Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benimde oluyor canım yumru yaparken agriyo nedense takılmadim fazla

Ben de biberonu MAM marka alacağım ebemin tavsiyesiyle. Bir o kaldı sanırım eksiğim :) bu hafta söylerim onu da internetten. Gögüs ucu içinse yine tavsiye üzerine lansinoh krem aldım. Umarım işe yarar :) 38. haftadan itibaren kullanacağım. Gümüş kapağı ben de almayayım o zaman ilk etapta. İşe yaramıyor diyen de çok çünkü. Umarım olmaz ama ihtiyaç olursa sonra alırım artık. Hastane listesini tamamlıyorum artık :)

Dogru o biberon bende var cekmeden akmiyor

Eds sistemi ne canim

Biberon avent aldım,oģlumda lansinohu kullandım,oda çokiyi oluyo,bende yara olmuştu,bende lansinoh kullanmıştım,2.ayda zaten göğüslerde alışıyo,bazı kadınlarda yara olmuyormuş,belki de gerek kalmaz,gerekirse de sipariş etsen gelir zaten,bende terlik sipariş ettim bir o kaldı

Umarım ben de o şanslı kadınlardan olurum :) Yurtdışındayım, ailem Türkiye'de ve doğuma gelemeyecek virüs olaylarından dolayı. Eşimin ailesi de öyle. İlk çocuğumuz ve çok tecrübesiziz. Umarım herşey kolay geçer hepimiz için :)

İnşallah insan yanında birilerini istiyo ama bu mümkün değil şuan,ölümlü düşünürsek lohusa olunca anne kartala dönüyo demen koruyucu içgüdü geliyor ve karışan insanlarda sinir ediyo,eşin destek olsun çok güzel bakarsın,emzir,gaz çıkart,yan yatır bebişi,altınıda pamukla ıslak bırakma,Allah yardım ediyo canım

Dogru o biberon bende var cekmeden akmiyor
Benim kızlar hiç meme reddi yasamadi banada daha önce biri tavsiye etti sonra babymall da k ilerde onu tavsiye etmişti kızlarda 4 tane vardı 2 si kırıldı cam olduğundan annem yıkarken kirmis 1 tane buldum aldım birde yedek uc aldım benim için hayat kurtariciydi bana tavsiye edene de çok dua etmistim ama emzik hiç kullanmadim o öylece çöp oldu bizimkiler sevmedi şimdi dr browns pipetli bardak kullaniyoruz çok seviyorlar şu içinde dr browns alıştırma kullanmıştım çok faydasını gördüm şimdi yine dr browns aldım ogluş için

Hiç ihtiyaç duymadım canım.

Tam.liste eksik goremedim
Canimmm benimm❤valla deftere bakmadım yapmıştım listeyi tek bir sayfayı buzdolabına yapıştırdım oda şarj aleti powerpank kimlik cüzdan tarak valla makyaj malzemisini geri çıkardım çıkarken ince hrika yı dà arabada olacak valla şekerli şu da vermeyi düşünüyorum
Mesajı görünce valizé koyduklarım aklimda olanları yazdım Allah sağsalim kucagimiza koymayı nasip etsin hayaller ve hayatları yaşıyoruz Allah bundan geri koymasin

Amin cnm masallah rabbim hayirli ve kolay dogumlar nasip etsin .zamanimiz kötü bir zaman ama yavrularimizin bahti guzel olur insallah

Kızlar saglık bakanı özel hastanelerle ılgılı bişey dedı bu akşam,kaçırdım,duyan var mı?

Kızlar ya benim ailem sinopta ve ulaşımla ilgili sürekli kısıtlamalar geliyor bu gidişle tek başıma doğuma gidicam eşimde refakatçı olucak kafam çok dolu ne yapıcam beeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…