Hareketlerinde azalma hisseden oluyor mu?
Dün surekli dinledim öyle pek haket hissedemedim
(is yaparken hareketlendiysede anlayamadim)
Aksam da 3 e kadar kafama taktigimdan uyuyamadim surekli hareket dinledim izledim ama yok.
Esime dedim sabah dr. mi gitsek kahvalti sonrasi hareketlendi ohhh dedim.
Ayy dogurana kadar 9 doguruyorum zaten bisi mi oldu diye.
Surekli kipirdak bi kız olunca dun okadar sakin olmasi tuhaf geldi bana
Bugun masallah korkularim gecti
3 gün önce oğlum karnıma sert bir tekme atmıştı. O günden sonra pek oynamadı. Dün doktora gittim. Mevzuyu söyledim küsmüştür dedi usg de herşey yolundaydı ama ne yaptıysak ellerini yüzünden çekmedi cidden küsmüş :)) dün akşam barışma konuşmaları yaptırmaya çalıştım karnımı öptürdüm inan ondan sonra hareketlendi
kizlar lansinoh göğüs ucu kremi sürmeye başlayan var mı?
baslicam ama erken mi gec mi bilemedim
bu zamana kadar hindistan cevizi yagi ile yetindim ama sanki artik yetmiyo ,cunku banyodan sonra ucum soyuluyor
Ben sürüyorum birkaç haftadır ve gerçekten işe yarıyor bence siz de başlayın. Ama bebek doğduktan sonra mustelanın kremini alıcam onun içinde lanolin yok ve çok iyiymiş. Lanolin hayvan kaynaklı olduğu için bebeklerde alerji yapabilirmiş bilginiz olsun
3 gün önce oğlum karnıma sert bir tekme atmıştı. O günden sonra pek oynamadı. Dün doktora gittim. Mevzuyu söyledim küsmüştür dedi usg de herşey yolundaydı ama ne yaptıysak ellerini yüzünden çekmedi cidden küsmüş :)) dün akşam barışma konuşmaları yaptırmaya çalıştım karnımı öptürdüm inan ondan sonra hareketlendi
Ben sürüyorum birkaç haftadır ve gerçekten işe yarıyor bence siz de başlayın. Ama bebek doğduktan sonra mustelanın kremini alıcam onun içinde lanolin yok ve çok iyiymiş. Lanolin hayvan kaynaklı olduğu için bebeklerde alerji yapabilirmiş bilginiz olsun
Ben 4.ayimdan beri hindistan cevizi yagi kullaniyorum 5 kavanoz bitirdim sanirim.
1 tane daha alirim doguma kadar ama cildimi cok guzel nemlendirdi ben faydasini gordum yumusacik yapti.
(gogusden baslayip gobek popo basen diz kapagina kadar suruyorum her gun) bazen gunde 2 defa.
goguslerimede hep surdum.
2-3 haftadir lansinoh gogus ucu kremine basladim ben.
Cunku kuruluk hissettim gogus ucumda.
Baya yogun guzel bir krem.
Ben surmeye devam edicem
Ben kokusunu seviyorum esim sevmiyor
Genelde gunduz suruyorum aksama cok koku kalmiyor tenim tamamen emmis oluyor.
özellikle dus sonrasi guzel emiyor vucut.
Günaaydınnn kızlarr bu virüsten dolayı epeyxe tedirgin oldumm doğum yapacağımız hastanler ne kadar özel olsada yinede risk var allah yardımcımız olsunn
Ben kokusunu seviyorum esim sevmiyor
Genelde gunduz suruyorum aksama cok koku kalmiyor tenim tamamen emmis oluyor.
özellikle dus sonrasi guzel emiyor vucut.
Benim de eşim sevmiyor bende o yokken sürüyorum ama kıyafetlerime siniyor o yüzden bi kavanoz hala bitmedi. Duşa girmeden bir iki saat önce sürüp bekletebiliyorum ancak. Lierac kullanıyorum kokusuz bakalm çatlayacak mı göbeğim
Merhaba arkadaşlar. Bebişlerin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Benimki çok aşağıda gibi geliyor bir tedirgin oluyorum. Tekmeledikçe rahim ağzı acıyor sanki. Yani orası rahim ağzı mı bilmiyorum da.
Merhaba arkadaşlar. Bebişlerin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Benimki çok aşağıda gibi geliyor bir tedirgin oluyorum. Tekmeledikçe rahim ağzı acıyor sanki. Yani orası rahim ağzı mı bilmiyorum da.
Yahu bu erkeklerin işi ne kolay. Bir günde ellerine hazır bebek vereceğiz acımızı anlatacak kelime bulamayacağız. hamilelik, doğum, lohusalik, doğum sonrasi bunların hiçbirini yasamayacaklar. Biraz sinirliyim Çünkü yaşadığımız şehirden taşınma gibi bir durum var doğuya büyük ihtimalle. Burda ki hastane bana güven veriyordu simdi kime güveneceğim bilmiyorum. Eşim de bugün aşkım olur rahat ol diyor nasıl rahat olayım. Ay yazdım rahatladım biraz. Okuduysan iz teşekkürler
Yahu bu erkeklerin işi ne kolay. Bir günde ellerine hazır bebek vereceğiz acımızı anlatacak kelime bulamayacağız. hamilelik, doğum, lohusalik, doğum sonrasi bunların hiçbirini yasamayacaklar. Biraz sinirliyim Çünkü yaşadığımız şehirden taşınma gibi bir durum var doğuya büyük ihtimalle. Burda ki hastane bana güven veriyordu simdi kime güveneceğim bilmiyorum. Eşim de bugün aşkım olur rahat ol diyor nasıl rahat olayım. Ay yazdım rahatladım biraz. Okuduysan iz teşekkürler
O da seni telkin edebilmek için öyle şeyler söylüyor ama hormonlar sağolsun :) Tabi o laflar lohusalıkta daha bir ayrı batıyor :) başlarda olsa yine neyse de doktora iyice alışmışken değiştirmek zorunda olmak kötü. Taşınmayı doğum sonrasına erteleyemiyor mu?