildi cok istedi kardesini.oyuzden sıkıntı cekmedim ama wc isini falan 2.5 yasinda o dogmadan halletik ki kiskanmasin diye.odasinda uyuttuk dogmadan hikaye vs okuyup yatirdik babaylada yattigi oldu.uyku arkadasi falan deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…