Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ayniyiz ozman.insallah biraz duzelir doguma kadar ortalik.

Artik kendi h
Ayniyiz ozman.insallah biraz duzelir doguma kadar ortalik.
İnş.benim ikinci olacak allah nasip ederse 1. Sezeryandi buda sezeryan olur carsamba dr gidicegim belkide gün verir bir an önce dogum olup bitsin istiyorum artik o derece yani

Artik kendi h

İnş.benim ikinci olacak allah nasip ederse 1. Sezeryandi buda sezeryan olur carsamba dr gidicegim belkide gün verir bir an önce dogum olup bitsin istiyorum artik o derece yani
Anladim sag salim gelsin kuzucuk.az kalmiş ozaman refaketci isini ne yapacaksin esin mi kalcak

Annemede gelme diyecem artik şartlari zorlamanin anlami yok eşimin ailesi burdalar annem yani kayinvalidem görumcem var teyze kızlari falan var esimde izinli olur

Cok sukur cok arkadasim var hepsi canimdan ote fakat hepsinin kucuk cocugu var dyorlar kalalim fln dye ama onlara cok agir gelir

Annemede gelme diyecem artik şartlari zorlamanin anlami yok eşimin ailesi burdalar annem yani kayinvalidem görumcem var teyze kızlari falan var esimde izinli olur
Öyle bir zamandayiz ki hic bir sey kendi istedigimiz gibi olmuyor malesef hakkimizda hayirlisi.

Aynen
Öyle bir zamandayiz ki hic bir sey kendi istedigimiz gibi olmuyor malesef hakkimizda hayirlisi.
Aynen inanir misin kapi süsü yaptircaktim sepete ekledim ismi kararlaştirdik sipariş ver kismi kaldi onda bile hevesim kalmadi o derece

Aynen

Aynen inanir misin kapi süsü yaptircaktim sepete ekledim ismi kararlaştirdik sipariş ver kismi kaldi onda bile hevesim kalmadi o derece
Bende bakiyordum aynen bendede heveste kalmadi umutlu olayim diyorum ama bir aciklama yapiyorlar umudum kırılıyor.

Bende bakiyordum aynen bendede heveste kalmadi umutlu olayim diyorum ama bir aciklama yapiyorlar umudum kırılıyor.
Benim iş arkadaşlarim çok zor şartlarda çalisiyolar bunu şuan görmesemde hissedebiliyorum onlarada canım cok sıkılıyor ard ardina tel geldi yine kimi nöbetteymiş kimi hastanede pozitif olan kimi karantinada evde olanlar .İyiki yoksun tam zamaninda gitmissin diyolar

Onlarinda allah yardimcisi olsun zor sartlar altinda calisiyorlar biz gene mumkun oldugunca cikmiyoruz onlarin öyle bir sansida yok istanbulda cok yayilmis

Merhaba anneler. Rutin kontrol için Dr unuz ne diyor . 6 hafta oldu gitmedim . 32 . Haftaya girdik. Bebisin hareketleri normal. Aile hekimi bi arkadaş bi sıkıntın yoksa hastaneye adım atma diyor

Bnmkide kilo olarak geride 32 de 1800 du premeture gbi dogucak dedi doktor ama ilk.kizimda 2800 dogmustu zaten saglikli olsun da kilosu onemli degil dyorum hep ama icim bir buruk
Benim de 32. Haftada 1803 gramdı ve normal dedi doktor 35 te de 2440 gram olmuş. Bence korkmayın bebeğin yapısıyla ilgili kimi daha iri oluyor genetik dolayısıyla kimi daha minyon.saglikla gelsinler de

Herkese iyi geceler hiç keyfim yok düzenli bu zamana kadar gittiğim doktor farklı şehirde giriş çıkış yasaklandı öyle ortada kaldım sanki doğuma kadar düzelir mi yeni doktor mu bulucam. İzin almayı deniycez giriş çıkış için ama inş alabiliriz bilgisi olan var mı seyahat izni ile ilgili ?

İyi geceler. E devletten seyahat izni talep ediliyor ama bu durum için bilemiyorum tabi. Bir de şehir degistirince 14 gün karantinada kalmak gerekiyormuş bazı şehirlerde iyi araştırın. Ben sizin yerinizde olsam alternatif doktor arayışına girerdim ne olur ne olmaz b planınız olsun. Allah yardımcınız olsun inşallah gönlünüze göre versin

Hangi sehirden hangi şehre gidiyordunuz. Mutlaka alternatif ayarlayın bence de .

Ailem Antalya'da yaşıyor ve ben Erzincan'dayım. Doğuma yaklaşık 1 ay var burada kimsemiz yok. İlk doğumum üstelik. Çok isterdim annem yanımda olsun ama büyük ihtimalle olamayacak. Salgın yüzünden bebeğe bulaşma riskini göze alamıyorlar. Bir yandan eşim hastanede eczacı her an bir enfeksiyon olacak korkusu var ikimizde de. Öyle zor bir durumdayız ki ne olacak bilemiyorum. Tek umudum doğuma kadar her şeyin büyük oranda düzelmesi. Bebeğime bakabilirim inşallah en iyi şekilde. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Riskli gebeyim doktorundan da çok memnunum yarın ara konuşalım dedi. Karantina olayını duymadım araştırıcam yarın bakalım. Amin inşallah şu süreci sağ salim atlatırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…