Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kilo aldiracak şeyler ye özellikle kabak çekirdeği muz sut antep kilo yüzünden de kuvezde kalıyor zaten çok küçük doguyorlar gerçi eşimin arkadaşının aynı gün dogan ikizleri 2600 doğdu ikisi de ve kuveze girmedi ama onlarda m3cbur haftayı dolduran jadar anne yanında zorunlu hastanede tuttular

yaaa cok teseekkur ederim dusunmen yeter
Bakim o siteyede.

Çok teşekkür ederim süper bilgiler verdin gerçekten çok işime yarıyacak şeyler

Ikizler cabuk kilo aliyirmus dogumdan sonra cnm seninkilerde oylemiydi.

Ikizler cabuk kilo aliyirmus dogumdan sonra cnm seninkilerde oylemiydi.
Çabuk almadı mesela 7 aylikken daha 3 aylik kıyafetleri giyiyorlardi ama şimdi yasitlariyla aynılar canım çok şükür 20 aylik olduk birinin sadece boyu kısa kaldı kuvezde kalan o çok ilaç vb aldı kuvezde ondan mi artık yapısal mi bilemiyorum canim

Anladim kuzum yapisalda olabilir .duydum arkadaslardan cunku ikiz olmayan cocuklari kisa surede yakalayip kilo aliyorlar diye.ozaman en guzeli dogduktan sonra ikiz anneleri alsin kiyafetlerini kuzularin.helal olsun size iki bebek ayni anda buyutmek zor gercekten

Evet canım zor ama çok güzel

Gecen hafta gitmistim. Genelde mecbur kalmadıkça gelmeyin deyip erteliyorlar. Sen de doktoru arayip sormalısın o seni yonlendirecektik
Aradım endokrin polikliniği iki doktor vardı benim doktorum nöbetçi imiş. Coronali hastalra bakıyormuş. Şimdilik diğer doktor bakıyor bütün endokrin hastalarına. Sekreter internetten randevu alanlara sadece bakıyoruz dedi

Merhaba Mayıs anneleri
Aranızda öğretmen olan bu son bir iki hafta içinde 32 haftalık olupta çalışabilir raporu alan var mı. Raporu okul idaresine teslim ettiğinizde herhangi bir sıkıntı yaşandı mı. Ben 20 Nisan'da 32 haftalık olacağım. Çalışabilir raporu almak istiyorum. Yazın telafi olursa Ağustos un 2.haftası doğum iznim biter ve bebekle beraber çok mağdur oluruz. Çok küçük olmuş olur. Raporla uzatılabilirse en azından Eylül'ün 2.haftasına kadar izin uzar 1 aylık bir süreç çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…