Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba kızlar nasılsınız
Bugünde evden hiç çıkmadık
Karantina gunlukleri

Ben sade 5 dakkaligina bime gittim almam gerekenler vardi kimse yoktu markette.evin tadilati.var kismen bitti sayilir. Ama tam bitmedi yoruluyorum10 gun sonra annemler gelecek insallahh

Bende doguma esimle gidecegim sanirim.eger durumlarda degisiklik olmazsa.annem evde kalsin 58 yasinda ama genede tedirginim birde esim de gorsun kizimi ilk cunku hic gostermedi kuzucuk kendini onunda hakki var kendimi onun yerine koydum ziyaret saati falan beklicek te gorcekte yazik ya idare ederiz

Ben de eşimle gidecem. İlk bebeğimiz. Tecrübemiz yok. Sezeryan mı normal mi olacak belirsiz. Normalde kayınvalidem gelecekti ama bu şartlarda eve bile gelsin istemiyorum.. Bir şekilde idare ederiz diye düşünüyorum. İnşallah hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp evimize döneriz

Amin cnm insallah zaten hemsireler soylerde ilk iki uc gun bebegi 2 saat arayla emzirmek lazim sarilik olmasin diye ilk basta hemen sut gelmez sari su gibi seyler gelir kolostrum o cocugun bagisikligi icin gerekli .altin gibi degerliyuzden arada bebek uyusa dahi uyandirip emzirilcek aman uyuyor ne guzel dememek lazim

Bugun sabah kizim bir hareket etti ben korktum yani disardan bildigin gobek deligimden cikacakti bir sallandi icimde midem bulandi icim bir hos oldu.ne yapti acaba

Merhaba canım. Gecen hafta aldim ben 32. Hafta çalışabilir raporu. Okul bir sıkıntı cikarmadi. Niçin cikarsin? Sen neden sıkıntı çıkaracaklarını düşünüyorsun?

Bebek bakımı, emzirme, gazı konusunda elimden geldiği kadar bilgi ediniyorum. Teşekkür ederim. Tecrübeli ennelerden duymak daha iyi. Bebişlerimiz doğunca da tecrübelirimizi sıkıntılarımızı yine paylaşırız

Merhaba canım. Gecen hafta aldim ben 32. Hafta çalışabilir raporu. Okul bir sıkıntı cikarmadi. Niçin cikarsin? Sen neden sıkıntı çıkaracaklarını düşünüyorsun?
MEB ücretsiz izinde olup da dönmek isteyenlerin işlemlerini reddetmiş. Ve bu virüsden bu gidişle okul Mayıs ayında da zor açılır görünüyor. Herkes de idari izinli. Böyle bir durumda çalışabilir raporu almaya gerek yok diyebilirler diye

Aynen cnm destek olucaz birbirimizesag salim alalim kucagımızada .asisi var disi var daha bir suru sey asıl konular dogunca.

Hic sıkıntı etme gercekten de. Kendine guvenmen yeterli gerisi kendiliginden geliyor sanki kac yillik anneymissin gibi

Ücretsiz izinde olup böyle bir dönemde işe dönmek ve sonra idari izinle evde oturmak zaten etik değil ki.

Ben de öğretmenim canım 30.haftada çalışabilir raporu alacağım ben de ne olur ne olmaz diye sonuçta yaza okul olursa dediğin gibi çok mağdur oluruz. Sorun edeceklerini sanmıyorum sonuçta yazın da denk geldiğinde çalışabilir raporu vermiştim ben kızımda. Haftaya cuma alacağım raporumu unutmazsam yazarım sana yada senin aklına gelirse bana sor

Günaydın kızlar :) evde oldukca biryandan şükür ediyorum bir yandan hareketsiz kaldım diye üzülüyorum.
Öncesinde düzenli yürüyüşlere başlamıştım şimdi evde bin adım atmıyorum sizler hareket ediyor musunuz?

Gunaydin cnm bende ozel bir sey yapamiyorum malesefanca evin icinde in cik oluyor.hos hareket ettigimde cabuk yoruluuorum

Teşekkür ederim bilgilendirme için tamam aklıma takılan bir şey olursa etiketlerim

Canim ben aldım pazartesi
Doktorum tepki gösterir diye korktum ama senin için daha iyi olur dedi sağolsun okula gittiğimde idareciler eve dönmüştü
Arayıp söyledim böyle böyle diye müdür yardimcim da iyi yapmışsın dedi
Bu bizim hakkımız çalışabilir al yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…