Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ya benim ailem sinopta ve ulaşımla ilgili sürekli kısıtlamalar geliyor bu gidişle tek başıma doğuma gidicam eşimde refakatçı olucak kafam çok dolu ne yapıcam beeen
Merak etme yanliz degilsin benim hastanede tek refakatci aliyor mecburen esim le gidiyorum.annem evde cocuklara bakacak.senin ilk bebekmi

Evet bende kendimi gariban hissediyorum asıl annem bana cok destek oldu tüm dogumlarimda bu sefer olmayacak onun stresi var bendede ama bir sekilde ustesinden gelecegiz kuzum.benim korkum maddi ve manevi ne olcak daha mayis sonu anca rahatlama olur diyorlar tam.dogum vakti dogum masraflari geliyor allah yardimcimiz olsun feraha cikarsin ulkemizi su kaos bitsin artik

Kızlar ya benim ailem sinopta ve ulaşımla ilgili sürekli kısıtlamalar geliyor bu gidişle tek başıma doğuma gidicam eşimde refakatçı olucak kafam çok dolu ne yapıcam beeen
Hiç canını sıkma en azından eşin yanında olabilecek. Fransa da yaşıyorum ailem Türkiye'de. Burada sadece eşim vardı ama Fransa tüm refakatçileri yasakladı. Sadece doğuma girebiliyor ve sonrasında hastanede bulunması ve kalması yasak. Üstelik fransa da normal doğum dahi olsa doğumdan sonra hastanede minimum 3 gün kalınıyor. 3-4 gün tamamen ben, bebek ve hemşireler baş başa olacağız.

Birde listede yok gobek kordon bakim setide almistim ben onuda alacagim yanima gerci hastanede onu ilk hemsireler yapiyor bizim yapmamiza gerek kalmaz .zaten 6 saate cikariyorlar hastaneden diye duydum normal dogumda. evde lazim.tabi kiz donerse daha donemedi ne nazli cikti yarabbim

Karantina gunlukleri

Ben sade 5 dakkaligina bime gittim almam gerekenler vardi kimse yoktu markette.evin tadilati.var kismen bitti sayilir. Ama tam bitmedi yoruluyorum10 gun sonra annemler gelecek insallahh

bende haftada 1 filan çıkıyorum canım herseyi stoklu alıyoruz surekli cikmamak icin ekmek bile fazla aliyoriz 2 gün normal yiyip 3. Gün tost yapıyorum

Allah yardimciniz olsun niye okadar cok kaliyorsunuz canim

Bende hic cikmadim evden ama ignelerim var cikmak zorundayim

ne iğnesi oluyorsun canim
Bende bugün kontrol için çıktım sabah
Özel hastane polinikilere acilden giriliyor
Bomboştu sira numarası alıyorsun ama
Cok değişik geldi üzülüyorum

bende haftada 1 filan çıkıyorum canım herseyi stoklu alıyoruz surekli cikmamak icin ekmek bile fazla aliyoriz 2 gün normal yiyip 3. Gün tost yapıyorum
Haklisin cnm.benim sansli tarafim oturdugum bolge kalabalik degil yazin cok kalabalik oluyor o yuzden biraz daha rahatim.

Allah yardimciniz olsun niye okadar cok kaliyorsunuz canim
Sorma canım bir yandan üzülüyorum refakatçi yasağına bir yandan seviniyorum. Evet benim eşim giremeyecek ama hastanenin kapısından hiçbir refakatçi alınmıyor. Böylece hastane ortamı çok tenha ve daha güvenli oluyor hem bizim hem sağlık çalışanları için. Böyle avutuyorum kendimi ne yapayım..

Fransa da doğum yapılan gün dışında normal doğumda 3, sezaryen doğumda 4 gün kalınıyor. Anne ve bebeğin tamamen kendisini hazır hissetmesini bekliyorlar, son 2 gün anneye emzirme, yıkama, alt açma eğitimleri veriliyor ebeler tarafından. Bir de psikolog görüşmesi oluyor lohusa sendromuna karşı. Ayrıca doğum sonrası annenin düzenli beslenmesi gerekiyormuş, diyetini takip ediyor hastane 3-4 gün boyunca. Son olarak çocuğun ilk hafta kontrolleri yapılıyor ve öyle çıkılıyor hastaneden.

Aslinda uzun bir surec cnm ama anne bebek acisindan cok faydali olur .dogru valla bizde eve gelince kaynana.falan herkes oluyor tam depresyonluk her kafadan bir ses cikar.bu sefer koronodan dolayi gelemicekler ama gelseler bin dert.o yonden iyimiş

Aslinda uzun bir surec cnm ama anne bebek acisindan cok faydali olur .dogru valla bizde eve gelince kaynana.falan herkes oluyor tam depresyonluk her kafadan bir ses cikar.bu sefer koronodan dolayi gelemicekler ama gelseler bin dert.o yonden iyimiş
Kesinlikle normal zaman olsa büyük rahatlık. Yemeğin önüne geliyor, bebeğinin bakımına yardımcı olunuyor. İş,güç, gelen,giden yok. Yalnız olmak zor olacak ama belki erken toparlanırsak virüsten dolayı erken çıkmayı teklif edebilirim. İzin verirler mi bilmiyorum ama verebilirler. Doğumhaneler full dolu herkes stresten doğuruyor :)

Bencede rahatlik cnm ya baksana kaynana falan olmayacaksa dir dir.olmayacaksa 1.hafta kalınır

Aynen ya evlatlarimiz biz iyi olalım da enazindan herkesten çıkacak laflar hareketlerle lohusa deprosyana girmeyecez her şer de vardır bir hayır diyerek buna baglayarak az da olsa nefes alacam diye bunada şukur diyorum biran öncede bu hastalıgin bitmesini cani gönülden diliyorum Hamislerin duaları kabul olurmuş doğum anında edecigim dua

Aminnn cnm insallah bitecek cin nasil basettiyse bizde bulacagiz bir yolunu insallah.guzel gunlerimiz olacak

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Gebelikte yaşanan karpal tünel sendromu dedikleri durum olabilir belki doktora görünmeniz iyi olur bence en azından doktorunuzu arayıp konuşun sizi yönlendirir

Ben aldım yasal hakkımız sonucta bi sorun olmadı. Neticede okul acik olsa diger ogretmenler gibi biz de calisiyor olacaktik suan onlar nasil evdeyse biz de ayniyiz. Sorun cikarmalari sacma olur

Ben de sizinle aynı durumdayım ama kısıtlamalar artsa bile bir şekilde izin alinir diye düşünüyorum. Allah yardım eder biz icimizi ferah tutalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…