Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim de yanımda kimse olmayacak. Annem ve kvalide İzmirdeler ikisi de 65 yaş üstü. Doktora kontrole gidince sordum refakatçi olmak zorunda mı diye. Kimsen gelemeyecekse sıkıntı değil dedi. Hemşireler ve hasta bakıcılar yardımcı oluyorlar dedi. Eşin de dışarda bekler bir ihtiyacın olunca karşılar dedi. Zaten sezeryan sonrası yürümeye başlayınca kendini biraz zorlayarak işini görebiliyorsun. Eve gelince de yoluna girer inşallah herşey. Benim tek sıkıntım kızımı arkadaşa bırakacak olmam. 6 yaşında ve bu virüs olayı onu korkuttu beni kaybetme korkusu yaşıyor. Kontrole gittiğimde bile ağlamış.

Ahahha aynen evimiz merkezi sistemle ısınıyor görevli kara kış gelmiş gibi yakmış da yakmış kaloriferler cayır cayırdı camları açtım baktım eşim hapşırıyor bünyesi çok zayıftır camı kapatıp menopozlu teyzeler gibi kendimi yelledim durdum.

Bizimkide merkezi ama peteklerden kapatiyorum ben.
Cami acinca daha cok isiniyor cunku.
Kapattim ben petekleri.
Esimde soguk usuyorum diyor.
Ben zaten genel anlamda da sicagi cok sevmem.
Hamilelikle 2-3 katina cikti bu daralma

Bizim de ilk. Benim doğum haftaya Bir yandan tecrübeli birisine ihtiyacımız var bir yandan kimseyi riske etmeyeceğiz şehirdışından getirip. Aileler de aynı şekilde arada kaldılar. Allah yardımcımız olsun.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Hemşireler yardımcı olur böyle zamanda. En kısa sürede biter gider bu virüste inşallah

Aras guzel ama anlamına bakmis miydin canim bizim de net degil daha doğrusu kurra cektik 3 kez. 2 sinde Ali çıktı. Yine de bi icimize sinmedi
Evet baktım. Türkçe kökenli bir isim. Kendisininmis gibi sahip çıkılan, kalın yün, at kili gibi anlamları var. Ayrıca nehir ismi, ben nehirdeki kullanımından dolayı koymak istiyorum

Valla benim baya kötüydü 4 aylik heyet aldım doguma kadar tuvalet hariç kalkmadim kalkınca kanama olup hastaneye yatiyordum ama 25den sonra biraz daha zorlaşti astim artti insülin zorladı (gebelik şekeri icin)peşinden puff oldu o zorladı ama bunlar hep benim içindi sende aynı olmaz canım belki 30 dan sonra daha iyi geçer sonuçta benim fazla rahatsızlığım vardı ama çok güzel bisey ikiz annesi olmak sen mümkün oldukça yorulmamaya çalış canım

Evet baktım. Türkçe kökenli bir isim. Kendisininmis gibi sahip çıkılan, kalın yün, at kili gibi anlamları var. Ayrıca nehir ismi, ben nehirdeki kullanımından dolayı koymak istiyorum
At kılımı bari tuyu olaydi.

kiyamam ya rabbim yardimcin olsun iste cocuklar elimizi bagliyor aklimiz onlarda kaliyor ama mecburuz cnm bir gün idare edecek kuzucuk.

Bizim de ilk. Benim doğum haftaya Bir yandan tecrübeli birisine ihtiyacımız var bir yandan kimseyi riske etmeyeceğiz şehirdışından getirip. Aileler de aynı şekilde arada kaldılar. Allah yardımcımız olsun.
Allah yardimcin olsun sag salim kucagina alirsin insallah .kim kalacak yaninda .ne zor zamanlar ya kimse boyle hayal etmemisti dogumu

1 kisi aliyorlar cnm merak etmeziyaretci gelmeyecek gibi duruyor

iyi bari bu sefer eşim olacak insallah yanimda
Ya ilk doğumumda kalmak istedi bende dedim ikimizde tecrubesiziz anneler kalsin
Sagolsunlar annemde kaynanamda uyudular bütün gece seseryanli halimle Uzanmadim oglumun basinda oturdum 5 dk da 1 ağladıkça emzirdim annem mama verelim uyusun sende dinlen dedi
Kaynanam izin vermedi sütüm yoktu
Simdi dönüp bakıyorum
Görümcem birak anne sütünü mamayi bile ölçekten fazla fazla koyuyorum ki gece cok uyanmasin diyen bir anneyken kaynanam nasil bana mama verme dedi hayret
Neyse tecrübeliyim artik

Esler daha iyi oluyor aslinda benim esimde sabaha kadar oturup izlemisti ilk oglumda annemle ikisi kalmisti.ilgilenmisti.2.3. Cocukta daha tecrubeliyiz eslerde öyle ustesinden gelinir.

Esler daha iyi oluyor aslinda benim esimde sabaha kadar oturup izlemisti ilk oglumda annemle ikisi kalmisti.ilgilenmisti.2.3. Cocukta daha tecrubeliyiz eslerde öyle ustesinden gelinir.

aynen canım kesinlikle haklısın
Bende öyle düşünüyorum insallah daha güzel olacak

Allah yardimcin olsun sag salim kucagina alirsin insallah .kim kalacak yaninda .ne zor zamanlar ya kimse boyle hayal etmemisti dogumu
Teşekkür ederim, hepimizin yardımcısı olsun. Eşim kalacak benimle. Anane babane şehirdışında. bu hafta geleceklerdi malum durumdan gelemediler biz de zorlamak istemedik hastalık kapmalarından korkuyoruz. Hastanede hemşireler hasta bakıcılar yardımcı olacaklardır illaki ama beni korkutan evde geçireceğimiz ilk günler. Ağlar da susturamazsak telaş yaparız endişeleniriz diye korkuyorum.

Yok cnm ondan korkma.allah tarafindan oyle bir.duygu geliyorki yillardir.cocuk bakiyormussun gibi olur.insallah gazli bir bebek olmaz yada gazini rahat cikarir ozaman kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…