Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kiyamam ya .az kaldi cnm dayanicaz sabir gececek.anne karninda baslamis kuzu yaramazligs

Normal cnm son zamanlara geliyiruz onlar buyudu yer kalnadi makat agrisi cogunda varmis bende yok durus ile alakali sanirim
Pskolojim alt üst oldu virustu ev hapsiydi çocuğum bu yazı evde geciriecek galiba .inş lohusa depresyonuna falan girmem . Doktorum 5 nisana kadar bekle sonra doğum konuşalım dedi canm siz konustunzumu dogumu

Gunaydinlar efendim bende 8 de kalktim sag bacagima bir kramp girdi cok uzun sürdü uyandirdi benisersem gibi oldum suan

Kızlar mide yanması öksürük ve nefes problemi yapıyor mu sizde de
Evet canim ikisinde yüklü yüklü yapıor sanki midemde sıcak hava dalgası var gibi ama allah affetsin ben çok yoruldum bu gebelikten gözlerim bile görmuo sanki o kadar bulanık oldu buğulu gibi psikolojimi çok etkiliyor artik ,o kadar gebe kalmak isteyen varken bunları demek uzuyor beni oturup ona bile ağlıyorum

Allah yardımcımız olsun, bide şu hastalık felan iyice bunaldık. Bende de var ama dün hastahaneye gitmiştim kontrole kadının biri sürekli öksürüp hapşırdı maskem vardı ama tedirgin oldum acaba normal mi değil mi diye düşünüp duruyorum

Pskolojim alt üst oldu virustu ev hapsiydi çocuğum bu yazı evde geciriecek galiba .inş lohusa depresyonuna falan girmem . Doktorum 5 nisana kadar bekle sonra doğum konuşalım dedi canm siz konustunzumu dogumu
Bende 6 sinda gidicem.bakalim.diger ikisi normaldi bu daha dönmedi dr döner diyor ama.kismet belli degil cnm.ben normal.istiyorum insallahh oyle olur

Ayy elini yüzünü kapatmadimi
Bende 6 sinda gidicem.bakalim.diger ikisi normaldi bu daha dönmedi dr döner diyor ama.kismet belli degil cnm.ben normal.istiyorum insallahh oyle olur
Benim döndü kafası ayaklarını mideme bastırırken hissediyorum ama virüs nedeniyle sezeryan olurmu acaba onu düşünüyorum gebeleri bekletmeyin haftası geleni alın gibisinden konuşulmuş

Hayır kadın resmen orta yere hapşırdı durdu, artık sinirlerim bozuldu söyleyecektim neyse ki sırası geldi gitti

Nerede yaşıyorsunuz imkanlar ne bilmiyorum ama hastahanelerde serbest çalışma düzenine geçmiş galiba. Ben mersin şehir hastanesine gidiyorum. Normalde 15—20 tane doktor var. Dün sadece 4 doktor vardı. Ve kadının birine haftaya gel demişler anestezi felan randevusunu almış galiba. Danışmadaki görevli doktor yok şuan ameliyat olamaz zaten dedi. Kadın ama gün verdi ne olacak diyordu

Oyle bir surecteyizki ne olcak belli degil

Günaydın herkese. Nasılsınız hanımlar... geceleri uyumak zor, gündüzleri kızımla evdeyiz. Esim de evdeydi bugun ise gitti. Ve zaten sürekli hareket halinde olan oğlum karnimda çıkacakmış gibi. Iyice yormaya başladı beni... en son 14 unde gittim muayeneye. Sonrasında da haberler çıkmaya başladı ve evden çıkamadım zaten. Annemlerle bile gorumuyorum. Bakalim sonraki muayeneye nasıl gidicem 3 hafta sonra gel demişti ama biraz daha geciktiricem sanırım. Sizler nasıl gidiyorsunuz hastaneye maske takıyor musunuz? Şu zor günler bir an önce geçer umarım... bu arada 20si itibariyle çalışabilir raporu aldım. Soran bir arkadaş vardı heralde.

Ben dün gittim. Maske takarak gittim. Hastahane girişinde ateş ölçümü yaptılar. Muayene odalarını seyrekleştirmişler. Normalde bir koridorda iki oda var birini iptal etmişler. Temizliğe özen gösteriyorlardı ancak önemli olan hastaların dikkat etmesi hastalar çok dikkatli değil. Aşırı kalabalıklık yoktu ama.

Benim gittiğim hastane çok kalabalık olmuyordu normalde de. Sabah erkenden gitsem daha iyi olur heralde. Sağlıkla bir kucagimiza alsak bebislerimizi...

Kizlar kum dokuyorum tahlilde cikti ozel lab da yaptirdik cok sancim var özel deki doktorum hemen gel diyor devletteki doktorum gerek yok 2 hafta sonra 32 haftada gel diyor kararsiz kaldim kimi dinleyim sizce

günaydın cnm bizlerde iyiyiz sallanıyoz yuvarlanıyoz :))) agırılı zor günlerimiz geçiyor son zamana yaklaştıkca nefes bile zor ama sağlıklı gelsinler canları sağolsun ne yapalım.
maske takıyorum insanlara fazla yaklaşmıyorum.öyle gidiyorum.
günaydın cnm nasıl gidiyor gebelik bebiş nasıl gittinmi dra yakında.
Kizlar kum dokuyorum tahlilde cikti ozel lab da yaptirdik cok sancim var özel deki doktorum hemen gel diyor devletteki doktorum gerek yok 2 hafta sonra 32 haftada gel diyor kararsiz kaldim kimi dinleyim sizce
geçmiş olsun kum dökme önemli cnm sen dr git zor olur onun ağrısıda çok olur.özeldeki dr doğru diyor ilaç falan kullanıyormusun.

[QUOTE="moon83, post: 63235534, member: 89820"

geçmiş olsun kum dökme önemli cnm sen dr git zor olur onun ağrısıda çok olur.özeldeki dr doğru diyor ilaç falan kullanıyormusun.
[/QUOTE]
Sagol canim. Devletteki doktor salgin nedeniyle sadece parol alip su ic dedi telde ozeldeki bebege bakmaliyim dedi anlamadım bende korkuyorum bari 32 olsaydik 2 gaftafa bir cagiriyor ozeldeki normalde gitmeye can atardim virusten dolayi korkuyorum

Karnındaki çocuğu ninniyle uyutmaya çalışan varmı benim gibi ciddiyim çok hareketli benim ki sabahliyorum 5. aydan beri kaç gece uyutmadı sayamadım napsam durmuyo kendi ne zaman isterse o zaman uyuyor.
ben de ritimli şekilde pıt pıt vurarak uyutuyorum ve bence hissedip sakinleşiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…