Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gebe okulunda hediye verilmişti orta boy bepanthol, onu koydum şimdilik ayrıca satın almadım ☺
Aslinda hastanelerde veriyor dergilerle bir dogumdabana bir.suru.sudocrem jhonson baby sampuan vermislerdi.tabi simdi.vermeyenilirlerhastane degisti.

Bende öyle düşünüyorum mağazalarda satılan 30 35 tllik pijamalardan l bedeninden alirim ,Allahım hayırlısı ile atlattrsin bu günleri bize herşey olur biter :*

Arkadaşlar kıyafetleri yıkadıktan sonra etiketlerini kestiniz mı?rahatsızlık verir mi acaba kesmesek

Hastane çantasına bebek için
10 lu takım ameliyathaneye vermek icin
3 tane 5 li takim 2 tulum 2 yelek
yedek
2eldiven 2 çorap
1 müslin battaniye 1 penye battaniye
Kirmizi sarı tülbent 10 ağız Mendili 2 omuz Mendili
20 bez 1 ıslak mendil 1 pamuk sudocream küçük kaplardan almsitm ona koydum atarım sonra diye küçük biberon aptamil conformil olandan emzik yasin ve küçük Kurani kerim
Artı puset kalın battaniye ve yedek canta hazırladım araç içinde kalacak ani bişey olursa çantanın içinde herseyden yedek var
Kendime iki gecelik bir pijama sezaryan olunca gecelik çok rahat etmiştim
İki emzirme atleti 2 normal atlet çok terlemestim ilkinde
2 emzirme sutyeni
10 göğüs bedi göğüs ucu kremi kullan at külot bez hasta bezi ve 2 normal külot 3 çorap göğüs ucu koruyucu ıslak mendil dış fircasi macunu sabun bunları da az tercih ettım geri getirmeyecem
Kullan at klozet ortusuoglumdan kalma
Yaptırdığım lohusa şetlerini gotürmeyecem
Terlik 1 sabahlık
Dezenfektan kolonya eldiven maske havlu kağıdı tuvalet kagidi süt sagma aparati ve üç mendil 1 küçük havlu kirliler için canta

Merhaba hanımlar benim sizlere bir sorum olacaktı. Malum virüs yüzünden hastaneye de gidemez olduk. Benim bir haftadır ellerimde bir ağrı var sabah uyanınca ellerimi zorla yumruk yapıyorum.. açıp kapatmaya zorlanıyorum. Gün içinde ellerim hareketli olduğu için ağrısı hafifliyor ve daha rahat hareket ediyor. Ama her sabah aynı ağrı. Ellerimin üstüne de yatmıyorum zorlayacak bir şey de yapmıyorum. Hamilelikte ilişkisi olabilir mi yoksa başka bir sorun gibi mi. Bunları yasayaniniz var mı

Tam.liste eksik goremedim

Bende romatait artrit var atak donemide sabah tutuklugu olurdu.oglen gecerdi hareket kaybi oldurdu yani .ama gebelikte duruyor benimki su an rahatim.bir tanidigimizda normalde bu.hastalik yok ama gebelikte cikmisti dogumdan sonrada gecti. Sizinkidemi oyle acaba bilemedim

Son düzenleme:
Canim, ayni sey bende de bu sabah oldu. Hamileliktenmis

Canim.benim bebislerden biri 7 gun kuvezde kaldı ve hep mama yedi sonrasında benim sutum az diye yanındaki bebisimde hem emdi hem mama yedi ama ben dr browns anne memesi ne en yakın içinde yeşil bi zimbirti olan 1 numara ağzı olan doğal akış biboronu kullandim meme reddi hiç yaşamadım çünkü çok zor akıyor du anne memesi gibi ugrasiyordu tavsiye ederim bulabilirsen al şimdi türkiyede satışı yok dediler ne kadar doğru bilmiyorum ben bulur bulmaz yedek aldim

Bakalım gelcek mi hemen :)

Hastane veriyorsa iyi ozaman almama gerek yok :) Süt sağma makinem var phılıps avent biberon çıktı içinden oyüzden ekstradan almayı düşünmüyorum :) Doğumumu şuanlık özel düşünüyorum kuzum.

Şuanda phılıps avent biborunum var süt sağma makinemden çıktı ama küveze girme durumu olursa notumu aldım kuzum tşk ederim :)
Sütüm gelmezse Eds sistemi de güzel geliyor deneyen var mı?

Kızlar çantalar hazırlanmaya başlanmış heyecan yaptım :) mayıs gelsin sıra bize gelsin kalp kalp kalp :)

kızlar a101 kaçta açılıyor bilen var mı?
yarın kısmetse kocamı kapısına dikicem de

Merhaba anneler :) 32. haftadayım, artık yavaştan hastane çantası hazırlıklarına başlıyorum. Malum kargolar ancak 1-2 hafta sonra elime geliyor içinde bulunduğumuz durumdan dolayı. Yıkaması, ütülemesi derken çantaları tamamlamak 35-36. haftayı bulacak herhalde. Karantinadan dolayı çıkıp da alamıyorum. Hasta bezlerini, bebeğin şampuanundan kremine kadar herşeyi internetten söylüyorum.

Tecrübeli annelere bir sorum olacak. Gümüş kapak kullananız oldu mu? Doğumdan 2 hafta kadar önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş.Faydalı oldu mu yoksa gereksiz mi? Baya araştırdım,memnun olan da var, işe yaramıyor diyen de..

Merhaba,bende 32.haftadayım,ben dr.browns indirimde hepsiburada da 38 liraya aldım,nemli kalsın yeter diye düşündüm,kremimde var,ayva çekirdeğini su ile minik bir kavanoza koydum,dolapta,işimi görür,gümüş almadım,pahalı geldi açıkçası,kullanmazsam kalır diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…