Merhaba hanımlar benim sizlere bir sorum olacaktı. Malum virüs yüzünden hastaneye de gidemez olduk. Benim bir haftadır ellerimde bir ağrı var sabah uyanınca ellerimi zorla yumruk yapıyorum.. açıp kapatmaya zorlanıyorum. Gün içinde ellerim hareketli olduğu için ağrısı hafifliyor ve daha rahat hareket ediyor. Ama her sabah aynı ağrı. Ellerimin üstüne de yatmıyorum zorlayacak bir şey de yapmıyorum. Hamilelikte ilişkisi olabilir mi yoksa başka bir sorun gibi mi. Bunları yasayaniniz var mı
Merhaba,bende 32.haftadayım,ben dr.browns indirimde hepsiburada da 38 liraya aldım,nemli kalsın yeter diye düşündüm,kremimde var,ayva çekirdeğini su ile minik bir kavanoza koydum,dolapta,işimi görür,gümüş almadım,pahalı geldi açıkçası,kullanmazsam kalır diye düşündüm
Ben de biberonu MAM marka alacağım ebemin tavsiyesiyle. Bir o kaldı sanırım eksiğim :) bu hafta söylerim onu da internetten. Gögüs ucu içinse yine tavsiye üzerine lansinoh krem aldım. Umarım işe yarar :) 38. haftadan itibaren kullanacağım. Gümüş kapağı ben de almayayım o zaman ilk etapta. İşe yaramıyor diyen de çok çünkü. Umarım olmaz ama ihtiyaç olursa sonra alırım artık. Hastane listesini tamamlıyorum artık :)
Canim.benim bebislerden biri 7 gun kuvezde kaldı ve hep mama yedi sonrasında benim sutum az diye yanındaki bebisimde hem emdi hem mama yedi ama ben dr browns anne memesi ne en yakın içinde yeşil bi zimbirti olan 1 numara ağzı olan doğal akış biboronu kullandim meme reddi hiç yaşamadım çünkü çok zor akıyor du anne memesi gibi ugrasiyordu tavsiye ederim bulabilirsen al şimdi türkiyede satışı yok dediler ne kadar doğru bilmiyorum ben bulur bulmaz yedek aldim
Şuanda phılıps avent biborunum var süt sağma makinemden çıktı ama küveze girme durumu olursa notumu aldım kuzum tşk ederim :)
Sütüm gelmezse Eds sistemi de güzel geliyor deneyen var mı?
Kızlar çantalar hazırlanmaya başlanmış heyecan yaptım :) mayıs gelsin sıra bize gelsin kalp kalp kalp :)
Ben de biberonu MAM marka alacağım ebemin tavsiyesiyle. Bir o kaldı sanırım eksiğim :) bu hafta söylerim onu da internetten. Gögüs ucu içinse yine tavsiye üzerine lansinoh krem aldım. Umarım işe yarar :) 38. haftadan itibaren kullanacağım. Gümüş kapağı ben de almayayım o zaman ilk etapta. İşe yaramıyor diyen de çok çünkü. Umarım olmaz ama ihtiyaç olursa sonra alırım artık. Hastane listesini tamamlıyorum artık :)
Biberon avent aldım,oģlumda lansinohu kullandım,oda çokiyi oluyo,bende yara olmuştu,bende lansinoh kullanmıştım,2.ayda zaten göğüslerde alışıyo,bazı kadınlarda yara olmuyormuş,belki de gerek kalmaz,gerekirse de sipariş etsen gelir zaten,bende terlik sipariş ettim bir o kaldı
Biberon avent aldım,oģlumda lansinohu kullandım,oda çokiyi oluyo,bende yara olmuştu,bende lansinoh kullanmıştım,2.ayda zaten göğüslerde alışıyo,bazı kadınlarda yara olmuyormuş,belki de gerek kalmaz,gerekirse de sipariş etsen gelir zaten,bende terlik sipariş ettim bir o kaldı
Umarım ben de o şanslı kadınlardan olurum :) Yurtdışındayım, ailem Türkiye'de ve doğuma gelemeyecek virüs olaylarından dolayı. Eşimin ailesi de öyle. İlk çocuğumuz ve çok tecrübesiziz. Umarım herşey kolay geçer hepimiz için :)
Umarım ben de o şanslı kadınlardan olurum :) Yurtdışındayım, ailem Türkiye'de ve doğuma gelemeyecek virüs olaylarından dolayı. Eşimin ailesi de öyle. İlk çocuğumuz ve çok tecrübesiziz. Umarım herşey kolay geçer hepimiz için :)
İnşallah insan yanında birilerini istiyo ama bu mümkün değil şuan,ölümlü düşünürsek lohusa olunca anne kartala dönüyo demen koruyucu içgüdü geliyor ve karışan insanlarda sinir ediyo,eşin destek olsun çok güzel bakarsın,emzir,gaz çıkart,yan yatır bebişi,altınıda pamukla ıslak bırakma,Allah yardım ediyo canım
Benim kızlar hiç meme reddi yasamadi banada daha önce biri tavsiye etti sonra babymall da k ilerde onu tavsiye etmişti kızlarda 4 tane vardı 2 si kırıldı cam olduğundan annem yıkarken kirmis 1 tane buldum aldım birde yedek uc aldım benim için hayat kurtariciydi bana tavsiye edene de çok dua etmistim ama emzik hiç kullanmadim o öylece çöp oldu bizimkiler sevmedi şimdi dr browns pipetli bardak kullaniyoruz çok seviyorlar şu içinde dr browns alıştırma kullanmıştım çok faydasını gördüm şimdi yine dr browns aldım ogluş için
Merhaba anneler :) 32. haftadayım, artık yavaştan hastane çantası hazırlıklarına başlıyorum. Malum kargolar ancak 1-2 hafta sonra elime geliyor içinde bulunduğumuz durumdan dolayı. Yıkaması, ütülemesi derken çantaları tamamlamak 35-36. haftayı bulacak herhalde. Karantinadan dolayı çıkıp da alamıyorum. Hasta bezlerini, bebeğin şampuanundan kremine kadar herşeyi internetten söylüyorum.
Tecrübeli annelere bir sorum olacak. Gümüş kapak kullananız oldu mu? Doğumdan 2 hafta kadar önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş.Faydalı oldu mu yoksa gereksiz mi? Baya araştırdım,memnun olan da var, işe yaramıyor diyen de..
Canimmm benimm❤valla deftere bakmadım yapmıştım listeyi tek bir sayfayı buzdolabına yapıştırdım oda şarj aleti powerpank kimlik cüzdan tarak valla makyaj malzemisini geri çıkardım çıkarken ince hrika yı dà arabada olacak valla şekerli şu da vermeyi düşünüyorum
Mesajı görünce valizé koyduklarım aklimda olanları yazdım Allah sağsalim kucagimiza koymayı nasip etsin hayaller ve hayatları yaşıyoruz Allah bundan geri koymasin
Canimmm benimm❤valla deftere bakmadım yapmıştım listeyi tek bir sayfayı buzdolabına yapıştırdım oda şarj aleti powerpank kimlik cüzdan tarak valla makyaj malzemisini geri çıkardım çıkarken ince hrika yı dà arabada olacak valla şekerli şu da vermeyi düşünüyorum
Mesajı görünce valizé koyduklarım aklimda olanları yazdım Allah sağsalim kucagimiza koymayı nasip etsin hayaller ve hayatları yaşıyoruz Allah bundan geri koymasin
Kızlar ya benim ailem sinopta ve ulaşımla ilgili sürekli kısıtlamalar geliyor bu gidişle tek başıma doğuma gidicam eşimde refakatçı olucak kafam çok dolu ne yapıcam beeen