Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Iyiliğim için söylüyordur mutlaka ama ben bu aralar zaten ters anlıyorum bu aralar. Çok rahat görünüyor gözümün önünde. Atama durumu olacak yüzde doksan zorunlu yani en fazla iki hafta içinde taşınmak gerekiyor

Hastane için kapı süsü ve hediyelikten vazgeçtim ben hiç hevesim kalmadı bu gidişle ziyaretçi bile alınmayabilir hastanelere siz yaptırıcak mısınız
Ben yaptirmicam.
isim yazili tulum,takim falanda yaptirmadim.
Kapi susude yaptirmicam.
Oda da suslemicem.
Ikramlikda yaptirmicam.
Zaten ramazana geliyor ikramliga gerek yok.
kapi susleride 100tl genelde 1 defa orda asicam aticam kenara hic gerek yok.
Ben zaten hastaneye kimse gelsin istemiyorum tam dogum tarihimi soylemicem kimseye.
Ailem esim falan tembihlicem istemiyorum kimsenin gelmesini.
Belli diil dicem tarih..

Mevlit dahi dusunmuyorum kuran okucak var kimsem.
3-4 kisi olur okuruz cay fasli olur pesine.

En guzrlı cnm,ızole yasam

En guzrlı cnm,ızole yasam
Normalde de gosteris sevmeyen sade yasayan biriyim.
Hamile oldugumu bile cogu kisi bilmiyor cevremde.
Resim falan zaten atmadim atmiyorum.
Hele emojili baby resimlerini asla sevmiyorum
Ya koy ya koyma nedir öyle anlamsiz.
Tabiki herkesin kendi tercihi.
Ben böyle huzurluyum mutluyum.
Gereksiz hic bisi almadim almicamda.
Hep de indirim takip ettim ediyorumda.
Saglikli sıhhatli olsunda.

Ben de ilkinde hiçbirini yapmadım kapı süsü oda süsü ikramlık vs vs. Mevlüt okutmadım diş buğdayı yapmadım. bunda da aynı düşüncedeyim.

Anne olarak biz daha çok yoruluyoruz haliyle. Ama onların yaşamında pek bir şey değişmiyor. Bu da insanın gözüne batıyor bir gıcık oluyor :):)

Günaaydınnn kızlarr bu virüsten dolayı epeyxe tedirgin oldumm doğum yapacağımız hastanler ne kadar özel olsada yinede risk var allah yardımcımız olsunn
amin kuzum cok kotu bir zamana denk geldi
aa bende severim hindistan cevizi kokusu guzel
Merhaba arkadaşlar. Bebişlerin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Benimki çok aşağıda gibi geliyor bir tedirgin oluyorum. Tekmeledikçe rahim ağzı acıyor sanki. Yani orası rahim ağzı mı bilmiyorum da.
bazen.benimkide aciyor demeki daha donemis seninkide cnm
Hastane için kapı süsü ve hediyelikten vazgeçtim ben hiç hevesim kalmadı bu gidişle ziyaretçi bile alınmayabilir hastanelere siz yaptırıcak mısınız
ben evdeki odasi icin yaptircam hastane gereksiz bencd
Evet cok rahatlar malesef biz onlar kadar rahat olamiyoruz allahnyardimciniz olsun tasinma isi zor

Kizima taytlar aldik pazardan ici pamuklu kalin 5tl den.
Sezon sonu malum bir dahaki kışa evde giyer.
Tirnak makasi aldim.
Annemde agiz mendillerini dikmis.
Saka maka hazirliklar tamamlaniyor

Merhaba arkadaşlar. Bebişlerin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Benimki çok aşağıda gibi geliyor bir tedirgin oluyorum. Tekmeledikçe rahim ağzı acıyor sanki. Yani orası rahim ağzı mı bilmiyorum da.
Benim değişiyor bazen vajinaya doğru bazen midem.. mideme çıkınca aşırı rahatsızlık nefes darlığı hissediyorum bende alt daha iyi üstten:)) dr bisey demediyse bisey yoktur bence cnm yapı meselesi demekki rahim aşağıda duruyor

Ben de ilkinde hiçbirini yapmadım kapı süsü oda süsü ikramlık vs vs. Mevlüt okutmadım diş buğdayı yapmadım. bunda da aynı düşüncedeyim.
Ben oglumda da yapmamistim.
Ama ek gida vs hep özendim.
ilikli kemikler, et sulari, tavuk sulari, meyve pureleri
Hazir mama hic almamistim.
usenmezdim.
Umarim kizimda da ayni sabirla yaparim.
Böyle seylere daha cok özeniyorum daha dikkat ediyorum.

Benim hep asagida ama dr. erken dogum beklemiyorum rahim uzunlugun iyi dedi.
Sanirim bebegin yerlesimiyle alakali.
gogusumun alti hep bos benim.
Hep rahmime yakin hissediyorum kizimi.

Böyle korona çıkacağını bilseydim bende yaptırmazdım hediyelik kapı süsü ve yastık yaptirmistim. Ama böyle giderse sanırım kimseyi kabul etmicem ne hastaneye ne eve

Kizima taytlar aldik pazardan ici pamuklu kalin 5tl den.
Sezon sonu malum bir dahaki kışa evde giyer.
Tirnak makasi aldim.
Annemde agiz mendillerini dikmis.
Saka maka hazirliklar tamamlaniyor
Gule gule kullansin kuzucuk.aynen yavas yavas bitiyor saglikla gelsinler

En güzeli,bende istemiyorum,ilk bebkteki kendimi zor toplamıştım psikolojik olarak mevlütte sinir olmuştum,evim uzakta kendi tanıdıklarıma evde yapamazsam bile kurslar var yemek verir okuturum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…