Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Muz,ceviz,kivi ,kabak cekirdegi sut,bunlari tuket.ben bu hamilelikte cok mandalina yedim.canim hep cekti.6.aydan sonra asıl bebek kilo alacak vitamnilerini ic ihmal etme

Bana kalsa bende useniyorum ama iki cocukda evde olunca mecburen yemek yapiyorum.sende üşennme minnosun icin yap annesi etini yumurtani ihmal etme zaten istahin acilir yakinda
Yavrum saglıkli olsunda benim bebişkom daha ilk ne bilim bi annem olsa da yapsa ya daha guzel olur daha istahim acilirdi virüsten annemede gidemiyorum farklı şehirdeler istahim acilinca artik mecbur biseyler yapmaya caliscam . Şu virus bi gitsin artıl yaaa

Muz,ceviz,kivi ,kabak cekirdegi sut,bunlari tuket.ben bu hamilelikte cok mandalina yedim.canim hep cekti.6.aydan sonra asıl bebek kilo alacak vitamnilerini ic ihmal etme
Kuzum bundan 1 ay önce kabizdim muzu pek yiyemedim derken suanda ishalim idrardi ishaldi yine kilo vericezz galiba

Kuzum bundan 1 ay önce kabizdim muzu pek yiyemedim derken suanda ishalim idrardi ishaldi yine kilo vericezz galiba
Bebis nasil kilo olarak insallah duzelirsin bol.suyunu ic cnm su kaybi olur ishalede.

Mide yanman falan yokmu canim

Mide yanman falan yokmu canim
Şuan yok . Nasıl bir şey bilmiyorum ama geçen canım tatlı çekti pekmez yiyeyim dedim küçük bir ekmekle sanki yüreğime oturdu bir tuhaf oldum o beni yaktı galiba su ić iç gecmek bilmedi en son süt içtim geçti ayy bir daha yemicem dedim

Masallah Ben de valla 32 de gitmistim 2200 du 46 cm boydu ileri.dedi dr ama suan bilmiyorum nekadar.
Pazartesi muayenem var ona gidicem doktorum hafta hafta gel bundan sonra dedi nasıl olcak virüsle bilmiyorum
Ah ahh naısl bir şey bilsen .. allahım yasatmasin beni en çok mide yanması zorladı ve zorluyorda ama şuan biraz hafifledim bebisim baya aşağıda .,,

Kizlar merhaba ilk kizimdan kalma gogus pompasi ve biberonlar var biberonlarin agiz kismini degistricem yeterli olur dye dusunuyorum fakat pompanin da bazi kisimlari sararmis kullanilir mi nasil temizlemeliyim

Kizlar merhaba ilk kizimdan kalma gogus pompasi ve biberonlar var biberonlarin agiz kismini degistricem yeterli olur dye dusunuyorum fakat pompanin da bazi kisimlari sararmis kullanilir mi nasil temizlemeliyim
Merhaba cnm kullanilir.cnm guzelce biberonlarini ve uc kismimi kaynat azcik elma sirkeside dök .mikrobu kirilsin

Diger gebeliklerimde bu donem dr sık.cagırırdı simdi ne nst ne dr allaha emanetizdrlarda korkuyor sık cagırmıyor.

Kızlar ya ben bugün 2 gibi çikolatalı süt iç bir bardak dolusu daha sonra bunu unutup eşime gelirken balık getirde yiyelim dedim 6 da da balık yedim ve şuan aklıma süt ve balığı aynı gün tükettiğimi farkettim sizce bir sıkıntı olurmu ya

Olmaz.cnm korkma bende saat 4 gibi sut icsem 7 gibi balik yiyorum bisey olmuyor.balik taze ise sıkıntı olmaz.

Olmaz.cnm korkma bende saat 4 gibi sut icsem 7 gibi balik yiyorum bisey olmuyor.balik taze ise sıkıntı olmaz.
Balık taze balıktı evet ama normalde gün içerisinde ikisinden birini yiyiyorsam veya içiyorsam diğerini yapmıyorum iyice unutkan oldum valla bu süreçte

Merhaba cnm kullanilir.cnm guzelce biberonlarini ve uc kismimi kaynat azcik elma sirkeside dök .mikrobu kirilsin
Uc kisimlari kullanilmazmis ebe bir arkadsima sordum siparisini verdim dger kisimlari da 8 er dakika kaynattim emzik ve gogus ucu kremi de ekledim siparise cok sukur bitti

Diger gebeliklerimde bu donem dr sık.cagırırdı simdi ne nst ne dr allaha emanetizdrlarda korkuyor sık cagırmıyor.
Aynen canım görsen gittiğim doktor öyle hızlı sorular sordu ki benim de kafam karıştı muayene bitince 3 hafta sonra gelirsin hadi eve geç dikkat et falan diye gönderdi apar topar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…