Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gecemiz mübarek olsun Rabbim ramazan-ı görmeyi nasip etsin bebelerimizi sağ salim kucaklamayi sevmeyi nasip.etsin bu gece bol bol dua edelim ...InşaAllah geçicek bu zor zamanlar bizim dualarımızı Rabbim kabul eder yeterki ellerimizi ona açalım boş çevirmez... şuanda hepimizedua ediyorum hayırlı gecelermizolsun

Ben hasta pedi aldim uzun ve kalin ama depend de alsam mi bilemedim bende.
Evde falanda kullanilir

Lansor mideme okadar iyi geldiki 1.5ay resmen eziyet cekmisim.
Ne uyku uyuyordum ne yemek yiyordum rahatladim resmen
Vitaminlerde en azindan enerji veriyor.
Bel agrilari basladi sadece o da cok ayakda falan durursam.
Evdeyim zaten otura kalka idare ediyorum.

Depend çok iyi azalınca orkide gecersin

Merhaba kizlar benim de dün kontrolum vardi doktorum gelme dedigi icin gitmedim ama onumuzdeki haftaya gitmek istiyorum kilosunu ve suyunu merak ediyorum hersey yolundadir insaallah.. bu zamana kadar rahat bir hamilelik gecirdim diye seviniyorken bu virus yuzunden iki haftadir hep stresliyim. Gunduzleri iyi hissediyorum ama aksam olunca bir huzursuzluk geliyor bir de bakan da aksamda aksama aciklama yaptığından iyice geriliyorum. Kuzenim de acilde doktor sürekli bu kadar hasta yatirdik yas araliklari vs bilgileri veriyor wp aile grubundan iyice sinirlerim bozuldu.. gercekten bir bilim kurgu filminin icindeyiz gibi hissediyorum.. bir yandan da insanı ölümden eceli korur diyorum ama galiba en büyük korkum kendimden cok ailemden birilerine birsey olmasi dusuncesi.. annem seker hastasi babam yillarin sigara kullanici, dedem annemlerle kaliyor suan yasi 86.. onlari dusunmekten kendimi alamıyorum. Rabbim hicbir sevdigimizin acisini gostermeden bu sureci tamamlamak nasip etsin hepimize. Bahar cook guzel haberlerle gelsin insaallah en kisa zamanda bu kabus bitsin amin

Amin inşallah canım,
Sen düşüncelerini dağıtacak birşeyler yapmaya çalış. Vücudunu stresten uzak tutmaya çalış. Bizim için şimdi bu önemli , sevdiklerimize de bizim dirayetli duruşumuz daha iyi gelecek eminim. Kitap oku, bulmaca çöz, evinde ip şiş tığ varsa örgü ör, mutfakla uğraşmayı seviyorsan bişeyler pişir buzluğa atarsın

Amin cnm insallah gecer.insan da merak ediyor artik 30 lu.haftalar. allahim yavrularimizi korusun

Dependin ped seklinde olanlari orkidden farklimi buyuklugu ona gore bende buyukse alayim canlar.

Gercekten oyalandikca kafasi dagiliyor insanın bu ara kitaplarimi bitireyim dedim onlara sardim. Allah hepimize huzur ve ferahlik versin, su gunler geride kalsin...

Dependin ped seklinde olanlari orkidden farklimi buyuklugu ona gore bende buyukse alayim canlar.
canim ben depend marka almadimda ebebekden aldim ped seklinde daha uzun daha kalin.
Depend kulot seklinde ya pijamayi cikar tekrar o kulodu cikar tekrar giy acikcasi dikislerle isime gelmiyor.
Ama benim aldigim ped kalin yeterli gibi geldi bana.
O an baktim tasma yapiyor en kotu bebek bezi koyarim yani ya da hastaneden hasta bezi isterim 2 gunluk idare ederim diye dusundum.

Merhabalar dün benimde kontrolüm vardı doktor gelmememi istedi peki biz ne yapacaz beynim yanıyor vaka kabul eden hastane

Hastanede gazli bez veriyorlar onu koyuyoz cnm ama senin dedigine bakayim birde e bebekten alayim bir paket

Merhabalar dün benimde kontrolüm vardı doktor gelmememi istedi peki biz ne yapacaz beynim yanıyor vaka kabul eden hastane
En son ne zaman gitmistin bende 3 hafta sonra gidecegim.vaka kabul ediyirsa az bekle kuzum

Tecrübeli anneler ya da bilgisi olanlar etiketleri kesicek misiniz kıyafetlerdeki yıkamadan önce nasıl yapıyorsunuz ? Hazır evde boş vakit varken aradan çıkarmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…