Aslında kişilik yapısıyla alakalı,çok heves eden,süsü,gösterişli şeyleri seven bir yapın ve çok fazla gelen gidenin varsa bunlar belki içinde kalır,seviyorsan yaptır,ben ikinci doğumum olacak ilkindede hiç hevesim olmadı,içimde de asla kalmadı,bunda da öyle bi tac aldım,onu takmak bile aklıma gelmedi,
Aslında kişilik yapısıyla alakalı,çok heves eden,süsü,gösterişli şeyleri seven bir yapın ve çok fazla gelen gidenin varsa bunlar belki içinde kalır,seviyorsan yaptır,ben ikinci doğumum olacak ilkindede hiç hevesim olmadı,içimde de asla kalmadı,bunda da öyle bi tac aldım,onu takmak bile aklıma gelmedi,
Merhaba kızlar beni hatırlayan var mı bende mayıs annesi olacaktım ama nasip olmadı kürtaj olmuştum. Korunma sürecim bitmişti ve dün hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Bebek mağazasında görüp şaşırdım, hastane çıkışları var ya kutularda düğmeli papyonlu telli duvaklı anne karnından yeni çıkmış bi yavruya o eziyet yapılmamalı bence.
Bende yapmak istemiyorum ama param yok ondanmış gibi davranıyor millet. Yok illa yap mutlaka yap içinde kalır çok üzülürsün.herkes yapıyor. Yapmazsan olmaz. Başkası yapınca keşke yapsaydım dersin.vs vs .çok kafamı karıştırdılad.resmen istemesem de ya istersem diye yapcam çok saçma
Dogru duydunuz, bi 12 haftalikken, bi 20 haftalikken birde doguma yakin ultrasonla bebege bakiliyo.
Tabi sanci durumunda felan elbette extra kontroller oluyor.
Ben 25 haftalikken erken dogum tehlikesi gecirdigim icin iki haftada bir bebegimize ultra sonden bakiyoruz.
Hala erken dogum tehlikesi var, rahim agzi 40 mm den 14 mm kisalmisti.
Muhtemelen randevulerimde degisiklik olacak, merakla bekliyorum hayirlisi olsun.
Kaçıncı haftadasınız siz? Maşallah kızınıza. Sağlıkla kucağınıza alın. Ben de pazartesi gitcem kontrole. Doktorum gel dedi. Nts ye alacaklarmış 30. Haftada oluyorum nts için erken değil mi?
Bebek mağazasında görüp şaşırdım, hastane çıkışları var ya kutularda düğmeli papyonlu telli duvaklı anne karnından yeni çıkmış bi yavruya o eziyet yapılmamalı bence.
Bende yapmak istemiyorum ama param yok ondanmış gibi davranıyor millet. Yok illa yap mutlaka yap içinde kalır çok üzülürsün.herkes yapıyor. Yapmazsan olmaz. Başkası yapınca keşke yapsaydım dersin.vs vs .çok kafamı karıştırdılad.resmen istemesem de ya istersem diye yapcam çok saçma
Di mii benim şu hayattaki en büyük mutluluğum eve gelip soyunup pijama giymek olduğu için çocuğumun da pijama koleksiyonu geniş olacak sanırım rahatına düşkün büyüyecek köfte.
Di mii benim şu hayattaki en büyük mutluluğum eve gelip soyunup pijama giymek olduğu için çocuğumun da pijama koleksiyonu geniş olacak sanırım rahatına düşkün büyüyecek köfte.
Benimde 94373683tane pijamam olsun☺
renk renk desen desen cok seviyorum.
Yazinda sort tulum evde.
Onu giyince bir ferahlik, bi rahatlik dunya varmis diyorum.
Bu yaz icinde stok yapicam hic öyle elbise hatunu degilim ya
Hayır sancı yok. Pazartesi randevum vardı ertelemek için aradım 26. Haftada gitmiştim en son. Sekreter baya olmuş gel nts çekilecek dedi. Doktoruma mesaj attım o da sadece gel diye cevap yazmış.