Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aynen valla canım nefes darlığı cekiyorum aslında hamilelikten çünkü yukarı çıktığını hissediyorum ama işte yine de acaba korona mi oldum diye tiribe giriyorum ey allaam
Allah korusun cnmo gebelikten nefes nefese kaliyoz

En güzeli,bende istemiyorum,ilk bebkteki kendimi zor toplamıştım psikolojik olarak mevlütte sinir olmuştum,evim uzakta kendi tanıdıklarıma evde yapamazsam bile kurslar var yemek verir okuturum,
Bir de esimin ailesinden cagirmak istemediklerim var.
Ama cagirmazsam sorun olacak.
Hic canimi sıkamam mecburi kimseyede katlanmak istemiyorum.
Bu vurus falan bahanem olur hatta.
Kesinlikle katiliyorum.
Aslinda benim dusuncem su kuranimi okuyacak kimsem var okuruz evde 3-5 kisi yine.
Ayrica cocuklari sevindirmek istiyorum.
Bir mebla ayirip cocuklara bisiler alip dagittircam.

Biz esimle bir kaza gecirmistik.
Herkes kuran okutun kurban kesin dedi.
Biz bir hocaya danistik ihtiyac sahibi birini birilerini sevindirin daha sevap dedi.
Bizde öyle yapmistik.

Benimde göğüslerim çatladı:) ilk gordugumde çok uzuldum ama atlattım:)))) tedavisi var artık nasılsa öyle düşün canm
Yok ya takılmam ben :)) çok abartılı harita gibi olmadığım sürece ufak çatlaklar olacak napalım. Benim göğüsler öyle kaşındı ki hamilelik boyunca çatlamak en doğal hakları

Aynen.aslinda daha sevap milleti cagiriyorsun dedikodudan gecilmiyor malesef.oyle daha iyi.

Aynen.aslinda daha sevap milleti cagiriyorsun dedikodudan gecilmiyor malesef.oyle daha iyi.
Ben mesela gorumcemi cagirmak istemiyorum samimi degiliz.
Ama esim bile diyor ki sen onu cagirmazsan oooo daha cenesinden kurtulamayiz.
Niye kendimi kasim bu tipler icin.
Hem bebekle ugras hem gelenin gonlunu yap oncesinde temizlik sonrasinda temizlik.
Yani benim konumum icin okutmamam daha iyi.

dogru cnm.yorgunluguda cabasi bende kararsiz kaldim virus durulmazsa hic ugrasamam okadar insanla.
Bizde de aynı netlestiremedik
bende melis ve aymira arasinda kaldik aymira agir basiyor soy adimizla uyumlu oluyor

Hayirli aksamlar cumleten Rabbim önce sağlık dogunlar nasıp etsin hepimizé biryandan virüs biryandan şehit haberleri bir yandan çekirge mevzusu artık naisl sakin olacaksakAllah yar ve yardımcımiz olsun .ben griptim oglumdan kaptim salya sumuk üstüne dün ishal oldum afedersiniz gecede karnimin sağ tarafına aşırı şiddetli ağrı girdi uykudan uyandırdı nefes alamadim çok şükür ki geçti tekrarlamadı bugunde gaz sancısi kasik agrisi bitirdi beni .kusura bakmayın çok uzun oldu merak ettiğim bende mi. Oluyor acaba bunlar eğer oluyorsa çok daha dikkat edip önlem almam lazim ilk oglumda bunları yasamadim

Yok ya takılmam ben :)) çok abartılı harita gibi olmadığım sürece ufak çatlaklar olacak napalım. Benim göğüsler öyle kaşındı ki hamilelik boyunca çatlamak en doğal hakları
Aynen yaa can sağlığımız olsun da bunlar Önem li değil ben en çok koronaya takıyorum

Bende öyle Bi hazırlık yapmadım kapı süsü için evde malzemem vardı kendim hazırladım. Ama hastahanede kullanır mıyım bilmiyorum. Onun dışında hala pijama almadım. Onda kararsızım. Lohusa pijaması denince fiyat artıyor normal Bi takım mı alsam bilemedim. İlkinde çeyizimde pijama takımım vardı doğum için uygundu onu gitmiştim. Şimdi öyle bişey de bulamadım. Kararsızım hala..

Gecmis olsun cnm her gebelik ayni olmuyor bende ogullarimda rahat gebelik gecirdim ama kiza hamileyim zorlu geciyor.cabuk yoruluyorum kryfim yok hep dusuk tansiyon bir tuhaf haldeyim.

Bende lohusa sepetinden buldum 200 civari mecbur onu alicM yok bulamiyorum pijama falan hep ayni geliyir gercektwn harika olan var 400 500 ne gerek var o kadarina.

Havada sogudu mart kapidan baktirir kazma kurek olayi dogru firtina soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…