Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doktora mecbur gideceğiz canım. Takside falan eldiven tak elinle yüzüne de hiç dokunma.

evet haklısın kuzum bizide çıkarttılar idari izne çok şükür hastaneye falan gitmekte tehlikeli rapor için

Canım inşallah dediğin gibi olur ama illa o süreç için rapor isterler diye düşünüyorum ve işi şansa bırakmamak adına çalışabilir raporu aldım ben tabi alıp almamak sana kalmış
ben insan kaynaklarında çalışıyorum 32 olduğunda iznini başlatmazsan otomatikman sistem analık hakkını başlatıyo 32 de 37 ye çalışır alman lazımki idari izinden yararlanabilesin. Birde biri sormuş çalışabilirden sonra rapor alırsam analık iznimdenmi düşüyo diye hayır ama doktorlar çok vermek istemiyo 1 2 gün anca verebiliyo yoksa analığı başlatıyım diyolar gebelikten dolayı alıcaksAn raporunu. bu şekilde

Sağolasın çok aydınlatıcı olmuş. 32 de çalışabilir alıp idari izinden devam edicez o zaman...

Ben sormuştum, teşekkür ederim :)

Kızlar kızlar hepimiz mutsuz ve umutsuz olduğumuz şu günlerde içimizde bir mucize taşıdığımızı unutmayalım ve güzel günlerin geleceği umudumuzu koruyalım :) Hepinizi öpüyorum :* :*

amin cnm insallah

Dr gitcem yarin korkuyom 1 kilo aldim gene 1 ayda

Merhaba kızlar beni hatırlayan var mı bende mayıs annesi olacaktım ama nasip olmadı kürtaj olmuştum. Korunma sürecim bitmişti ve dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Aaa evet cnm hayirli olsum sag salim kucagina al insaĺlah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…