Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba hanımlar. Bugün randevum vardı 35. haftayı bitirdik. Her şey normal ve güzel derken bebeğimin sol böbreğinde genişleme ve birkaç tane kist gördü doktor.Ama sağ böbrek normal ve suyu gayet iyi. Doğum sonrası takip gerekiyor, bu durum böbreğin çalışmadığını göstermez dedi. Böbrekte genişleme erkek bebeklerde olabiliyormuş ve genellikle doğum sonrası geçiyormuş ama kist beni korkuttu. Bir şeyler okudum ama kistle ilgili bilgiler daha çok çift taraflı kist hakkında çıkıyor ama bizde tek taraflı. Bilgisi olan var mı konuyla ilgili? Çok üzüldüm lütfen dua edin bebeğim için inşallah doğum sonrası düzelir

Merhaba kızlar . Birinci hastanesi Beylikdüzü radyoloji uzmanı Ayşe aktaşa detaylı ultrason yaptıran var mı aranızda

kiyamam ya rabbim yardimcin olsun iste cocuklar elimizi bagliyor aklimiz onlarda kaliyor ama mecburuz cnm bir gün idare edecek kuzucuk.
Evet canım mecburen artık dayanacak. Zaten akşam eşim hastanede kalamayacağı için kızı da alıp eve geçecek inşallah ertesi gün bizi de vakitlice taburcu ederlerse çok güzel olur. Hauırlısı bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Esler daha iyi oluyor aslinda benim esimde sabaha kadar oturup izlemisti ilk oglumda annemle ikisi kalmisti.ilgilenmisti.2.3. Cocukta daha tecrubeliyiz eslerde öyle ustesinden gelinir.
Ilk oglumda annem kv eşim geldi. Gorumceme gitti esim gece yatmaya. Gece kv ben bakarim dedi anneme sen yat dinlen. Neyse kv de yatagiyla cekti oğlumu yanına yattı koltuğa bir guzel uyudu sezeryanlı halimle kalkip kalkıp baktim oğluma. Niye yanıma cekmediysem simdi eşim kalsin istiyorum çünkü onunla guvende hissederim bi. Ama oğlum 4 yaşında o nasil kalacak halasında onu bilmiyorum

Ya kaynanalar uyuyor kesinlikle bizimkide öyle cunku annem sabahlamisti.o.fosur fosur uyumustu.

Peki bebekler küvezde kaldı mı canım? Yormamaya çalışıyorum ama kızım çok aktif bir çocuk hiç durmuyor yerinde o baya zorluyor beni. En gerekli işleri yapıp uzanıyorum sürekli. Gerçi artık uzanmanın da zorluğu başladı nefesim daralıyor inşallah sağlıkla geçiririz hepimiz bu süreçleri Rabbim kolaylığını verir

Benimde annemle kayınvalidem kalmıştı. Kayınvalidem uyku ilacını içti bir güzel uyudu biz de annemle sabaha kadar ağlayan kızıma bakmıştık. Şimdi annem gelemiyor kayınvalidemde gelirse nasıl bakar hiç bilmiyorum

Merhaba belki yanlış görmüştür ya da ölçmüştür. Perinatoloğa gidip baktırın bence onların ultrason cihazları daha ayrıntılı ve gelişmiş cihazlar oluyor. Bizim bir arkadaşa bebeğin safra kesesi yok dediler ama perinatoloğun yaptığı testler sonucu olduğu anlaşıldı.

Erzincan'da yaşıyorum ve burada perinatolog yok malesef. Teşekkür ederim cevabınız için

Merhaba insallah dr da dedigi gibi duzelir doguma az kalmis zaten cnm tedavi gerekiyorsa dogumdan sonra.da.olur sen simdi stres yapma once bir kucagina al hayirlisyla hersey yoluna girer.

Arkadaşlar hastaneye giden var mı? Ben de tiroit ilacı kullanıyorum endokrin doktorum her ay düzenliyor duruma göre ilacımı. Endokrin doktorumun hastanesi malum karantina hastanesi. Kafam karıştı korkuyorum

Öyle yazılanlara pek bakma,için rahat olsun,benim oğlumda da genişleme vardı,şimdi yok,erkek bebeklerde oluyomuş,doğumdan sonra sünnet ettirirsin,herşeye endişe etmeyin demişti,korkma sakın,geçer bi doğsunda

Arkadaşlar hastaneye giden var mı? Ben de tiroit ilacı kullanıyorum endokrin doktorum her ay düzenliyor duruma göre ilacımı. Endokrin doktorumun hastanesi malum karantina hastanesi. Kafam karıştı korkuyorum
Gecen hafta gitmistim. Genelde mecbur kalmadıkça gelmeyin deyip erteliyorlar. Sen de doktoru arayip sormalısın o seni yonlendirecektik

Inşallah canım biri 7 gun kuvezde kaldı diğeri yanimdaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…