Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim tansiyon genellikle hep 12 9 çıkar hatta bir veya 2 kere 13 de çıktı ama doktor hiç ilaçtan veya tansiyon yüksekliğinin adını etmedi ilginç geldi

Oğlumuz olacak rabbim nasip ederse ☺☺ Biraz zor oldu ilk çocuğum gözünün içine bakıyorum o yüzden allahım hepimizi sağlıkla evlatlarına kavuştursun
amin insallah sag salim alalim yavrularimizi kucagimiza.ilk cocuk heyacani bambaska bir sey

Hıc örmeyi becerememde bir kac tane almak istiyordum cikamiyoruzda kaldi öyle
Süslu sapkalari var, toka da almistim bir kac tane sac bandimiz pek yok bizimde.
Netten uygun site mi baksam bilmiyorum

Süslu sapkalari var, toka da almistim bir kac tane sac bandimiz pek yok bizimde.
ben e bebkten almistim onlar sanki buyuk geldi bu a101 den almistim minnacikben anca horaşami harosami adini bilmiyorum ondan orerim.
Günaydın kızlar ⚘
Guñaydinnnn

Çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı inşallah benim yavrumda da geçer
İnşallah geçer zaten,için ferah olsun hep,pipileri gelişim aşamasında,ucu açıldıkça açılıp kayboluyo,doğsunlarda sünnet ettiririz bişeyleri kalmaz

Inşallah canım biri 7 gun kuvezde kaldı diğeri yanimdaydi

Peki kıyafet olarak ne almalıyım hazır ikiz annesi bulmuşken sorayım prematüre takım alayım diyorum ilk doğduklarında giydirmek için sanırım kiloları çok olmayacak bir tane takım aldım çok minnak duruyor gerçekten o kadar küçük mü olacaklar? Kızım da 2600 doğmuştu ama bu kıyafetler çok küçük geldi gözüme

Yetiştirebileceğime inansam hediye örmek isterdim sana, ama güvenemiyorum kendime, çok uygun fiyatlı siteler var instagramda ucuz bandana diye bir profil vardı orda hem çorap hem toka çok güzel çalışmalar var bak istersen canım.

Ben birine kilolarına göre 2.5 kilo altı birine 2.5 kilo aldım tam geldi tabi hastane sonrasi aldım o zaman bunları bilmiyordum yenidoğan almıştım kuzucuklar içinde kayboldu ama hastanede mecbur yenidoğan kullandım alacak kimse yoktu çıkınca lcw den prematüre aldım biri bana bunları söylese ilk onu alırdım yazık katlayarak giydirdim bence son zamana doğru utrason kilosu na göre kiloya göre prematüre kıyafeti al 1 tane fazla alma hastaneden çıkınca alırsın biri zayıf oluyor genelde zayıf küçük olan dugerinunkini giyer sen diğerine alarak bi süre goturursun birde prematüre tum tulum lari çok işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…