Merhaba kızlar beni hatırlayan var mı bende mayıs annesi olacaktım ama nasip olmadı kürtaj olmuştum. Korunma sürecim bitmişti ve dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Merhaba kızlar beni hatırlayan var mı bende mayıs annesi olacaktım ama nasip olmadı kürtaj olmuştum. Korunma sürecim bitmişti ve dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Benimde nisan sonu olur kesin 1.sezeryandi pazartesi dr gidicem doktor degistirmek.zorunda.kaldim eşimin işi dolayisiyla memleketine gitmek zorundayiz bende tayin isteyecem dogum izinlerim.raporlarim bitsin hayirlisi bakalim
Benimde nisan sonu olur kesin 1.sezeryandi pazartesi dr gidicem doktor degistirmek.zorunda.kaldim eşimin işi dolayisiyla memleketine gitmek zorundayiz bende tayin isteyecem dogum izinlerim.raporlarim bitsin hayirlisi bakalim
Eşimin memleketinde evimiz var canim ev almistik taşindik ekim.ayinda herseyi ayarladik ne olur ne olmaz diye bende kamudayim olmazsa tayin isteyecem kendi memleketimlede yakin zaten bakalim hayirlisi
Merhaba hanımlar bugün hastaneye geldim uçak için rapor almaya fakat aklımda bir soru var şimdi haftaya yolculuğu planlıyoruz bir hafta geçerli mi bu raporun süresi doktora sordum bilmediğini söyledi