Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Nisan anneleri doğuma başlamış
Bazı yorumlarda doğum sancısının makattan vurduğu söyleniyor, ben her regl dönemimde çok kısa süreli makat krampı yaşardım eğer onun gibi bişey yaşicaksam ve daha şiddetli ve uzun olacaksa ayvayı yedim

Makat.agrisi bende olmadi belimden vurup one dogru karin altinda agri oluyor.cok degisik bir agri cnm normal.bir.agri gibi degil

Onlar doğurdukça heyecanlanıyorum biyandan da endişeliyim corona yüzünden annemler sehir disinda gelemezseler diye dogum seklim nasıl olcak hemen kalkabilirmiyim diye yalnız kalmaktan korkuyorum

Erkek çocuk sancısı makattan geliyor canım ben de oglumda oyle yasamistim. Ama surekli degil vurup gidiyor doguma yakın sıklasıyor

Makat.agrisi bende olmadi belimden vurup one dogru karin altinda agri oluyor.cok degisik bir agri cnm normal.bir.agri gibi degil
Erkek çocuk sancısı makattan geliyor canım ben de oglumda oyle yasamistim. Ama surekli degil vurup gidiyor doguma yakın sıklasıyor
Evde durunca bu aralar bol bol düşünüp korkmaya zamanım oluyor

Onlar doğurdukça heyecanlanıyorum biyandan da endişeliyim corona yüzünden annemler sehir disinda gelemezseler diye dogum seklim nasıl olcak hemen kalkabilirmiyim diye yalnız kalmaktan korkuyorum
Benimkiler aynı şehirde ama böyle giderse gelmelerini istemicem ne kadar çok insan o kadar risk diye düşünüyorum. Yalniz kalmayız cnm en kötü eşimiz olur yanımızda hem annelik iç güdüsüyle hallederiz diye düşünüyorum

ya ne oluyor 2 gecedir anlamıyorum,suan sinirimden ağlıyorum, sanki bir basınçla kendini dışarı aticakmis gibi ,asagilarda eli koli bacagi , elimle bastiriyorum alt tarafa ,cocugu elimle tutucam sanki tövbe tövbe..
eşime gittim demin salona uyuyamıyorum diye"e uyuma otur o zaman diyo" ayrı gıcık oldum. uyku gözünden akiyor ama ben ne olduğunu bilmedigim bisiy uasiyorum.hersey yolundadir inşallah

Bende rüyamda 29 nisan gördüm hayırlısıyla güzel zamanda gelsinler inş
hayirlisi insallahhhh
Evde durunca bu aralar bol bol düşünüp korkmaya zamanım oluyor
dusunme cnm korkma sen ne kadar rahat olursan dogum da rahat olur.
Benimde bu ara canimi yakiyor aceyip hareketler yapiyor donmedi daha donecekmi anlamadim bosver kocalar bizi anlamaz bosuna canini sikma cnm

Bende de durum aynı. Sanki cikiverecek bazen cok can yakıcı oluyo hareketleri. O an bacaklarimi sıkı sıkı kapatıyorum bazen istemsizce tutmak ister gibi. Yarın doktor kontrolüm var söylücem doktora da durumu.

Karnındaki çocuğu ninniyle uyutmaya çalışan varmı benim gibi ciddiyim çok hareketli benim ki sabahliyorum 5. aydan beri kaç gece uyutmadı sayamadım napsam durmuyo kendi ne zaman isterse o zaman uyuyor.

Kızlar vücud ağrım var ,baş ağrısı var makat ağrısı var dediginiz gibi ama benimki kuyruk kemigimin orda sık sık idrara çıkma devamlı su içmek icin uyanma mide yanmasindan uyuyamaya gozlerim bile bulaniklasti kafamı kaldiramiorum ilk defa yasiorum böyle şeyler çok korkuyorum duygusal olarak çökmüş durumdayım herşey var bende şuan ağlamak istiyorum

Karnındaki çocuğu ninniyle uyutmaya çalışan varmı benim gibi ciddiyim çok hareketli benim ki sabahliyorum 5. aydan beri kaç gece uyutmadı sayamadım napsam durmuyo kendi ne zaman isterse o zaman uyuyor.
kiyamam ya .az kaldi cnm dayanicaz sabir gececek.anne karninda baslamis kuzu yaramazligs
Normal cnm son zamanlara geliyiruz onlar buyudu yer kalnadi makat agrisi cogunda varmis bende yok durus ile alakali sanirim

Normalmi dogumm sezeryanmi olcak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…