Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Artik son ayimiz bolca boyle seyler hissedecegiz.
Bende surekli dr. ben erken dogurcam diyorum bu baski hissi sebebiyle.
Guluyo rahim uzunlugun normal ben erken dogum beklemiyorum diyor.
Bende wc gidiyorum hemen.
Cunku o altta hissetme siklastikca sıkışıyorum.

kızlar dün doktora gittim (muaynanesine). kapalı alanlarda mutlaka maske takmamı, açık havada yürürken vs maskeye gerek olmadığını, çok mecbur kalmadıkça evden çıkmamam gerektiğini söyledi. Bu arada kendisi de maskeliydi. Üniversite hastanesindeki derslere komple ara vermişler, doktorun kendisi de muaynanelerini sadece salı ve çarşamba günlerine almış onun dışında da doğuma gidip geliyormuş sadece.
Ben İzmir kent hastanesinde doğurmak istiyorum, şimdilik orda doğurmamda bir sakınca olmadığını, doğuracağım gün yaklaşınca hastane olayını birlikte organize edeceğimizi söyledi.
Muaynaneden çıkınca Alsancak garının önündeki taksilere kadar yürüdüm. 1 haftadır dışarı çıkmıyordum azıcık yürüyüş bile psikolojimi düzeltti.
Bu arada çok şükür bebeğim de iyi, yarım saat nst de kaldım, herşey yolunda. 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim.

Evet bendede oyle gidiyorum azicik.idrar cikiyor.ama hiss sanki cok isicekmis gibi

Masallah size.evet hava almak iyi geliyor bende simdi markete gittim kimse yoktu maske falan takitm kendime geldim.

Merhaba anneler. Dün gece biraz sancım vardı ve normalde bebeğim o saatlerde uyumasına rağmen çok hareketliydi. Bu sancıyı nasıl anlatsam bilemedim. Tam rahimde ve aşağı doğru, sıkışma hissiyle birlikte bir ağrı. Zaten uyurken pozisyon bulmakta zorlanıyorum nefes almakta da zorlanıyorum bir türlü uyuyamadım. Korktum hatta erken mi doğrucam diye daha çantalar hazır değil. Bugün hazırlıcam artık

Ben hazirladim bugün doktor kontrolüne giderken arabaya bile koydum ilceden il merkezine gidiyorum çünkü. Bir aksilik varsa eve gelip alma durumu yok diye.

Bende saga don sola dön cok.zor.uyuyorum

Bugün doktor kontrolüne gittim. 32. Hafta calisamaz raporu alacaktim ama doktor çalışabilir raporu almamı önerdi. Yazın okulların açık olabilmesi ihtimalinden dolayı iznini boşuna harcama dedi. Hastanede pek kimse yoktu. Doğum işini sordum süreç böyle devam ederse nasil olacak vs diye. Hic sıkıntı olmaz hastane ona gore önlem ve hazırlıklarını yapıyor dedi. Bağışıklık guclendirici ek bir vitamin kullanmali miyim dedim. Beslenmene uykuna dikkat et. Doğal seyler tüket meyve sebze ye onun dışında bir seye ihtiyac yok. Ama icim rahat etsin diyorsan kullanabilirsin dedi. Evden çıkmamaya dikkat et kendini koru bir sorun olmaz dedi. 2100 gr olmus. 3 4 hafta sonra kontrol ama gelmeden önce yine ara gel ya da gelme derim buralardaki duruma gore dedi.

Benimde yarın kontolüm var doktorda 2 hafta ilerden gidiyorum ama yarın 32. Haftam son adet tarhime göre yarın çalışamaz raporu alacaktım bende öğretmenim herhangi bir çağırma durumu olmasın diye birde çalışan anneler olarak 16 hafta rapor parası alma hakkımız var devletten onuda almak istiyorum sizlerden çalışamaz raporu alan olmadımı kızlar

Okula geri dönüş olacağı gün calisamaz raporunu alırsın dedi doktor.

Ha bir de alttan cikacak gibi vurup duruyordu ya başı yukarida ayakları asagida olduğu icin cok normal erkenndogum gibi bir durumun yok dedi.
Evet donmeyince.oyle.oluyor bizdede oyle cnm

1 ay daha okul tatil edildi.
Cocuklar evde.
Oglum var 15 yasinda yemek seciyor cok aiy yetismeye calisiyorum.
Ona ayri yemek yap esime ayri
Son ayimiz zaten ev de basti
Bakalim neler bekliyor bizi

Cocuklar evde.
yemek secmeside zor oluyor cnm. son zamanlarımız zor geçiyor beninde çok işim var gücüm yok hiç

Cocuklar evde.
Benim de oğlum 15 yasında yemek konusunda sıkıntısı yok ama 6 yaşındaki kızımın yemek konusunda çok problemi var. Çook sevdiği bayıla bayıla yediği yemeği 1 hafta sonra ben bunu hiç sevmiyorum deyip yemediği oluyor. Ben de o zaman deliriyorum o seviyor diye yapıyorum ama bı sefer aç kalıyor. Kesinlikle ekstradan yemek yapmıyorum ya yersin ya aç kalırsın diyorum.

Benimkide öyle yapiyor.
Ne pisircem diye dusunmekden yoruldum.
Zaten gerginiz, yoruluyorum hemen, nefesim daraliyor napicam bilmiyorum.
O yoruyor beni sadece bu yemek konusunda

yemek secmeside zor oluyor cnm. son zamanlarımız zor geçiyor beninde çok işim var gücüm yok hiç
Artik rahat hareket edemiyorum bende arkadaslar gibi
Egilemiyorum egilince kalkmak zorlasiyor.
Nefesim daraliyor.
Bir de onu yemicem bunu yemicem diyince ates basiyo bana.
Yine yemegim olsun, cesit olsun diye cabaliyorum.
Esimde secer ama uzmez beni.
Kahvaltilik versem yer ama oglum bu anlamda uzuyor

Masallah size 15 yasinda delikanlilar ya buyumusler ergenlikte var simdi onlarda atarlida olurlar allah kolaylik versin.ben de esime diyorum iln evlendigimiz yil.yapaydik 14 yasinda olurdu.simdi 7 yasinda buyukkucuk 4.5

E ESSE
En son 16 marta gitmiştim çokşükür herşey yolundaydı bana normalde 2 hafta bir çağırımam lazım ama 1 ay sonra gel dedi çünkü ev dışı çok tehlikeli dedi ..riksli grup sayıliyorsun hatta gelmeden ara eğer tehlike geçmişse çağırırım dedi ...hakkımızda hayırlısı insaAllah herşey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…