Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben aldım bir sıkıntı çıkmadı hastane ve okulundan

Ben de aynı durumdayım maalesef
Önceden her gün en az 5000 6000 adım arıyordum
Hatta bu ay için yogaya gitme hayalim vardı ,yalan oldu
Hareket ev işleri dışında hiç yok ama YouTube dan bakıp birşeyler yapmak istiyorum

Ben ne olur ne olmas çalışamaz alayim diyordum. Doktorum sagolsun uyardi. Zaten idari izindesin niye iznini harcayacaksin. Yazın okul olursa o zaman kullanırsjn iznini dedi

Teşekkür ederim içim rahatladı

öğretmen olan arkadaşlar muhtemelen okul eylüle kadar açılmayacak zaten o yüzden 32. haftada çalışabilir raporu alıp idari izinden yararlanmanıza kimse bir şey demez diye düşünüyorum. ben de idari izindeyim ayın 7 sinde randevum var çalışabilir raporu alıp idari izne devam edicem. inşallah en kısa sürede normale dönse keşke her şey

Insallah hersey duzelir

Kızlar şimdi doğum cantanıza mama koyucak mısınız?Bir kaç şey okudum kafam karıştı.
Bebek emmezse sarılık olur diyorlar hemen beslemek mi gerekiyor? Diyelim emmedi mama verdik biberonla busefer de meme reddi olur diyorlar bilen biri beni aydınlatsın lütfen :) bu akış ve sıra nasıl oluyor :)
Birde diyelim mama koymadık cantaya bebek aç mı kalıyor ? :/

genelde süt ilk gün yeterli gelmiyor canım. Ben de ilk birkqc gün mama vermistim. Hastanedeyken mamayi hastane hazirlayip veriyordu yanımda götürmedim. Eve gelince kendimiz almıştık. Yenidoğan sarılığı sık görülen bir şey. Eğer süt yetersizse duzene girene kadar mama takviyesi şart. Hastanede biberonla vermistim evde de 1 2 gun biberon. Ama önce emzirip üstüne mama veriyordum. Açligiyla iyi emsin diye. Çünkü bebek emdikce gelecek süt. Biberon olunca meme reddi olmaya başladı. Kaşıkla verdim.

Hastanede veriyorlar merak etme. Benim ilk doğumunda sütüm hemen gelmemişti. Hastanedeki hemşire siringayla mama vermişti. Mamayi vermeden de mememi tutturuyolardi ki hem bebek ceksin hem de sutum gelsin diye. Bi 10 gun falan oyle evde devam ettim sonra geldi zaten sutum. Hic meme reddi falan olmadi merak etme. Acisa da sut gelmese de surekli emzirdim. Devlette mi özelde mi doğuracaksın?

Selamlar herkese. Bebislere biberon emzik aldınız mi? Kizimda almistim ama hiç kullanmadı. Biberonu sadece ilk 10 gün kullandı mama takviyesi için. Avent almıştım o zaman. Şimdi de alsam mi bilemedim. Sizler ne aldınız ve kirmizibeyazz dan hiç alışveriş yapan var mi? Fiyatlar uygun geldi

Cnm iki oglumdada vermedim ben mama. ilk gun zaten kolostrum geliyor.o onu doyuruyor eger gelmezse hic bir sey hemsireler verir.onunda biberonla degil kasikla yada siringayla veriyorlar bebek biberona alisinca meme emmek zoruna gidiyor.isin kolayina kaciyor.

Ama su bir gercek ilk birkca gun saat basi emerse daha cabuk sut gelir.surekli uyandirmak lazim minnoslari

a.s ben.emzik aldim dr browns biberon var abilerden kalma ama hic tutmadi benimkiler ne emzik.ne biberon. Emzik emsin istiyorum ama

Ben koymadım ilkinde gerek.de kalmadı
Gerekirse hastane temin eder diye düşünüyorum

Ben ne olur ne olmaz 200 gr aptamil aldım ve çantama koydum biberon emzik 2 tulum ,2 adet 5li hastane çıkışı 1 adet muslin 1 adet örgü bataniye koydum 10 adet bez ve 1 tane islak mendil kendim icinde 5 tane kilot emzirme sutyeni 1 adette pijama koydum cunku hastanede cok kalmayi planlamiyoruz virüsten dolayi eger sorun olusursa heryer magaza hastanemin yakınında oradan alırız yeterlimi canlarimm

Ben de kendi çantamı hazırlamadım. Bebek çantasını şöyle hazırladım.

2 takım tulum-iç zıbın-eldiven-ağız bezi-bere-çorap

15 tane bebek bezi.

1 penye battaniye, 1 yünlü battaniye.

2 yedek iç zıbın, 1 yedek ağız bezi, 3 müslin bez.

Popo pamuğu.

Alt açma örtüsü.

Pişik kremi.

Aa bak pisik kremini unutmuşum hangi marka aldınız acaba??

Kendi çantama koymayı düşündüklerim;

Plastik terlik
Lohusa pedi
Şal hırka gibi bir şey
Yedek kalın çorap
Gecelik pijama
Alt üst takım pijama
Emzirme sutyeni
Atlet külot

Kolanyada alin. Bence 1 takim pijama daha sana lazim olabilir.cnm benim kanamam cok olmustu biraz batmisti gecelik lazim oldu . Magaza yakin sa alirsin sezeryan olcaksa gunduz olur ama normalse gece de gelebilir bebe .illa lohusa diye almana gerek yok biraz buyuk beden bir gecelikte is görür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…