Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ama hala çalışma raporu almak istiyorsunuz ??? ben de bunu anlamıyorum. zaten idari izinler uzayacak analık izninin doğumdan sonraya aktarılıp aktarılamayacağını doktorunuza sorsanıza ?
Canim calisabilir raporu almak istiyorum cunku digum sonrasina aktarmak istiyorum çünkü eşim özel sektörde doğum sonrası kriz olursa işten cikarilip o iş bulamazsa ev kredisi ödeyip 2 bebis +1 tane daha geliyor ona 1 gun bile daha fazla zaman gecirebilmem için calisabilire ihtiyacım var ve sonrası böyle kötü senaryo olmasa bile şu durumda bile ikizlerimde çok fazla zaman geciremeden ise basladim bunda ne kadar çok onlarla olursam o iyi diye bakiyorum burdaki arkadaşlarda bu gibi sebeplerle istiyor yoksa kimse bu durumda çalışmak istemez benimde isim daha korunakli gibi kalabalık degil kendi Odam var bunun için gitmem çok sıkıntı olmaz inşallah

Bilmiyorum benim o zamana kadar tek hedefim sağ salim çıkabilmek ve bebeğimi sağlıklı doğurabilmek galiba...o yüzden çalışamaz raporu alcam çünkü ben yoksam sağlığım yoksa kredilermiş şuymuş buymuş bir önemi olmayacak :S

Odan ayriysa kimseyle temasta bulunmazsin cnm illaki hastaneye gidiyoz aliaverise gidiyoz. sen onlemini al maskeni tak kolanyani al dezenfektanini al mecbursan calismaya calis .insallah zaten asi bulunmus allahin izniyle kisa bir sure sonra hersey yoluna girer insallah

aşı mı bulunmuş?
gerçekten mi nerden duydunuz okudunuz,biraz umide ihtiyacım var..

aşı mı bulunmuş?
gerçekten mi nerden duydunuz okudunuz,biraz umide ihtiyacım var..
Cnm amerika 4 denekte denemis sonuclar bekleniyor.çin zaten diyor amerika getirdi illaki asisini da yapmistir.yakinda piyasaya surecek diyorlar.umutsuzluk yok canim insalah duzelecek hersey

Özelde dogurcam cnm.mayista degilde agustos falan olabilir virusten kurtulma ama 2021 de diye okudum bir yazida.
Olamaz ya Allah hepimizi korusun bebwgimi gormeden korona virusu olucam diye cok korkuyorum

Inşallah canim biran önce hersey yoluna girer mecburiyetler olmasa kimse çalışmaz bu durumda dikkat edecem zaten çok fazla yayılırsa italyadaki ki gibi zaten istesek de cikamayiz Rabbim neylerse güzel eyler onlemini alacam kader de varsa dikkat etsekte bi sekilde bizi bulur su isteriz sucudan o su sisesinden bulaşır paradan bulaşır vb biz önlemi alıp Allaha birakirsak hersey güzel olur bu arada bende korkuyorum evdeki iki bebebigim ve karnimdaki için herkes gibi

Oyle cnm allah korusun sen evde dursan da illaki esler calisiyor gelecekse bir sekilde gelir. Onlemimizi alacagiz allah korusun hepimizi

Canim bazen sen ne kadar kacarsan kaç seni buluyor ama senin tercihin haklisinda normalde ama herkesin şartları bir olmuyor malesef ... birde bugün birini dinledim tv de kadın diyor ki benim 4 günde 4 yakınım vefat etti farklı farklı şeylerden oysa herkes gibi bizde coranadan korkuyorduk ama rabbim neden ne zaman olecegimixi yazdı biz doğduğumuz da bunu biliyoruz bizden sadece önlem almak düşüyor dikkat etmek düşüyor dedi çok etkilendim kadını n sozlerinden daha bir çok şey anlattı benim içim rahatladi açıkçası korkmuyormuyum evet korkuyorum herkes gibi ama verende o alan da o 2018 de doğumda kalbim durdu çok uğraşıp calistirdilar o zaman virüs vb yoktu ama Rabbim daha değil dedi ve döndüm hayata bugün o kadın bana bunu hatirlatti

Corabinizi kendiniz giyebiliyor musunuz ben giyemiyorum artık ve oturarak yemek yiyor musunuz masadami yiyorsunuz

Corabinizi kendiniz giyebiliyor musunuz ben giyemiyorum artık ve oturarak yemek yiyor musunuz masadami yiyorsunuz
Oturup giyiyorum cnm sandalyede yemek yiyorum yere oturmak zorlasti

Kasılmalar bendede başladı ama bukadar erken doğum sancısı olmaz diyorum, magnezyum vermişti doktor içmiyordum şimdi günde 1 kere ona başladım.
Ben magnezyum kullanıyorum zaten ama yine de oluyor sancı.
Kızlar sizede ara ara adet sancısı geliyo mu yalancı sancı bu mu oluyor
Benim özellikle gece oluyor sabah kalkmadan önce de hissediyorum o sancıları.

Benim 3. gebeliğin diğerlerinde hiç sancım olmamıştı hatta sezeryan olduğu in doğuma giderken tatile gider gibi elimde valizim laylaylom girmiştim. Bunda ne çok sancı yaşadım diye hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…