Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bence iyi kilosu ne istiyorki dr anlamadim.ben de korkuyom kilo almissinndicek diyebir garip.dunya vessealam.hirde kabiz olmam bir haftadir kabizim oda etkiliyor kiloyu

Bence iyi kilosu ne istiyorki dr anlamadim.ben de korkuyom kilo almissinndicek diyebir garip.dunya vessealam.hirde kabiz olmam bir haftadir kabizim oda etkiliyor kiloyu
Bende anlamadim her ay 3kilo aliyordum soyleniyordu
Bu ayda almadim diye soylendi
Bebek almis haftasiyla uyumlu.

Allah korusun canım gümrüklerde hala aynı yoğunlukta çalışıyorlar mı ? en iyisi eczaneyi ara ne kadar az dışarı çıksak o kadar iyi. Sağ salim bu günleri atlatçaz inşallah. Ben artık olumlu yönünden bakıyorum. Şu an hamile olmasaydım bu tuhaf günlerde çalışıyor olacaktım. ..

Günaydınlar,raporun olduğu için eczaneden direk alabilirmişsin,eşim eczane de çalışıyo ona sordum

Bende bebişimi görmek istiyorum,kilo falan bişey de bilmiyorum,iyidir inşallah,nasıl bi zamana denk geldik,ilk bebişime hamileykende 15 temmuz darbe zamanları vardı,aydınlık yarımlarımız olur inşallah

Mide koruyucu, omg, kalsiyum, gaviscon, ferrum yazdi
B12 de evde var.
Bukadar da takviye normal mi ya kafam karisti.
Yanii doktor değiliz elbette ama çok değil mi bunlar
Ben ilk üç ay folik kullandım, sonra bi doktor multivitamin verdi hiç test yapmadan. Birkaç kapsül ondan aldım ama ben zaten her şeyi yiyorum testlerim de iyi niye ilaç alıyorum dedim bıraktım. Kutu bitmemişti. Sonra başka doktor “rengin soluk” dedi gyno ferro sanol verdi onu da aldım birkaç kez kullanıp bıraktım çünkü rengim soluk olsa da demirim kanım iyi çıkıyordu testlerde
Gece mesela kramp oldu sodadır bademdir muzdur daha olmuyor artık.
Ha gavisconsuz yapamam bazı geceler bir fırt alıyorum.
İlaç karşıtı aşı karşıtı annelerden değilim ama içime sinmeyeni de yapmıyorum bilmiyorum

Bende bebişimi görmek istiyorum,kilo falan bişey de bilmiyorum,iyidir inşallah,nasıl bi zamana denk geldik,ilk bebişime hamileykende 15 temmuz darbe zamanları vardı,aydınlık yarımlarımız olur inşallah
Seninde kotu olmus cnm iki gebelikte kotu zamana denk gelmis neyse saglikli olsun kuzularda gececek bu gunlerde

Vermiyordu bende anlamadim.
Ama ferrum icin dogumdan sonrada kullanicaz diyor surekli.
Gaviscon zaten midem icin surekli kullaniyorum mecbur.
omg ve kalsiyum ekledi.
Kalsiyumu kramplarim oldu ondan verdi galiba.
Aiy her yer ilac ki agri kesici bile öyle aman aman icen biri degilimdir.

Kızlar bişey sorcm. Bu virüs dolayısıyla eşime de çalıştığı yerden 1 hafta izin vereceklermiş. Memleketine gitmeyi düşünüyor. Kendi aracımızla gidecek zaten .Bende gitsem mi kararsız kaldım

Yolcu girişi çıkışı kapalı ancak tırlar devam ediyor malesef sağlık kontrolü yapılıyor sadece

Bence eşiniz de gitmesin siz de gitmeyin. Arabayla gidecek olsa bile orda mutlaka birileriyle görüşecek. Ne kadar az insan görürsek görüşürsek o kadar iyi. Benim kendi düşüncem bu.

Bence eşiniz de gitmesin siz de gitmeyin. Arabayla gidecek olsa bile orda mutlaka birileriyle görüşecek. Ne kadar az insan görürsek görüşürsek o kadar iyi. Benim kendi düşüncem bu.
Haklısınız bu konuda

Doğru söylüyorsunuz. Allahım akıl fikir versin ne diyim . Ben seni zorlamıyorum gelme diyor. Kendisi gidip döndükten sonra bişey bulaştırma ihtimalini düşünmüyor hiç.Abisi ablası orda 3 aile ile temasta olacak sürekli

Bencede evde kalin cnm

Uzun süreli çalışanlar için işe ara vermek doğal olarak akla aile ile görüşmeyi getiriyor. Ama iki taraflı düşünüp hangisi daha uygun diye karar vermek lazım. Eşiniz gidip hasta olmayabilir ama olma ihtimalini her zaman daha büyük ihtimalmiş gibi değerlendirmek lazım. Ailesini 1 kez düşünürken size 5 düşünmesi lazım çünkü siz hamilesiniz bu ayrı bir özen gerektiriyor ve bebek ayrı özen gerektiriyor.
Biz eşimle karar aldık doğumda da ailelerden kimseyi çağırmayı düşünmüyoruz. Çünkü annem de kayınvalidem de 60 yaş üstü. Benim refakatçim olacaklar ama ya hastalık kaparlarsa çok büyük risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…