Öyle yazılanlara pek bakma,için rahat olsun,benim oğlumda da genişleme vardı,şimdi yok,erkek bebeklerde oluyomuş,doğumdan sonra sünnet ettirirsin,herşeye endişe etmeyin demişti,korkma sakın,geçer bi doğsunda
Merhaba insallah dr da dedigi gibi duzelir doguma az kalmis zaten cnm tedavi gerekiyorsa dogumdan sonra.da.olur sen simdi stres yapma once bir kucagina al hayirlisyla hersey yoluna girer.
Kızlar meraba ben nasipse hazıran annesı olucam.size bırsey sormak istıyorum. 32 haftamızdan once diyelım 30 da 31 de fln kotu hıssettık kendımızı rahatsızlandık diyelım, normal 5 er gunluk yada 10 ar gunluk rapor alabılıyomuyuz ,atıyorum 31.haftada 5 gunluk normal istırahat raporu alıp,32 de dogum ıznıne cıkabılıyo muyuz,bu rapor parası va almamızı engeller mi
Kızlar merhaba benim doğum da 16 Mayıs görünüyor. 10 gün önce kontrolüm vardı tansiyonum 13/9 12/9 o civarlarda ilaç başladı doktorum birde iki akşam iki sabah ciğer geliştirici iğne yaptı erken doğum olabilir diye tansiyondan dolayı aldevit kullanıyorum tansiyon İçin günde 3 tane ama çok korkuyorum 33 34 hafta arasındayım oğluşum şuan 2 kilo 50 gram Sizce nasıl sizinkiler kaç kilo çok korkuyorum bi sıkıntı olacak diye bide malum şu virüs olayları var
Kızlar meraba ben nasipse hazıran annesı olucam.size bırsey sormak istıyorum. 32 haftamızdan once diyelım 30 da 31 de fln kotu hıssettık kendımızı rahatsızlandık diyelım, normal 5 er gunluk yada 10 ar gunluk rapor alabılıyomuyuz ,atıyorum 31.haftada 5 gunluk normal istırahat raporu alıp,32 de dogum ıznıne cıkabılıyo muyuz,bu rapor parası va almamızı engeller mi
Sağlıkla kucağına al canım benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu. Kasılmayla doktora gitmiştim nstde sancı çıkınca bir hafta rapor verdi ardından doğum iznine ayrılmıştım 32 haftalıkken
Kızlar merhaba benim doğum da 16 Mayıs görünüyor. 10 gün önce kontrolüm vardı tansiyonum 13/9 12/9 o civarlarda ilaç başladı doktorum birde iki akşam iki sabah ciğer geliştirici iğne yaptı erken doğum olabilir diye tansiyondan dolayı aldevit kullanıyorum tansiyon İçin günde 3 tane ama çok korkuyorum 33 34 hafta arasındayım oğluşum şuan 2 kilo 50 gram ☺ Sizce nasıl sizinkiler kaç kilo çok korkuyorum bi sıkıntı olacak diye bide malum şu virüs olayları var
Ben 2012 eylul annelrindeydimre 2015 haziran annelerindeydimde dogumdan cok uzun bir sure bile yazistik cocuklar 1. Yasini geciyordu gene yaziyoduk yazan olursa ben buralardayim
Merhaba cnm 30.haftada rapor alirsan 1 hafta anallik raporunu etkilemez diye biliyorum.tabi rapor nedeni ni baska bir sey yazar doktorun.ama sen gene rapor almadan alo 170 ara sor net bilgiyi onlardan al.
Kızlar merhaba benim doğum da 16 Mayıs görünüyor. 10 gün önce kontrolüm vardı tansiyonum 13/9 12/9 o civarlarda ilaç başladı doktorum birde iki akşam iki sabah ciğer geliştirici iğne yaptı erken doğum olabilir diye tansiyondan dolayı aldevit kullanıyorum tansiyon İçin günde 3 tane ama çok korkuyorum 33 34 hafta arasındayım oğluşum şuan 2 kilo 50 gram Sizce nasıl sizinkiler kaç kilo çok korkuyorum bi sıkıntı olacak diye bide malum şu virüs olayları var
Merhaba cnm kilosu normal masallah.gebelikte dusuk tansiyon iyi diyor benim.dr da 10 6 falan benim normalde 12 8 di.gebeliktw dusuk.peynir i bile tuzsuz ye cnm.dikkat et tansiyon aletiyle.sabah aksam ölc limon dusurur biraz.
Merhaba cnm kilosu normal masallah.gebelikte dusuk tansiyon iyi diyor benim.dr da 10 6 falan benim normalde 12 8 di.gebeliktw dusuk.peynir i bile tuzsuz ye cnm.dikkat et tansiyon aletiyle.sabah aksam ölc limon dusurur biraz.
çok dikkat ediyorum ne güzel herşey yolunda gidiyordu hep düşük oluyodu son 20 gündür işte böyle oldu ilaç başladık birde çok hareketli sizinde öylemi özellikle akşamları bu aylarda yeri daraldığı İçin hareketleri azalır yazmışlar nette ama benimki tepinip duruyor
çok dikkat ediyorum ne güzel herşey yolunda gidiyordu hep düşük oluyodu son 20 gündür işte böyle oldu ilaç başladık birde çok hareketli sizinde öylemi özellikle akşamları bu aylarda yeri daraldığı İçin hareketleri azalır yazmışlar nette ama benimki tepinip duruyor
Amin inşallah. Yuvarlanıp gidiyorum evde ben de
Salonda çay içip, oturma odasında süt içmeye davet ediyorum kendimi
Arada örgü örüyorum, biraz biraz temizlik yapmaya çalışıyorum. Kızıma ve bebeğine saç bandı ve elbise takımı örmeyi düşünüyorum. Bakalım doğuma kadar bitirebilecek miyim.
Amin inşallah. Yuvarlanıp gidiyorum evde ben de
Salonda çay içip, oturma odasında süt içmeye davet ediyorum kendimi
Arada örgü örüyorum, biraz biraz temizlik yapmaya çalışıyorum. Kızıma ve bebeğine saç bandı ve elbise takımı örmeyi düşünüyorum. Bakalım doğuma kadar bitirebilecek miyim.