Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Masallah tontisesertlesme bendede oluyor ama bebegjn kolu totosu fwlan diye.dusunuyorum.cunku sevince duzeliyor.saglik sihhatle gelsin.kuzucuk
Ben de okşuyorum ama hiç faydasını görmüyorum. O sertlik belli süre duruyor. Oturuyorsam ayağa kalkmaya çalışıyorum zorla, ama yürütmüyor. Başı aşağıda olduğu için gerindiğinde de aşağıdan ağrı yapıyor onun esnemekten dolayı olduğunu farkediyorum.

gecmis olsun yesil.elma iyi diyen arkadaslarda vardi dene istersen

Gecen agri degilmi normalde sekil.degistirince geciyor bende olan agrilar.gazdan eminsen o cikinca rahatlarsin.gecmezse dr ara bakalim.o.ne onerecek
Gazdan eminim çıkarınca geçiyor ama tekrarlıyor balim yaa

anladım canım ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...6 yaş güzel bir yaş farkı bence büyük olan ilerde hayal meyal de olsa kardeşinin doğduğu günü, senin hamileliğini ve herşeyi hatırlayacak. İnşallah kardeşi geldiğinde sana yardım da eder :)

Çok meraklı. Bebeğin kıyafetlerini yıkarken, ütülerken çantayı hazırlarken hep yanımdaydı bir de kız olunca daha da meraklı oluyor tabi. Oğlum 15 yasında o hiiiç ilgilenmez sadece doğsun sevelim diyor.

Bugün bizim de kontrol günümüz. Devlet hastanesine artık gitmicem özele gidicem belki doğumu da özelde yaparım korona’dan sonra işler değişti.
heyecanlıyım

Ben devlet hastanesine gidiyorum mecburen ama insanlar çok dikkatsiz kaç tane hamile hastaneye maskesiz gelmiş, ben maske eldiven kullandım hatta eldiven değişimi bile yaptım arada hemşireler sürekli uyarıyor çok yakın durmayın diye ama yine de dikkatsizce davranıyorlar. Hemşirenin biri sinir oldu günde 50-100 ölüm olunca mı aklınız başınıza gelecek diye. Hak verdim ben de. Ben hasta değilim diye düşünüyor herkes. Ama hasta olabilirim kimseye bulaştırmamalıyım düşüncesiyle hareket etmeli herkes.

Normalde ben de çalışamaz almayı düşünüyordum bu durumda çalışabilir almak daha mantıklı galiba canım ben de 7 nisanda gidicem 30 nisandan sonra okul başlarsa çalışamaz raporu alıyım diyorum hayırlısı bakalım.

Sağol canım cevabın için ben de çalışabilir alıp okullar açıldığında çalışamaz raporu alayım diyorum. Ne olur ne olmaz önümüzü göremiyoruz malum.

Insanlar cok bilincsiz maske takiyoz diye garip garip bakiyorlar.olayin ciddiyetinin farkinda degiller.

Bugün farklı bi doktora gittm kilosuna 2280 dedi dedim nasıl oluyo iki hafta önce 2200dü diyoki ben bi hafta geriden ölçüyorum böyle saçma bişey duymadım

Bugün farklı bi doktora gittm kilosuna 2280 dedi dedim nasıl oluyo iki hafta önce 2200dü diyoki ben bi hafta geriden ölçüyorum böyle saçma bişey duymadım
o ne sacma is bende anlamadim cihazimi.bozuk

Insanlar cok bilincsiz maske takiyoz diye garip garip bakiyorlar.olayin ciddiyetinin farkinda degiller.
Ben çankayadayım dikmende, caddede hemen herkes maskeli %70. Hastanede ise yüzde yüz denebilir kimse kimseye garip bakmıyor bakmasın artık insanlar ölüyor ciddiye alsak ahh ah.

Ben çankayadayım dikmende, caddede hemen herkes maskeli %70. Hastanede ise yüzde yüz denebilir kimse kimseye garip bakmıyor bakmasın artık insanlar ölüyor ciddiye alsak ahh ah.
Sorma kuzum burda kimse takmiyor malesef ikinuc kisi anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…