aynen doğuysa doğu da yaşıyorum kaldı ki gelişmişlik düzeyine bakılırsa malatya urfadan kat kat ileridir
derle topla türkiyede bu şartlara uyan kaç anne vardır sanki
babaanne anneanne maaşında da böyle yapmışlardı
Bir tanıdığım bebek yenidoğduğunda prima prematüre boy bez kullandık göbek bağı düşene kadar çok rahat ettik tavsiye ederim dedi bu konuda bilgisi olan deneyimlemiş olan var mı. Küçük olduğu için göbeğine kadar gelmiyomuş sanırım 20 gün falan kullanabiliyomuş o bezi
slepy naturalde iyi kuzum düşünürsen kızıma hiç pişik yapmadı hemde içeriği daha temizben ilk kızımda 1 bedenden 2 bedene gecene kadar( yani 40 gunlukken falandi) prima premium care kullandım.Daha sonra prima aktif Bebek e geçtim.
göbek bağıyla ilgili bez konusunda hic bir sorun yasadigimi hatirlamiyorum.
kizim 3300 doğmuştu 1 beden bez göbek bağını etkilememisti.
poposu hep hassas bir bebekti yalnız..
her markayi denedim hepsi pişik yapmıştı.
biz sadece primada rahat ettik..
bu seferde premium care ile baslicaz yine prima ile devam edicez.macera aramicam :))
Taktıklarımız da boşa gitti yastık altında bekleyeydiEvren bize karşı anasını satayımbi çocuk doğurucaz altın uçmuş gitmiş, kim altın takacak bizeeeeee yetkililere sesleniyorummm
yaprak altın takarlar düğünümde çıkmıştı 1 tane tek tek izledim buldum takanı kızı evlenince takıcam yakındaTaktıklarımız da boşa gitti yastık altında bekleyeydiköşeliktik
Bende bidaha gorcegimi sanmiyorum48 mi? 48 benim bildiğim muğla plakası ya da bir yaş dilimi.. 48 diye kilo mu olur ya? Aç mı geziyodun zalımınnn kızııı
Evren bize karşı anasını satayımbi çocuk doğurucaz altın uçmuş gitmiş, kim altın takacak bizeeeeee yetkililere sesleniyorummm
Evet kullandim. normal bezide kivirinca oluyor cok uzun kullanamiyorlar cok stok yapmayagerek yok ama ilk zaman 7.8 bez kullaniliyor ona gore alinabilir ama dedigim gibi bebise gore degisebilirBir tanıdığım bebek yenidoğduğunda prima prematüre boy bez kullandık göbek bağı düşene kadar çok rahat ettik tavsiye ederim dedi bu konuda bilgisi olan deneyimlemiş olan var mı. Küçük olduğu için göbeğine kadar gelmiyomuş sanırım 20 gün falan kullanabiliyomuş o bezi
Dur dur tamm sustum vallahiiiKız 10 kg almışsın bu garip ne yapsın totalde 2.5 kg yok benimbenim bebek hiç büyümez o zaman. Merak etme onlar bizi sömürüyor. Sen de 2 kez sömülüyorsun. Yoğurt yemeyi ihmal etme et ye hiçbirşey olmaz.olsa benim bebek büyümez bak beni de telaş ettirme
Ben de sahte bilezik vardı 8 ayaryaprak altın takarlar düğünümde çıkmıştı 1 tane tek tek izledim buldum takanı kızı evlenince takıcam yakında
slepy naturalde iyi kuzum düşünürsen kızıma hiç pişik yapmadı hemde içeriği daha temiz
Listeye ekliyorum hemmencikMuz kivi ceviz badem ayva pekmeze limon sık iç direkt bebege gidiyor o besinler
ben ilk kızımda 1 bedenden 2 bedene gecene kadar( yani 40 gunlukken falandi) prima premium care kullandım.Daha sonra prima aktif Bebek e geçtim.
göbek bağıyla ilgili bez konusunda hic bir sorun yasadigimi hatirlamiyorum.
kizim 3300 doğmuştu 1 beden bez göbek bağını etkilememisti.
poposu hep hassas bir bebekti yalnız..
her markayi denedim hepsi pişik yapmıştı.
biz sadece primada rahat ettik..
bu seferde premium care ile baslicaz yine prima ile devam edicez.macera aramicam :))
ahah 8 ayarı biliyorum abimde çıkmıştı bide biz ona 22 ayar 20 gram takmıştık salak kafamızBen de sahte bilezik vardı 8 ayarbiz de bulmuştuk kv gidip hesap sormuştu
çok çektim ya zamanında, risk almaya korkuyorum..
Deneme boyu falan oluyor mu canım marketlerde ya da e-bebekte falan?
bilmiyorumki kuzum bende primadan geçtim slepy naturale içeriği temiz diye şimdi gene öyle başlamak istiyorum pişerse prima alırım napımçok çektim ya zamanında, risk almaya korkuyorum..
Deneme boyu falan oluyor mu canım marketlerde ya da e-bebekte falan?
eEvet kullandim. normal bezide kivirinca oluyor cok uzun kullanamiyorlar cok stok yapmayagerek yok ama ilk zaman 7.8 bez kullaniliyor ona gore alinabilir ama dedigim gibi bebise gore degisebilir
Ayy yaprak altın ilk defa duyuyorum, bende de yarım gr çıkmıştıyaprak altın takarlar düğünümde çıkmıştı 1 tane tek tek izledim buldum takanı kızı evlenince takıcam yakında
kız yarım gram keşke olsa değerli şimdi yarım gram 200 küsürAyy yaprak altın ilk defa duyuyorum, bende de yarım gr çıkmıştı
anladim cnm olsun bir sekilde cozum bulursunuz benim ilk oglumla kardesi arasinda 3 yas var benim.sansim oglum hic kiskanc degildi cok istedi kardesini.oyuzden sıkıntı cekmedim ama wc isini falan 2.5 yasinda o dogmadan halletik ki kiskanmasin diye.odasinda uyuttuk dogmadan hikaye vs okuyup yatirdik babaylada yattigi oldu.uyku arkadasi falan deneyebilirsinyaa çatlıcam zaten bu konuda babayı hem istiyo hem istemiyo
hadi babanla uyu bu akşamda diyorum ama seni de istiyorum diyo
hastaneye bile yanımızda gelip gece benle kalacak plan bu
geceleri zerre bensiz kalmıyo uyanınca beni illa görecek
ve illa ilk gece uykusuna benle dalacak
mesela ben uyutup kalkıyorum babası gidiyo yanına yatıyo gece mutlaka ya babasına beni sorar ya kalkar yanıma gelir ya da beni çağırır
3 yaş sonrası en büyük sorunumuz anne sen yaptır anne kucağında bitişik yaşıyoruz
biberonla süt içiyo anne sen içir
hayırlısı artık ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?