Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok teşekkür ederim . Bende içinde çok az olanlardan almıştım (1 paket )çocuğun durumuna göre bakıp alırım diye ama şuan ülke durumundan iki ay sonra hiç bir şey olmayacak gibi geliyor

İyi akşamlar bir şey sorabilir miyim . Bebek bezi ne kadar aldınız bir beden iki beden
Cnm ben 1 pk 1 numara aldim 1 pakette 2 numara aldim bebek dogduktan sonra alacagim kilosuna gore artik totosuna gore ama 92 adet var paketinde

Hayır sancı yok. Pazartesi randevum vardı ertelemek için aradım 26. Haftada gitmiştim en son. Sekreter baya olmuş gel nts çekilecek dedi. Doktoruma mesaj attım o da sadece gel diye cevap yazmış.
Gemwlde 32.den sonra olut bende bugun dr sordum 3 hafta sonra sokcam dedi

Bunalımdayım sanırım esomesom bi ara grip oldum o ara bi kaçırdım konuşmaları bi daha da yakalayamadım... offf son bir hafta 10 gündür de malum sebeplerden dolayı eve kapandım ve kara kara düşünüp duruyorum kendimi çok yalnız hissediyorum siz neler yapıyorsunuz görmeyeli?
T TTKA nerdesin cnm hala öğrenmiyor musun cinsiyeti??? senden çok ben merak ediyorum haberin olsun
Geldim burdayımm:) yok öğrenmemekte kararlıyız valla. Doğunca yazarım artık size de kız yaa erkek diye.

Yaz arada cnm senin bebisi merak ediyorum

Kizlar moralim cok bozuk koronadan dolayi cok endişeliyim kaygiliyim
Çocuğum ailem eşim sevdiklerim için endişeliyim
Bu süreci sevdiğim herhangi birini kaybetmeden atlatabilmek için dua ediyorum
Allahim yardimcimiZ olsun

Kizlar moralim cok bozuk koronadan dolayi cok endişeliyim kaygiliyim
Çocuğum ailem eşim sevdiklerim için endişeliyim
Bu süreci sevdiğim herhangi birini kaybetmeden atlatabilmek için dua ediyorum
Allahim yardimcimiZ olsun
Hepimiz kaygılıyız ama evlatlarımız için bu kaygıları azaltmamız gerek. Ben de bir iki gün sabaha kadar uyuyamadım ama sonra kendi kendimi teselli etmeye başladım. Benim yapabileceğim şey sınırlı, sorumluluğumu yerine getiriyorum gerisi için tevekkül ediyorum. Evde temizlik yapıyorum, örgü örüyorum siz de kendinize göre meşgale bulun. Allah yardımcımız olsun. Bu günler de geçecek inşallah

Ya parası sorun değil aslında ne billim biri söylemese nerdeyse pwkte umursamiyacam sanki buyuk bir eksikli olacakmis gibi hissettitiyolar . Bide benim ilk ya onlar yasamis budurumu yapmamislar iclerinde kalmis vs vs

Günaydın kızlar, kandilimiz mübarek olsun,Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah.

Benimde randevum geçen haftaydı gitmedim, bu haftada arayıp iptal ettim yine gitmedim, önümüzdeki haftaya rand alıcam ama gidermiyim bilmiyorum, şubatın ilk haftası gitmiştim en son,1ay sonra gel demişti, arada kasılmam oluyo o an 1-2 dk tüm karnım sertleşiyo.. kızım var Allah korusun eve virüs getirmekten korkuyorum, eşimse benden daha panik eve ekmek almaya korkuyo, ekmeği 200derecede fırınla falan diyo, bende abartıyosun diyorum.. Allah hepimizi sağlıklı güzel günlere kavuştursun inşallah.

Son düzenleme:
Hayirli kandiller cnm bende tek gitim maske tak eldiveb tak dedi dr oyle gittim mecburen

Merhaba nisan annesiyim ama sayfanızı ziyaret etmek istedim :) benim üçüncü gebeliğim hiçbirinde süsleme yapmadım hiç de içimde kalmadı, bana göre değil çünkü. başkalarının içinde kalır demesi onların duygu dünyası.

dogru cnm.saglikla gelsin kuzun

Yaz arada cnm senin bebisi merak ediyorum
En son geçen salı günü 32 hafta raporumu almaya gitmiştim 1850gr olmuştu bizimki biraz tombul gidiyo korkutuyo beni nasıl doğurcam endişesi basmaya başladı 3-4 hafta önce dönmüştü bizimki doğum pozisyonu almış bekliyo bakalım ne zaman gelecek.. inşallah olabildiğince fazla kalır içerde. Şu an onun için en güvenli yerde seninki neler yapıyo

Dimi ya ben de öyle düşünüyorum :) gereksiz gibi boş işler gibi teşekkür ederim cevap verdiğin için . Az kaldı seninde Allah yardımcın olsun

benimkide iyi cnm donse iyi olcak cok zorluyor alt.tarafi .kalirlar insallah zamanini beklesinler abileri hep acele etti 37 38 de normal dogurdum .dr diyor 36 dan sonra her an gelebilir.ama 40 haftayida doldurabilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…