Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Dimi ya bende çikolata alirim diyorum hastaneye gelen olursa verilir eve gelen olursa vs . Pisman olursun diyenler var da yok icinde kalir vs .
Aslında kişilik yapısıyla alakalı,çok heves eden,süsü,gösterişli şeyleri seven bir yapın ve çok fazla gelen gidenin varsa bunlar belki içinde kalır,seviyorsan yaptır,ben ikinci doğumum olacak ilkindede hiç hevesim olmadı,içimde de asla kalmadı,bunda da öyle bi tac aldım,onu takmak bile aklıma gelmedi,

Tesekkürler canim bende öyle dusunuyorum alacagim bir sey olursada evime alirim bebegime alirim mevlut yapilacak vs yeter da

Bizde dr geldik malum kiz yuzunu gene gostermedi.2200 gram.olmus 46 cm.teyzeleri❤
Donmemis daha kafa yukarda 40 kadar doner dedi kismet bende 2 kilo almisim normal dedi sasirdimama yuruyus yap dedi yapabilirsen
oyy masallah
senin kiz da benim gibi gostermiyo
Bebimkide ayaklarini yuzune kadar cekmis bugun her seferinde ya eliyle kapiyo ya ayagiyla prenses

Insanin hevesi olabilir anlarim ama hani sırf millet gorsun ya da X yapti neyim eksik diye bir sidik yarisi var milletde.

Ben sahsen usengecim
Birde o parayla 2 ceyrek alirim diye hesap yaparken bulurum kendimi kesin☺

Ben de böyleyim. Süs püs kokoş şeyler ne bilim içimde yok işte, haliyle saygı duyuyorum yapana ama öte yandan saçma da buluyorum gayri ihtiyari

Dimi ya bende çikolata alirim diyorum hastaneye gelen olursa verilir eve gelen olursa vs . Pisman olursun diyenler var da yok icinde kalir vs .
Bende yapmak istemiyorum ama param yok ondanmış gibi davranıyor millet. Yok illa yap mutlaka yap içinde kalır çok üzülürsün.herkes yapıyor. Yapmazsan olmaz. Başkası yapınca keşke yapsaydım dersin.vs vs .çok kafamı karıştırdılad.resmen istemesem de ya istersem diye yapcam çok saçma

Hayirli zamanda gelsin insallah 36 haftadan sonra sıkıntı olmaz bisey kalmamis cogu gitti insallah sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza

Kaçıncı haftadasınız siz? Maşallah kızınıza. Sağlıkla kucağınıza alın. Ben de pazartesi gitcem kontrole. Doktorum gel dedi. Nts ye alacaklarmış 30. Haftada oluyorum nts için erken değil mi?
Tskrler cnm 32+4 .ben daha girmedim 3 hafta sonra sokacak beni.bencede erken nst icin sancimi var di

oyy masallah
senin kiz da benim gibi gostermiyo
Bebimkide ayaklarini yuzune kadar cekmis bugun her seferinde ya eliyle kapiyo ya ayagiyla prenses
Tesekkurler.Evwt cnm hic gostermiyor dr diyor ellerini cok seviyor diyor

Ya eskiden varmiydi boyle şeyler.bende yapmadim hic te.icimde.kalmadi cnm sen millete bakma canin ne istiyorsa onu yap.

Bebek mağazasında görüp şaşırdım, hastane çıkışları var ya kutularda düğmeli papyonlu telli duvaklı anne karnından yeni çıkmış bi yavruya o eziyet yapılmamalı bence.
Vallahi ben boguluyorum gorunce cocugu.
konussa o an bi salın beni bi raat bırakin verin bi pijama der yeminle.

Etraf cok etki altinda bırakiyor sanki yapmak zorundaymisim, yapmaliymisim, evet yapmaliyim bunu olmazsa eksik olur gibi bir psikolojiye sokuyorlar

Banada dedi 1-2 kisi
Aa isim yazili hastane cikisi yaptirmadin mi?
dedi.
Yoodedim gerek duymadim.

Sanki herkes bunu yaptirmak zorundaymis gibi bir algi yaratiyorlar.

Vallahi ben boguluyorum gorunce cocugu.
konussa o an bi salın beni bi raat bırakin verin bi pijama der yeminle.
Di mii benim şu hayattaki en büyük mutluluğum eve gelip soyunup pijama giymek olduğu için çocuğumun da pijama koleksiyonu geniş olacak sanırım rahatına düşkün büyüyecek köfte.

Di mii benim şu hayattaki en büyük mutluluğum eve gelip soyunup pijama giymek olduğu için çocuğumun da pijama koleksiyonu geniş olacak sanırım rahatına düşkün büyüyecek köfte.
Benimde 94373683tane pijamam olsun☺
renk renk desen desen cok seviyorum.
Yazinda sort tulum evde.
Onu giyince bir ferahlik, bi rahatlik dunya varmis diyorum.

Bu yaz icinde stok yapicam hic öyle elbise hatunu degilim ya

Tskrler cnm 32+4 .ben daha girmedim 3 hafta sonra sokacak beni.bencede erken nst icin sancimi var di
Hayır sancı yok. Pazartesi randevum vardı ertelemek için aradım 26. Haftada gitmiştim en son. Sekreter baya olmuş gel nts çekilecek dedi. Doktoruma mesaj attım o da sadece gel diye cevap yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…