Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Eşimin memleketinde evimiz var canim ev almistik taşindik ekim.ayinda herseyi ayarladik ne olur ne olmaz diye bende kamudayim olmazsa tayin isteyecem kendi memleketimlede yakin zaten bakalim hayirlisi
Oh ne guzel kendi evin.hersey gonlunce olsun

Merhaba kızlar beni hatırlayan var mı bende mayıs annesi olacaktım ama nasip olmadı kürtaj olmuştum. Korunma sürecim bitmişti ve dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür

Uzun zaman sonra gözümü açtığımda okuduğum en güzel haber bu. Çok sevindim,rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar arkadaşlar dün bende korka korka gittim Dr a.dr diyor ki hastane boş ama doğumhane full millet stresden doğuruyor.bebegime gelirsek 1.833 Gr olmuş ac geri demişti geçen ay bu ay uyumlu olmuş yediklerime dikkat etmiştim aşağıya da dönmüş diğerleri normal di şuan buda normal inşallah Nisan sonu gelir diye düşünüyorum dedi.bir ay sonra çağırdı bir daha kine.insallah ozaman kadar bu Corona illerinden milletçe kirtuluruz.disarida çıkma dedi tembihledi.

Herkese günaydın. Cumamız mübarek olsun,Allah bu günümüzü aratmasın inşallah
amin insallah
kuzuya .aminnnn insallah cabuk kuttuluruz.nst ye falan girdinmi canim 1 ay uzun degilmi gorus icin

Günaydın herkese sağlıklı günlere en kısa sürede kavuşuruz inş. Bişey sorucam kan sulandırıcı iğne kullanan vardı aramızda raporum var benim direk eczaneden alabilir miyim yazdırmak gerekir mi yakın zamanda alan var mi?

İğne için bilmiyorum da annem dün sağlık olcağına gitmiş kapıya yazmıslar raporu olanlar direkt eczaneden ilaçları alabiliyormus yazdırmadan almıs annemde

sağlık bakanlığının bu konuda talimatı var raporla alınan ilaçlar için bu süreçte rapor gerekmiyor. Tabi eczaneye telefon açıp sor hastaneler gereksiz gidilmemesi için böyle bir uygulama var

İğne için bilmiyorum da annem dün sağlık olcağına gitmiş kapıya yazmıslar raporu olanlar direkt eczaneden ilaçları alabiliyormus yazdırmadan almıs annemde
Ben de öyle yapıyım açıklamayı görmüştüm alan var mi diye bi sorayım dedim teşekkürler

Bu ay sadece 1 kilo aldim ben midemden dolayi yiyemiyorum.
Bu seferde kilo almamissin dedi dr
Bebegimin kilosu ve boyu ayiyla uyumlu oysa.
1.800kilosu, boyuda 41cm.
Suyum, rahim uzunluguda normal.

Ama kilo aldircaz bebege proteine yuklenceksin diyo
Mide koruyucu, omg, kalsiyum, gaviscon, ferrum yazdi
B12 de evde var.
Bukadar da takviye normal mi ya kafam karisti.

Ben her gun kuru meyve, yogurt, süt,muz,pekmez,yumurta falan yiyorum oysa.
Protein icin evet et ve turevlerini midem almiyor haftada 1 zorla.
Bakalim Nisanda nolcak.

Bir daha nisan 15inde cagirdi.
Bir sikinti olmadigi surece sık cagirmiyorum ortalik malum diyor.
Ama bebegin hareketlerinde, ya da sanci durumu vs bisi olursa hemen gel diyor.

Sezeryan tarihide hersey normal giderse mayis 8 dedi.

sağlık bakanlığının bu konuda talimatı var raporla alınan ilaçlar için bu süreçte rapor gerekmiyor. Tabi eczaneye telefon açıp sor hastaneler gereksiz gidilmemesi için böyle bir uygulama var
Açıklamayı görmüştüm alan var mı acaba dedim. Sağlık ocağı yazıyor ama kalabalık fln olur gitmek istemiyorum gerçi eşim gümrükte biz baya riskdeyiz. Şu süreci sağ salim atlatalım inş

Gunaydin ben de raporluyum sali gunu saglik ocagina gidip yazdirip aldim kan sulandiriciyi ne dr ne eczane rapirlusun yazdirmaďan alabilirsin demedi ve saglik ocagi nda kimsecikler yoktu

gunaydin cnm eczaneyi arayip sor cnm hic bilgim yok benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…