Ben de okşuyorum ama hiç faydasını görmüyorum. O sertlik belli süre duruyor. Oturuyorsam ayağa kalkmaya çalışıyorum zorla, ama yürütmüyor. Başı aşağıda olduğu için gerindiğinde de aşağıdan ağrı yapıyor onun esnemekten dolayı olduğunu farkediyorum.
6 yıl oldu çok var arada, bu son bebek sürpriz bebek bizim aileye, yanlış hesaplama sonucu ailemizin üye sayısını artırdık Nasip gerçekten eşim istiyordu da ben pek niyetli değildim, ama hamile kaldığımı öğrendiğimde gık bile demedim. Allah herşeyin en güzelini nasip etsin hepimize canım.
anladım canım ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...6 yaş güzel bir yaş farkı bence büyük olan ilerde hayal meyal de olsa kardeşinin doğduğu günü, senin hamileliğini ve herşeyi hatırlayacak. İnşallah kardeşi geldiğinde sana yardım da eder :)
Bugün bizim de kontrol günümüz. Devlet hastanesine artık gitmicem özele gidicem belki doğumu da özelde yaparım korona’dan sonra işler değişti.
heyecanlıyım
Bugün bizim de kontrol günümüz. Devlet hastanesine artık gitmicem özele gidicem belki doğumu da özelde yaparım korona’dan sonra işler değişti.
heyecanlıyım ❤
anladım canım ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...6 yaş güzel bir yaş farkı bence büyük olan ilerde hayal meyal de olsa kardeşinin doğduğu günü, senin hamileliğini ve herşeyi hatırlayacak. İnşallah kardeşi geldiğinde sana yardım da eder :)
Çok meraklı. Bebeğin kıyafetlerini yıkarken, ütülerken çantayı hazırlarken hep yanımdaydı bir de kız olunca daha da meraklı oluyor tabi. Oğlum 15 yasında o hiiiç ilgilenmez sadece doğsun sevelim diyor.
heyecanlıyım ❤
Ben devlet hastanesine gidiyorum mecburen ama insanlar çok dikkatsiz kaç tane hamile hastaneye maskesiz gelmiş, ben maske eldiven kullandım hatta eldiven değişimi bile yaptım arada hemşireler sürekli uyarıyor çok yakın durmayın diye ama yine de dikkatsizce davranıyorlar. Hemşirenin biri sinir oldu günde 50-100 ölüm olunca mı aklınız başınıza gelecek diye. Hak verdim ben de. Ben hasta değilim diye düşünüyor herkes. Ama hasta olabilirim kimseye bulaştırmamalıyım düşüncesiyle hareket etmeli herkes.
Canım hangi raporu alırsan al 32 de almak zorundasın
Yoksa 32 de izne ayrılmış muamelesi görürsün
Ben de pazartesi gideceğim.normalde çalışamaz alicaktim ama yaza okulun sarkacagini düşünerek çalışabilir mi alsam diyorum
Tabi doktor da verirse
Belki de bu şartlar altında vermez
Normalde ben de çalışamaz almayı düşünüyordum bu durumda çalışabilir almak daha mantıklı galiba canım ben de 7 nisanda gidicem 30 nisandan sonra okul başlarsa çalışamaz raporu alıyım diyorum hayırlısı bakalım.
Canım ben calisamaz raporu alacaktim garanti olsun diye. Sagolsun doktorum uyardı. Boşuna iznini neden kullanacaksın okullarin açılmayacağı belli. Eee yaza okul olursa iznin o zaman lazim olacak dedi. Benim 37. Hafta 29 nisanda bitiyor okullari da 30una uzattilar. Seninki sonrasina denk geliyor sanirim. Problem olmaz gidip iznini alırsın.
Ben devlet hastanesine gidiyorum mecburen ama insanlar çok dikkatsiz kaç tane hamile hastaneye maskesiz gelmiş, ben maske eldiven kullandım hatta eldiven değişimi bile yaptım arada hemşireler sürekli uyarıyor çok yakın durmayın diye ama yine de dikkatsizce davranıyorlar. Hemşirenin biri sinir oldu günde 50-100 ölüm olunca mı aklınız başınıza gelecek diye. Hak verdim ben de. Ben hasta değilim diye düşünüyor herkes. Ama hasta olabilirim kimseye bulaştırmamalıyım düşüncesiyle hareket etmeli herkes.
Bugün farklı bi doktora gittm kilosuna 2280 dedi dedim nasıl oluyo iki hafta önce 2200dü diyoki ben bi hafta geriden ölçüyorum böyle saçma bişey duymadım
Bugün farklı bi doktora gittm kilosuna 2280 dedi dedim nasıl oluyo iki hafta önce 2200dü diyoki ben bi hafta geriden ölçüyorum böyle saçma bişey duymadım
Ben çankayadayım dikmende, caddede hemen herkes maskeli %70. Hastanede ise yüzde yüz denebilir kimse kimseye garip bakmıyor bakmasın artık insanlar ölüyor ciddiye alsak ahh ah.
Ben çankayadayım dikmende, caddede hemen herkes maskeli %70. Hastanede ise yüzde yüz denebilir kimse kimseye garip bakmıyor bakmasın artık insanlar ölüyor ciddiye alsak ahh ah.