İnş.benim ikinci olacak allah nasip ederse 1. Sezeryandi buda sezeryan olur carsamba dr gidicegim belkide gün verir bir an önce dogum olup bitsin istiyorum artik o derece yani
İnş.benim ikinci olacak allah nasip ederse 1. Sezeryandi buda sezeryan olur carsamba dr gidicegim belkide gün verir bir an önce dogum olup bitsin istiyorum artik o derece yani
Annemede gelme diyecem artik şartlari zorlamanin anlami yok eşimin ailesi burdalar annem yani kayinvalidem görumcem var teyze kızlari falan var esimde izinli olur
Off cok zor oluyor ya.arkadas falandami yok cnm ben de buraya 2 yil.oldu tasinali ama cok iyi dostlarim var dogumda yaninda kalirim.diyen insanlar var akrabadan oteler. Valla annem geleemzse cagircam eve baksinlar cocuklara dostlar zor gunlerde belli olurhic aklimin ucundan gecmezdi boyle seyler olacagi.rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Annemede gelme diyecem artik şartlari zorlamanin anlami yok eşimin ailesi burdalar annem yani kayinvalidem görumcem var teyze kızlari falan var esimde izinli olur
Benim iş arkadaşlarim çok zor şartlarda çalisiyolar bunu şuan görmesemde hissedebiliyorum onlarada canım cok sıkılıyor ard ardina tel geldi yine kimi nöbetteymiş kimi hastanede pozitif olan kimi karantinada evde olanlar .İyiki yoksun tam zamaninda gitmissin diyolar
Benim iş arkadaşlarim çok zor şartlarda çalisiyolar bunu şuan görmesemde hissedebiliyorum onlarada canım cok sıkılıyor ard ardina tel geldi yine kimi nöbetteymiş kimi hastanede pozitif olan kimi karantinada evde olanlar .İyiki yoksun tam zamaninda gitmissin diyolar
Onlarinda allah yardimcisi olsun zor sartlar altinda calisiyorlar biz gene mumkun oldugunca cikmiyoruz onlarin öyle bir sansida yok istanbulda cok yayilmis
Merhaba anneler. Rutin kontrol için Dr unuz ne diyor . 6 hafta oldu gitmedim . 32 . Haftaya girdik. Bebisin hareketleri normal. Aile hekimi bi arkadaş bi sıkıntın yoksa hastaneye adım atma diyor
Bnmkide kilo olarak geride 32 de 1800 du premeture gbi dogucak dedi doktor ama ilk.kizimda 2800 dogmustu zaten saglikli olsun da kilosu onemli degil dyorum hep ama icim bir buruk
Benim de 32. Haftada 1803 gramdı ve normal dedi doktor 35 te de 2440 gram olmuş. Bence korkmayın bebeğin yapısıyla ilgili kimi daha iri oluyor genetik dolayısıyla kimi daha minyon.saglikla gelsinler de
Herkese iyi geceler hiç keyfim yok düzenli bu zamana kadar gittiğim doktor farklı şehirde giriş çıkış yasaklandı öyle ortada kaldım sanki doğuma kadar düzelir mi yeni doktor mu bulucam. İzin almayı deniycez giriş çıkış için ama inş alabiliriz bilgisi olan var mı seyahat izni ile ilgili ?
Herkese iyi geceler hiç keyfim yok düzenli bu zamana kadar gittiğim doktor farklı şehirde giriş çıkış yasaklandı öyle ortada kaldım sanki doğuma kadar düzelir mi yeni doktor mu bulucam. İzin almayı deniycez giriş çıkış için ama inş alabiliriz bilgisi olan var mı seyahat izni ile ilgili ?
İyi geceler. E devletten seyahat izni talep ediliyor ama bu durum için bilemiyorum tabi. Bir de şehir degistirince 14 gün karantinada kalmak gerekiyormuş bazı şehirlerde iyi araştırın. Ben sizin yerinizde olsam alternatif doktor arayışına girerdim ne olur ne olmaz b planınız olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünüze göre versin
Ailem Antalya'da yaşıyor ve ben Erzincan'dayım. Doğuma yaklaşık 1 ay var burada kimsemiz yok. İlk doğumum üstelik. Çok isterdim annem yanımda olsun ama büyük ihtimalle olamayacak. Salgın yüzünden bebeğe bulaşma riskini göze alamıyorlar. Bir yandan eşim hastanede eczacı her an bir enfeksiyon olacak korkusu var ikimizde de. Öyle zor bir durumdayız ki ne olacak bilemiyorum. Tek umudum doğuma kadar her şeyin büyük oranda düzelmesi. Bebeğime bakabilirim inşallah en iyi şekilde. Allah hepimizin yardımcısı olsun
İyi geceler. E devletten seyahat izni talep ediliyor ama bu durum için bilemiyorum tabi. Bir de şehir degistirince 14 gün karantinada kalmak gerekiyormuş bazı şehirlerde iyi araştırın. Ben sizin yerinizde olsam alternatif doktor arayışına girerdim ne olur ne olmaz b planınız olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünüze göre versin
Riskli gebeyim doktorundan da çok memnunum yarın ara konuşalım dedi. Karantina olayını duymadım araştırıcam yarın bakalım. Amin inşallah şu süreci sağ salim atlatırız.