Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim hep kasiklarimi tekmeliyor fena haldeyim.
Benim ağırlık aşağı
Evet canım kafası aşağıda şuan 2300du en kilosu bana sanki 5 kilo geliyorr

kızlar LCW online getiriyor mu hala ?
Bir degisiklik var mı bilen eden?
külot,emzirme atleti,yedek gecelik almam lazım evden çıkmıyorum hiç..
çantam neredeyse hazır gibi ama don atlet yok
tenk yu

Hayırlı akşamlar, kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Ben de randevumu 1 hafta erteledim ama akşamüstü yine sancım tuttu. Bu sefer belimden geldi ağrı ama Allahtan devam etmedi.

tenk yu
Bir kaç parça sepete ekleyip ödeme yapmadan dene bakalım canım. Eğer online gönderim yapmıyorlarsa mutlaka bildirim çıkar karşına

tenk yu
Online yapiliyor cnm lcw normaldede gec getiriyor ama aldinmi daha once 1 hafyayi buluyor getirmesi.

Hayırlı akşamlar, kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. Ben de randevumu 1 hafta erteledim ama akşamüstü yine sancım tuttu. Bu sefer belimden geldi ağrı ama Allahtan devam etmedi.
Artik agrili gunlerimiz cnm benimde kasiklarda adet agrisi gibi oluyor arada.zamanini beklesi kuzular

Kızlar lohusa pedi olarak ne aldınız neyi tavsiye edersiniz. Ben ilkinde orkidin gece olanini almistim sorun olmamisti ama dogumdan sonra adet kanamalarim cogaldi normal pedler hep tasiyordu bebek bezi kullaniyordum 2. Gün. Belki bu dogumda kanamam fazla olursa diye sizdirmayacak bisey alayim.

Artik agrili gunlerimiz cnm benimde kasiklarda adet agrisi gibi oluyor arada.zamanini beklesi kuzular
İnşallah canım hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin diye dua ediyorum ben de. Sabahları okuyor benim de regl ağrısı,gündüz karnım sürekli sertleşiyor
Onu soracaktım, regl ağrısı gibi ağrılar da mı kasılma acaba.
Öyleymiş ben diğer 2 hamileliğimde hiç kasılma ve sancı çekmemiştim ilk hamilelik gibi yaşıyorum herşeyi sıfırdan

Depend aldım ben ilk doğumum bilmiyorum ama genelde memnun kalan çok var

Ben hep koteks gece kullandim.bunda karatsizim kilot seklinde istemiyorum

Sertlesme bende hep oldu kafasiyla ittiriyor biraz oksayimca duzeltiyor kendini.

Ben depend aldım ilk iki gün ped yeterli olmuyor. Sezeryandı benim diğer 2 doğumum onlarda hasta bezi kullanmıştım ama dependin külot şeklinde olması daha kullanışlı.

Depend kullanmıştım ilkinde memnun kaldim. Simdi yine depend aldim.

Depend kullanmıştım ilkinde memnun kaldim. Simdi yine depend aldim.
Ben depend aldım ilk iki gün ped yeterli olmuyor. Sezeryandı benim diğer 2 doğumum onlarda hasta bezi kullanmıştım ama dependin külot şeklinde olması daha kullanışlı.
Depend aldım ben ilk doğumum bilmiyorum ama genelde memnun kalan çok var
Bahsettiginiz urun bu herhalde di mi kızlar. Orta boy buyuk boy yaziyor neye gore bu boyut acaba hangisini almak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…