Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Nisan annelerinden bikaç kişi doğum yaptı sadece eşleriyle kalmışlar hastanede. Eşleriyle birlikte bi şekilde bakıyorlar. Eve de refakatci misafir kabul etmeyen var. Bende hiçkimseyi eve kabul etmeyecegim virüs tehlikesi sebebiyle.Annem başka şehirde zaten gelemiyor. Zor olabilir ama herşeye karışan kaynana vs dan iyidir. Kafa rahat. Ben doğurana kadarda geçeceğini de sanmam.

Benim kayınvalide evlendikten 1 ay sonra vefat etti teyzelerim hep ismini koy ruyamizda gorduk kiz olacakmis ısmini koysun diye gonderme yaptilar devamli ,kaynanası yoksa bir insanın kaynana yarısı var mis onu anladim

Günaydın bebeklerimmm buarada açlık nedeniyle uyanıp çoktan kahvaltımı etmiş bulunuyorum
Afiyet olsun cnm.ben esimle gitcem .isim mevzusunda da hic takma istedigin ismi koy.banada ilk oglumda kaynana.tarafi cok baski yapmisti illa kmpederin ismini koy bak biri vermemia cocuk sakat olmus falan.genede vwrmedim cahil cahil konustular hep.

Afiyet olsun cnm.ben esimle gitcem .isim mevzusunda da hic takma istedigin ismi koy.banada ilk oglumda kaynana.tarafi cok baski yapmisti illa kmpederin ismini koy bak biri vermemia cocuk sakat olmus falan.genede vwrmedim cahil cahil konustular hep.
Ismi ile seviceklerse hiç sevmesinler bebisimi dedim eşime, Allahtan oda benimle aynı fikirde .. cahil insan cooook

evet sansliymissin canim
Hem bol bol hava alacak fırsatın da oluyirdur
Aynen ama.sansa.hava sogukgerci soguk olunca kimse cikmiyor o yonden iyi zorunlu evde oturus oluyot

Günaydın canım alt rakımı çoraplı, yine de çoraba gerek olur mu bende mi koysam
Gunaydin tatlim ilk dogduklarimda ayaklari.soguk oluyor ben icine giydirmistim yada disinda giydirsrsen surekli ayaklilarda ayagi kayiyor sikmayan bir corapla giydirirsen cikmiyor her ihtimale karsi koy kuzum

Bende uzun sure kimseyi almayacagim.gelirlersede uzaktan bakarlar öyle kucak opme falan olmaz.mevlut bile yaparsam anca kişa yaparim tabi ortalik duzelirse.kocalarimizda elini.tasin altina solacak.uykudan feragat edip minnoslarimiza bakacak.herkes esiyle gidiyor.cunku kimse risk almak.istemiyor en guzeli bencede.canim. birde bebek.hemsireleri gelip yardim ediyorlar.

günaydın kızlar ,
a101'den tüm planladiklarimi aldık ama hic birine anne çantası gelmemiş,ben şu 29.90 tl olandan istiyordum.canta gelmedi diyor çalışanlar,aranizda giden ve gören var mı? hic bir şubesine mi gelmedi acep?

Evet normalde burda da 6 saate eve gönderiyorlar:))

Bebisim benim arkadaşlarım çantayı belediyeden aldı ,bebisimiz oldu diye bilgi verince çanta, deterjan,bebek sampuani (dalin) hepsini koyup getirmişler hemde çanta e bebekteki çantanın aynisi çok güzel ve geniş .Ben aldım ama sonradan haberim oldu 2sinide kullanicam nasip olursa ben çok beğendim şahsen biberon yerleri bile folyoluydu

Günaydın güzel bayanlar :) benim ara ara hafif başım dönüyor , yer ayağımdan kayıyor gibi oluyor. Yaşayan var mıdır?

Kızlar yüzümde bir adet siğil çıktı hamilelikten dolayı oldu sanırım başına böyle bişey gelen var mı

aa iyiymiş, ilk kez bana bir hayrı dokunacak belediyenin desene heyecanlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…