Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Esim isten gelince bile dus aliyor hemen bana yaklasmayin diyor.
Korkuyoruz artik en azindan biraz zaman gecse belki rahatlardik.
Yani ben olsam gitmezdim.
Gunler sonra bugun disari ciktim hastane icin olayin boyutunu daha iyi gordum gercekden herkes korkuyla hallediyor isini.
Eldiven maska bende öyle ciktim.
Gelincede ustumu basimi hemen mak. attim.

Biz de önce annem o döndükten sonra kaynanam gelck. Anneme söylerim rahatca temasta bulunmayalım diye ki benden önce o söyledi bunu bana .Çok da kalmaz bi hafta falan.Ama kaynananın hiç umrumda değil. Aman ne koronası Allahın dediği olur dyr. Şaka gibi tabiki Allahın dediği olur da sen önce bir tedbirini al .

Gitmeyecem zaten cnm.Ben bebeğimi düşünmek zorundayım . Eşim gider gitmez vicdanına kalmış artık

Gitmeyecem zaten cnm.Ben bebeğimi düşünmek zorundayım . Eşim gider gitmez vicdanına kalmış artık
Doktor bile bugun aslinda 15 de 1 cagircaktim ama hastalarimi sik cagirmiyorum artik 36.haftada gel dedi.
Evden cikmiyosun diyede tembihledi.

Kızlar merhaba doğumda hastane odasını süsletecek resim çektirecek olan var mı ? Ya da ilk doğumunu yapıp iyi kide yaptım diyen var mı ? Sizce çok gerekli mi? Ben sadece kapı süsü almayı gelirkende evime getirmeyi düşünüyordum . Zaten hepi topu 1 gün kalınıyor diye biliyorum hastanede . Bilemedim ya kafam çok karışık . Eşim de gereksiz buluyor . Evimi süslerim daha iyi gibi

Rapor gerektiren ilaçları raporunuz bitmiş olsa dahi hazirana kadar uzatıldığı için hastaneye gitmeye gerek kalmadan eczaneden alabilirsiniz.

cnm evini susle zaten virusten dolayi cogu hastane ziyaretci kabul etmiyor.kapi susu olur gelince yatacagi odaya asarsin.ben gene cikolata falan yapiracagim orda yenmezse eve gelen gidennolur

Bence cok sacma, Allahtan yasadigim ulkede bu tur gereksiz adetler yok.

Bizde dr geldik malum kiz yuzunu gene gostermedi.2200 gram.olmus 46 cm.teyzeleri❤
Donmemis daha kafa yukarda 40 kadar doner dedi kismet bende 2 kilo almisim normal dedi sasirdimama yuruyus yap dedi yapabilirsen

cnm evini susle zaten virusten dolayi cogu hastane ziyaretci kabul etmiyor.kapi susu olur gelince yatacagi odaya asarsin.ben gene cikolata falan yapiracagim orda yenmezse eve gelen gidennolur
Dimi ya bende çikolata alirim diyorum hastaneye gelen olursa verilir eve gelen olursa vs . Pisman olursun diyenler var da yok icinde kalir vs .

Bence cok sacma, Allahtan yasadigim ulkede bu tur gereksiz adetler yok.
Ya sen nerdensin canim . Ya hic sorma oylr bi anlatiyolarki yok pisman olursun yok icinde kalir yok yapamadim dersin vs . O haldeyken insan cok mu onemsiyorki . Bir anlam veremedim hic yasamadigim icin

Ya sen nerdensin canim . Ya hic sorma oylr bi anlatiyolarki yok pisman olursun yok icinde kalir yok yapamadim dersin vs . O haldeyken insan cok mu onemsiyorki . Bir anlam veremedim hic yasamadigim icin

Icinde neden kalsinki? Odaya harcayacaginiz parayi fakire fukaraya sadaka verin saglim saglim dogumu atlattiniz diye.
Bence onlarin kendi kafa yapilariyla alakali bir durum.
Ha ilerde mevlit felan yaparsin guzel birseyler hazirlarsin anlarim. Ama lohusa lohusa zaten hic birseyin tadi olmaz gibime geliyor. Ayrica Corona virusunden dolayi beni belki evde bile dogurtabilirlermis

Ay canım ya ne kadar az kalmış senin hayırlısıyla doğurursun inşallah sağlıkla iste ben kafama gore kuruyorum millet gelip bulandiriyor sonra onların hakli olmasini istemiyorum içten içe . Mevlüt nasipse yapacaz insallah . tesekkurlet

Hollandada, burda hatta eger durumun iyisi ertesi gun hemen eve gitmek zorundasin.
Birde sezeryan sadece dogal yolla dogum yapamazsan yapiyolar.
ultrasonada az giriliyor diye duydum dogrumu bilmiyorum.burda isteyen herkes oluyor sezeryan.ben ilk iki cocugu normal dogurdum bakalim bu donmemis daha ne.olacak bilmiuorum
Dimi ya bende çikolata alirim diyorum hastaneye gelen olursa verilir eve gelen olursa vs . Pisman olursun diyenler var da yok icinde kalir vs .
Yok kalmiyor valla bende yapmadim

ultrasonada az giriliyor diye duydum dogrumu bilmiyorum.burda isteyen herkes oluyor sezeryan.ben ilk iki cocugu normal dogurdum bakalim bu donmemis daha ne.olacak bilmiuorum

Yok kalmiyor valla bende yapmadim

Dogru duydunuz, bi 12 haftalikken, bi 20 haftalikken birde doguma yakin ultrasonla bebege bakiliyo.
Tabi sanci durumunda felan elbette extra kontroller oluyor.
Ben 25 haftalikken erken dogum tehlikesi gecirdigim icin iki haftada bir bebegimize ultra sonden bakiyoruz.
Hala erken dogum tehlikesi var, rahim agzi 40 mm den 14 mm kisalmisti.
Muhtemelen randevulerimde degisiklik olacak, merakla bekliyorum hayirlisi olsun.

Bizde dr geldik malum kiz yuzunu gene gostermedi.2200 gram.olmus 46 cm.teyzeleri❤
Donmemis daha kafa yukarda 40 kadar doner dedi kismet bende 2 kilo almisim normal dedi sasirdimama yuruyus yap dedi yapabilirsen
Kaçıncı haftadasınız siz? Maşallah kızınıza. Sağlıkla kucağınıza alın. Ben de pazartesi gitcem kontrole. Doktorum gel dedi. Nts ye alacaklarmış 30. Haftada oluyorum nts için erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…