Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah bende 29 haftalıkta gitmiştim 1400 dü bende salı falan gideceğim bakalım büyümüşmü prensesim.............
Bende canm 29 haftalıkken gitmisstim tarihlerimiz hep aynı ikimiz aynı anda doğurursak sasmam

Hareketlerinde azalma hisseden oluyor mu?
Dün surekli dinledim öyle pek haket hissedemedim
(is yaparken hareketlendiysede anlayamadim)
Aksam da 3 e kadar kafama taktigimdan uyuyamadim surekli hareket dinledim izledim ama yok.
Esime dedim sabah dr. mi gitsek kahvalti sonrasi hareketlendi ohhh dedim.
Ayy dogurana kadar 9 doguruyorum zaten bisi mi oldu diye.

Surekli kipirdak bi kız olunca dun okadar sakin olmasi tuhaf geldi bana
Bugun masallah korkularim gecti

30.haftaya giriyorum,ve heyecanım başladı benim,,bitmedi hazırlıklar,sizler neler yaptınız,neler aldınız?
bebek cikolatasi kapi susu kendime gecelik birde uyku seti alacagim kizima onlar kaldi.daha dusunsem belki cikacak
Bende canm 29 haftalıkken gitmisstim tarihlerimiz hep aynı ikimiz aynı anda doğurursak sasmam
benim bebeler erken doguyor insallh mayista dogar ama hic 40i goremedim ayni anda dogurabilirz bem senden once de dogurabilirim
yerleri daraldikca hareketleri azalabilir cnm .onlarinda gunu gunune uymuyor
Güzel haftasonlari güzel anneler
Sanada cnm

Canım büyüdükçe yerleri daraliyor
Hareketlerin azalmasi normal tabi ama yine de takip etmek lazim

Aynı benim durumum,tatlı falan yedim,temizlik yaptım,bi hareket etmedi korktum,sonra bi gerindi,oh be dedim,sanırım yer falan değişiyorlar,hissetmenin mutluluğu da apayrı

moon83
Canım büyüdükçe yerleri daraliyor
Hareketlerin azalmasi normal tabi ama yine de takip etmek lazim
Surekli hareket halinde olupda birden kesilince korkuyor insan sagolun kizlar
Aynı benim durumum,tatlı falan yedim,temizlik yaptım,bi hareket etmedi korktum,sonra bi gerindi,oh be dedim,sanırım yer falan değişiyorlar,hissetmenin mutluluğu da apayrı
tatli da yedim uzandimda durttumde asla hareket etmedi.
Kafama taktim uyuyamadim.
Sabah hareket edince rahatladim.
Dogursaydik sağ salim

kizlar lansinoh göğüs ucu kremi sürmeye başlayan var mı?
baslicam ama erken mi gec mi bilemedim
bu zamana kadar hindistan cevizi yagi ile yetindim ama sanki artik yetmiyo ,cunku banyodan sonra ucum soyuluyor

bu zamana kadar hindistan cevizi yagi ile yetindim ama sanki artik yetmiyo ,cunku banyodan sonra ucum soyuluyor
Sur cnm zarari olmaz.

Bence yerleri daraldı iyice çünkü eskisi kadar kıpır kıpır değil benim kız da. Daha ağır hareketler yapıyor dönme gibi itme gibi

Bence yerleri daraldı iyice çünkü eskisi kadar kıpır kıpır değil benim kız da. Daha ağır hareketler yapıyor dönme gibi itme gibi
Benimde öyle.
Balik gibi kayardi sagdan sola soldan saga.
Simdi bi kasilma, bi kaykilma seklinde.
Dun cok taktim surekli izledim hatta karnima bisi koydum minik hareketlerini gorim diye.
Cok minik minik oynuyordu karnimdaki sey.
Ama öyle kayma yer degisme gibi hissedilebilir degildi.
Sanirim sebebi bu buyuduler bir de karnim buyuk degil benim

Ben 4.ayimdan beri hindistan cevizi yagi kullaniyorum 5 kavanoz bitirdim sanirim.
1 tane daha alirim doguma kadar ama cildimi cok guzel nemlendirdi ben faydasini gordum yumusacik yapti.
(gogusden baslayip gobek popo basen diz kapagina kadar suruyorum her gun) bazen gunde 2 defa.

goguslerimede hep surdum.
2-3 haftadir lansinoh gogus ucu kremine basladim ben.
Cunku kuruluk hissettim gogus ucumda.
Baya yogun guzel bir krem.
Ben surmeye devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…