Almadım evime gelen misafirlere lokum vericem bizde adettir .. zaten misafir kabul edermiyim muamma ben köy yerinde oturuorum meraktan falan gelen olur die çok korkuyorum birde bizim burada anneye geçmiş olsuna gelinir ilk sonra bebek ziyaretine yani 2 kere poff
Almadım evime gelen misafirlere lokum vericem bizde adettir .. zaten misafir kabul edermiyim muamma ben köy yerinde oturuorum meraktan falan gelen olur die çok korkuyorum birde bizim burada anneye geçmiş olsuna gelinir ilk sonra bebek ziyaretine yani 2 kere poff
günaydın kızlar ,
a101'den tüm planladiklarimi aldık ama hic birine anne çantası gelmemiş,ben şu 29.90 tl olandan istiyordum.canta gelmedi diyor çalışanlar,aranizda giden ve gören var mı? hic bir şubesine mi gelmedi acep?
Kapı süsü bir ara istiyordum makrome olanlardan ama evde bir kiz daha olunca 2 tane almak lazım.120*2tlcik hem de hastanelein durumu ortada çikolata hacı şeriften yaptiricam hatıra kalsın diye ama.onu da doğuma yakın yaptırırım
Hemen yolluyorlar 2 gün içinde zaten
Kızlar merhaba, Bugün A101'e gelen zıbın ve pijama takımını görüp beğendiniz mi? Ben internetten sipariş verdim dışarı çıkamadığım için ama içim de rahat etmedi.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Gebelikte yaşanan karpal tünel sendromu dedikleri durum olabilir belki doktora görünmeniz iyi olur bence en azından doktorunuzu arayıp konuşun sizi yönlendirir
Kapı süsü bir ara istiyordum makrome olanlardan ama evde bir kiz daha olunca 2 tane almak lazım.120*2tlcik hem de hastanelein durumu ortada çikolata hacı şeriften yaptiricam hatıra kalsın diye ama.onu da doğuma yakın yaptırırım
Hemen yolluyorlar 2 gün içinde zaten
Bende romatait artrit var atak donemide sabah tutuklugu olurdu.oglen gecerdi hareket kaybi oldurdu yani .ama gebelikte duruyor benimki su an rahatim.bir tanidigimizda normalde bu.hastalik yok ama gebelikte cikmisti dogumdan sonrada gecti. Sizinkidemi oyle acaba bilemedim
Kızlar merhaba, Bugün A101'e gelen zıbın ve pijama takımını görüp beğendiniz mi? Ben internetten sipariş verdim dışarı çıkamadığım için ama içim de rahat etmedi.