Tunaydinlar benim çatı ağrım(pelviks) bel-sırt agrim çok oluyo. Ozellikle gece tuvalete kalkmak,sabah yataktan kalkmak işkence gibi sırf kalkmamak için tutuyorum tüm gün nerdeyse yatıyorum resmen. Sabahları eşim masaj yapmazsa açılmıyor. Bide duygusal olarak çok git gel yaşıyorum.Ağlama nöbetleri. Zaten ağrılar beni mahvediyo,bide ev hapsi yaşıyoruz bi yandan ne olcak ne gitcek stresi bi yandan nasıl doğum yapacam stresi
Tunaydinlar benim çatı ağrım(pelviks) bel-sırt agrim çok oluyo. Ozellikle gece tuvalete kalkmak,sabah yataktan kalkmak işkence gibi sırf kalkmamak için tutuyorum tüm gün nerdeyse yatıyorum resmen. Sabahları eşim masaj yapmazsa açılmıyor. Bide duygusal olarak çok git gel yaşıyorum.Ağlama nöbetleri. Zaten ağrılar beni mahvediyo,bide ev hapsi yaşıyoruz bi yandan ne olcak ne gitcek stresi bi yandan nasıl doğum yapacam stresi
Merhaba, yukardaki cümlelerin beni anlatıyor resmen. Magnezyum takviyesiyle tamamen geçmese de az biraz hafifledi. Sabah yeni doğum yapmış kadınlar gibi eşim kaldırıyor beni sarılıp
Merhaba, yukardaki cümlelerin beni anlatıyor resmen. Magnezyum takviyesiyle tamamen geçmese de az biraz hafifledi. Sabah yeni doğum yapmış kadınlar gibi eşim kaldırıyor beni sarılıp
Kızlar merhaba, Bugün A101'e gelen zıbın ve pijama takımını görüp beğendiniz mi? Ben internetten sipariş verdim dışarı çıkamadığım için ama içim de rahat etmedi.
Mama olayi benimde aklimi karistiriyor.
InsAllah sutumuz olurda bol bol yeter gerek kalmaz diyorum ama bir yandan da ufak bisi alsammi diye dusunuyorum.
Eve gelince falan bulunsun sariliga karsi.
Bilemedim.
a101 e gittim.
Bir ara battaniye gelmisti 17.90 onlar 11.90a gelmis.
Aldim baya buyuk yumusacik.
zibin tkm aldim.
Masrafa, kova, agizmendili, prima bez aldim.
Ben hummana cayi ve rezene de aldim.
Tam teskilat bu sefer☺
Dogum sonrasina yatirim.
Hastaneye gitmeden hosafimida kaynaticam.
sütlac yapicam kendime.
Evde arkami toplayanim olmicak malum annem benimle olcak.
Esim oglumu birakip gidicem.
Hastaneden gelince cok rahat oluyor öyle ya.
InsAllah sutumuz olurda bol bol yeter gerek kalmaz diyorum ama bir yandan da ufak bisi alsammi diye dusunuyorum.
Bilemedim.
a101 e gittim.
zibin tkm aldim.
Bende bi inceledim hipp 350gr falan var.
Yenidogan mamalarda nasil pahali öyle
Gereksiz syleri almicam konusunda kendimi cok sartlandirdim.
Bakiyorum inceliyorum iyice
Bilemedim.
a101 e gittim.
zibin tkm aldim.
Bende mama olayını sizin gibi düşünüyorum, marketlerde 350 grami 60tl ye mamalar vardı hep ( aptamil) ama 101 baktığımda 250 grami 30 tl idi 1 tane aldım 0.6 ay arası çok alsam elimde patlar gibi geliyor yanimda bulunsun yeter
Yok canım devlete gidiyodum orada zaten hep normal diye bakılıyordu olaya, devlette işler karışınca özele gittim kadına sordum sizle devam edebilir miyim. Tabi dedi. 17 Nisanda tekrar gel dedi, gidince bakalım ne konuşacağız
Yok canım devlete gidiyodum orada zaten hep normal diye bakılıyordu olaya, devlette işler karışınca özele gittim kadına sordum sizle devam edebilir miyim. Tabi dedi. 17 Nisanda tekrar gel dedi, gidince bakalım ne konuşacağız
Aminn hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun.
Son kalan ihtiyaçlarım için 23 Nisan’ı bekliyorum çocuk bayramında indirim oluyor diye duymuştum.
Aklıma gelen kalan ihtiyaçlarım;
Meme ucu kremi ve kalkan
Bebek pişik kremi
Stoğa bez alırım 1-2 paket
Gene stoğa alt açma örtüsü alırım 1-2 paket
İndirimler iyiyse bebeğe 6-9 ay 9-12 ay giysisi de almak istiyorum.
Aminn hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun.
Son kalan ihtiyaçlarım için 23 Nisan’ı bekliyorum çocuk bayramında indirim oluyor diye duymuştum.
Aklıma gelen kalan ihtiyaçlarım;
Meme ucu kremi ve kalkan
Bebek pişik kremi
Stoğa bez alırım 1-2 paket
Gene stoğa alt açma örtüsü alırım 1-2 paket
İndirimler iyiyse bebeğe 6-9 ay 9-12 ay giysisi de almak istiyorum.
Alt acma bimede gelmisti pk.9 tl.mi ne cnm.aklimda olsun guzelde .evet olr indirim simdi sezonda bitiyor gene indirimler olur.ben.kis icin astronot mont almak istiyorum bakalim denk gelirse.
Alt acma bimede gelmisti pk.9 tl.mi ne cnm.aklimda olsun guzelde .evet olr indirim simdi sezonda bitiyor gene indirimler olur.ben.kis icin astronot mont almak istiyorum bakalim denk gelirse.