Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Karnım nasıl sert oluyor bu günlerde günde birkaç kez. Yoksa kasılma bu mu. Israrla kasılmayı tespit etmeye çalışıyorm
Bana da oluyo bu aralar arttı hatta.Biraz yürüyeyim hemen sertlesiyo kasik bolgesindeki eklemlere agri giriyor.Bazen cok canım acıyor uçan tekmeler atıyo zaten 2 hafta önde gidiyo

Bana da oluyo bu aralar arttı hatta.Biraz yürüyeyim hemen sertlesiyo kasik bolgesindeki eklemlere agri giriyor.Bazen cok canım acıyor uçan tekmeler atıyo zaten 2 hafta önde gidiyo
Oy oy 30’uncu haftaya kadar prenses gibi yaşamışım haberim yokmuş 30’dan sonra işin rengi baya değişti uykusuzluk sırt ağrıları kemik ağrıları 38’de hayırlısıyla doğurasım var

canim ne oldu pasif olmussun

Arkadaşlar 31+0 ız bugün ama bebeğim 2 hafta önden gidiyor. Dünden beri hareketlerinde azalma hissediyorum... normal midir? endişelenmeye yer mi arıyorum acaba...
Bu durumu bir gün bende yaşadım ama ben tüm gün hiç hissetmedim şirkette depresyona soktum kendimi akşam doktora bir gittim içerde dans ediyordu :) eşim dinlediğinde o duydugunu söylemişti belki için rahatlaması için eşine dinletebilirsin karnını :)

Karnım nasıl sert oluyor bu günlerde günde birkaç kez. Yoksa kasılma bu mu. Israrla kasılmayı tespit etmeye çalışıyorm
Benimde öle oluyor, bazen semsert bazende dikleşiyor , dün akşam yavaştan bel agrım oldu gibi kendi kendime agrı mı üretiyorum diye düşünmeye başladım

Biz hic memnun kalmadik cok ilgilenmemisti baska dr a gittik bide cok pahali gelmisti

Selam kızlar bende midemden çektiğimi
Başka birşeyden çekmedimm ya sabah akşam yanıyor mide ilacı içiyorum ama ne faydaa

Bende sancılanıyorum devamlı kıvranıyorum resmen normalmi ya kanama yok gaz var 10 dk da bir gaz sancısı cekiorum resmen 7den beri

Selam kızlar bende midemden çektiğimi
Başka birşeyden çekmedimm ya sabah akşam yanıyor mide ilacı içiyorum ama ne faydaa
gecmis olsun yesil.elma iyi diyen arkadaslarda vardi dene istersen
Bende sancılanıyorum devamlı kıvranıyorum resmen normalmi ya kanama yok gaz var 10 dk da bir gaz sancısı cekiorum resmen 7den beri
Gecen agri degilmi normalde sekil.degistirince geciyor bende olan agrilar.gazdan eminsen o cikinca rahatlarsin.gecmezse dr ara bakalim.o.ne onerecek

Günaydın hayırlı huzurlu günler,
Doktora gitrim geldim. Nst ye girdim, hiç sancı yok ama çok hareketliydi nst de cihazı elimle sabitlememi istedi hemşire 2400 gr olmuş hanfendi. Göbüşümüz azıcık şişko, diğer kızımda da öyle olmuştu doğduğunda da göbüşü şişkindi. 2 hafta sonra sezeryan için tahliller yapılacak ve doktor gün verecek inşallah.

maşallah... o zaman nisanda mı doğuracaksınız ?

maşallah... o zaman nisanda mı doğuracaksınız ?
Evet canım büyük ihtimalle Nisan ayında doğacak. Sezeryan olması ve 3. gebelik olmasından dolayı öyle olacak. Zaten Mayısın ilk haftasıydı 40 haftanın dolması. Diğerlerini 38+6 da doğmuşlardı bu da en geç öyle olursa bile 30 Nisana denk geliyor

hayırlı olsun. bir önceki sezeryan kaç yıl önce? yani arka arkaya sezeryan riskli diyorlar ondan merak ettim

Masallah tontisesertlesme bendede oluyor ama bebegjn kolu totosu fwlan diye.dusunuyorum.cunku sevince duzeliyor.saglik sihhatle gelsin.kuzucuk

hayırlı olsun. bir önceki sezeryan kaç yıl önce? yani arka arkaya sezeryan riskli diyorlar ondan merak ettim
6 yıl oldu çok var arada, bu son bebek sürpriz bebek bizim aileye, yanlış hesaplama sonucu ailemizin üye sayısını artırdık Nasip gerçekten eşim istiyordu da ben pek niyetli değildim, ama hamile kaldığımı öğrendiğimde gık bile demedim. Allah herşeyin en güzelini nasip etsin hepimize canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…