Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kontrollere mecbur gideceğiz maskemizi eldivenimizi takıp ben de salı günü muaynanesine gitçem ama adam 1 haftadır hastanede belki kendisi de enfekte oldu bilemeyiz.
Allah yardımcımız olsun. İnşallah bir an önce atlatırız bu salgını. Ben de yarın gitcem. Hijyen kurallarına dikkat etcez gerisi Allah,'tan.

Tecrübeli anneler ya da bilgisi olanlar etiketleri kesicek misiniz kıyafetlerdeki yıkamadan önce nasıl yapıyorsunuz ? Hazır evde boş vakit varken aradan çıkarmak istedim.
Evet cnm kes oyle yikarsin utulersin

Aboo evde nasil olcak o is

Eskiden oldugu gibi. Zaten acil durumlar icin onceden evde dogum yapma ihtimali icin gerekli malzemelerin bir kismini sigorta paket yapiyor. Siz gidip aliyorsunuz. Dogum baslayincada ebe ile doktor gelip dogurtuyolar.
Burda cok anormal bir durum degil bu. Insanlar asillarindan fazla sasmadilar.
Sezeryan gercekten eger kontrollerde bebegin hayati riski varsa yapiliyor, aksi taktirde istesenizde yapmazlar.

Ebe, doktor ve tam ekipman olacaksa evde isterdim doğum yapmayı. Sadece ebeyle olmaz ama eski zamandaki gibi. Suyu ısıtın doğum başladı

Ebe, doktor ve tam ekipman olacaksa evde isterdim doğum yapmayı. Sadece ebeyle olmaz ama eski zamandaki gibi. Suyu ısıtın doğum başladı

Yanlisim yoksa iki kisi dogum yapmaya yeterli. Birde Olur ya acil durum olursa diye zaten ambulansin 5 dkda kapida olmasi gerekiyor. Insallah gerek kalmaz. Yasadigim bolgede vakalar cok degil.

Allah yardımcımız olsun. İnşallah bir an önce atlatırız bu salgını. Ben de yarın gitcem. Hijyen kurallarına dikkat etcez gerisi Allah,'tan.
Hami ambulans falan bekliyormu kapida .bende ebe gelse dr gelse dogururum.allah korusun acil bir durum olsa nasil mudahale edecekler o kismi beni korkutur

Yanlisim yoksa iki kisi dogum yapmaya yeterli. Birde Olur ya acil durum olursa diye zaten ambulansin 5 dkda kapida olmasi gerekiyor. Insallah gerek kalmaz. Yasadigim bolgede vakalar cok degil.
Yeni gordum ambulans bekliyorsa iyimis

Nerde yaşıyorsunuz? Ne kadar güzelmiş.

Tecrübeli anneler ya da bilgisi olanlar etiketleri kesicek misiniz kıyafetlerdeki yıkamadan önce nasıl yapıyorsunuz ? Hazır evde boş vakit varken aradan çıkarmak istedim.
Ben yikadim utulerken kestim etiketlerini.
Bizi bile huylandiriyir yakiyor onlarin teni daha hassas

evler tarihinin en hijyenik günlerini yaşıyor sanırım.butun dolaplar ayıklandı,icleri süpürüp silindi , evde ne kdr gereksiz sacmasapan şeyler varmış yarından itibaren her gun 1 oda tamamen camdan kapıya perdeye dezenfekte edilicek dip köşe

Hahahahahahha
Balkonu yıkadım balkon şaşkın balkon mutlu.
Güvercinin teki de gelip bi lüle kaka bıraktı ona da kızdım çemkirdim bi güzel

a
Ilk oğlumda kesip öyle yıkamış sonra utulemistim. Simdi yine erkek olunca çok iş çıkmadı

Aynen bende hergun camasir suyuyla siliyorum yeri temzlikten ölmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…