Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın güzel bayanlar :) benim ara ara hafif başım dönüyor , yer ayağımdan kayıyor gibi oluyor. Yaşayan var mıdır?
gunaydinnbaş donmesi degilde başim cok agriyor.tansiyonunu ölcuyormusun yada ani kalkiş yapiyorsan oda yapar cnm.gecmezse dr sor
Kızlar yüzümde bir adet siğil çıktı hamilelikten dolayı oldu sanırım başına böyle bişey gelen var mı
Bende dun farkettim kirmizi leke olmus yanagimda gecer insallahaniden oldu benimki

Kapi susu ve cikolata alan varmi hastane icin degil ama evde dursun diye dusunuyorum

Kapi susu ve cikolata alan varmi hastane icin degil ama evde dursun diye dusunuyorum
Almadım evime gelen misafirlere lokum vericem bizde adettir .. zaten misafir kabul edermiyim muamma ben köy yerinde oturuorum meraktan falan gelen olur die çok korkuyorum birde bizim burada anneye geçmiş olsuna gelinir ilk sonra bebek ziyaretine yani 2 kere poff

Lokumda guzel olur.insallah gelmezler cnm

Ben ilkinde sırt çantası kullandım canım 3,4 tane bölmesi vardı
Hem eşim de taşıyabiliyordu hem de bebek arabasına asabiliyordum

Kapı süsü bir ara istiyordum makrome olanlardan ama evde bir kiz daha olunca 2 tane almak lazım.120*2tlcik hem de hastanelein durumu ortada çikolata hacı şeriften yaptiricam hatıra kalsın diye ama.onu da doğuma yakın yaptırırım
Hemen yolluyorlar 2 gün içinde zaten

Kızlar merhaba, Bugün A101'e gelen zıbın ve pijama takımını görüp beğendiniz mi? Ben internetten sipariş verdim dışarı çıkamadığım için ama içim de rahat etmedi.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Gebelikte yaşanan karpal tünel sendromu dedikleri durum olabilir belki doktora görünmeniz iyi olur bence en azından doktorunuzu arayıp konuşun sizi yönlendirir
Hastaneye korkumdan gidemedim ama aramayı deneyeceğim. Umarım hamilelikten sonra geçer

benim artik son bebekaza falan olmaz yada kafayi yemezsemallah olmayana versin ogullarda almistim bunada mecbur yapacagim .cikolatayi bende ordan.alicam.guzel.oluyor cnm

Inşallah hamilelige özel durumdur. Biter hamilelikte sonra. Sizin durumun bir tedavisi var mı peki.

Kızlar merhaba, Bugün A101'e gelen zıbın ve pijama takımını görüp beğendiniz mi? Ben internetten sipariş verdim dışarı çıkamadığım için ama içim de rahat etmedi.
Ben birseyler ayirttim gidince onada bakarim fikir veririm sanada.

Inşallah hamilelige özel durumdur. Biter hamilelikte sonra. Sizin durumun bir tedavisi var mı peki.
Benimki stres kaynakli cnm gebelikte olmadi 2009 ylimda cikti.uzuntu ve stres kaynakli.stres tetikliyor.gecmiyor tedavisi bulunmamis.sizinki gebelikle alakli .gecer merak etme cnm dr danis genede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…