Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kontrole gitmeyelim mi yani cidden bilemedim

Merhabalar, çok alakasız olacak ama bugün doğuma hazırlık kursunda öğrendiğim bir şeyi söylemek ve sormak istedim size. Derse girmeden kursu veren öğretmene ve orada çalışan 2 ebeye ayrı ayrı biberon tavsiyesi sordum. Hepsi kesinlikle MAM dediler. Anti kolik sistemi aşağıdaymış ve özellikle kolik bebeklerde çok işe yarıyormuş. Bebeklerinde mam biberonu kabul etme oranları çok yüksekmiş. Avent serisi almayı düşünüyordum, önermediler. Bir tanesi tommee tippee de olabilir alternatif olarak dedi. Kurs çıkışı biraz araştırdım, gerçekten mam markasının memnuniyet oranı çok fazla. Birçok anne başka markalardan mam a dönmüş. İkinci bebeğini bekleyen tecrübeli anneler mam biberon kullanan oldu mu acaba aranızda? Çok aciliyeti yok ama 1-2 adet biberon bulundurmak istiyorum evde malum corona burada oldukça yaygın, hastanelere girip çıkıyoruz mecbur, hastalanır süt veremem doğum sonrası hemen lazım olur endişesi var biraz.

merhaba cnm ben dr browns almistim baska bir iki marka daha aldim ama bebegim ne emzik kullandi ne biberon tuttu o yuzden bebek te.onemli kimi tutmuyor hic.sans birazda kimi.bakkal memesi dedigimiz en ucuz memeyi tutar kimi ennkaliteli kimi hic tutmaz.zaten ilk zaman kasikla veriyorlar mama falan lazim olursa zaten bebek hemsiresi yonlendiriyor sen bir.tane icine sinen al biberon bulunsun. Yaninda

Ben dün doktorumun sekreteri ile görüştüm randevuyu ertelemek için. 30.haftam dedim. Gel erteleme nts ye alınacaksın dedi. Eğer ciddi risk olsaydı ertelerdi diye düşünüyorum.
Git cnm maske eldiven kolanya al cok yaklasma insanlara bende dun gittim

Çok teşekkürler cevap için. Açıkçası ben de biberon, emzik için acele etmeyecektim. Ebem de aynısını söylüyordu ancak şu an karantinadayız, önümü göremiyorum. Çıkıp alabilir miyim ne zamana durulur kargolar durdurulur mu vs bilmediğimden genelde memnuniyeti yüksek, bebeklerin tutma oranının yüksek olduğu bir marka arayışına girdim kullanmasa da elimde bulunsun diye. Olmadı büyük setlerinden değil de 2-3 biberonluk başlangıç setinden alayım, bulunsun.

Rica ederim sen al bulunsun.

Kasıklarimda iyice doluluk hissetmeye başladım, kasılmada .hayırlısı
Aşağı mı indi yavrucan
Benim hep kasiklarimi tekmeliyor fena haldeyim.
Dönmediği anlamına geliyor sanırım moon’cum, benim bütün gümbürtüler göbeğimin üstünde ya da hafif sağımda. Kasıkta alt kısımda hiç hareket hissetmiyorum. Sanırım benim bebenin başı kasıkta.

Hayirli zamanda gelsin insallah 36 haftadan sonra sıkıntı olmaz bisey kalmamis cogu gitti insallah sag salim aliriz yavrularimizi kucagimiza

INsallah caniim, bazi hamilelere evde dogurma ihtimali var denmis bile.
Italyanin izinden gidiyoruz Corona hasta ve olu sayisini kiyasladigin zaman..

Aynen kuzum donmedi oyuzden merdiven falan cikarken zorlaniyorum dr donerse rahat edersin dedi.seninki donmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…