Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de valla 32 de gitmistim 2200 du 46 cm boydu ileri.dedi dr ama suan bilmiyorum nekadar.
Aynen benim de 32nci haftada 2200’dü, boyunu sormayı unuttum kaçırdım orayı. Ama bir şeye 32 cm dedi boyu değildir herhalde çünkü gelişimi iyi dedi. Sanırım 32 cm baş çevresiydi oğluşun.

Aynen benim de 32nci haftada 2200’dü, boyunu sormayı unuttum kaçırdım orayı. Ama bir şeye 32 cm dedi boyu değildir herhalde çünkü gelişimi iyi dedi. Sanırım 32 cm baş çevresiydi oğluşun.
Bnmkide kilo olarak geride 32 de 1800 du premeture gbi dogucak dedi doktor ama ilk.kizimda 2800 dogmustu zaten saglikli olsun da kilosu onemli degil dyorum hep ama icim bir buruk

Haftaya kontrole gel dedi, gözetim altinda tutacakmış. Kendimi besiye cekmis gibi hissettim.
cnm uzulme stres falan yapma toparlar kuzucuk❤
bas popo.arasi olcmustur belki cnm.oylede olcuyorlar masallah.
Bnmkide kilo olarak geride 32 de 1800 du premeture gbi dogucak dedi doktor ama ilk.kizimda 2800 dogmustu zaten saglikli olsun da kilosu onemli degil dyorum hep ama icim bir buruk
Olsun kuzum saglikli.olsunlarda kilo verirler alirlar benim ilk oglumda 3 kilo dogdu minmostu hala yasitlarindan minnoş babasida oylemis ergenlikte boy atmiş.ikinci oglumda tam.tersi iri dogdu iri.gidiyor.kizda tontis.gidiyor.bakalim ilerleyen zamanda ne.olur.saglikli.olsun gerisi boş.

Biz senle aynıyiz benim bebek 2 hafta geriledi, herzamab uyumlu giderdi

Sanirim dogumada alicam valizi gidicem tek.annemler gelse en azindan cocuklara bakar da hergun yeni bisey cikiyor

Calismiyor ama hastane uzak toplu tasima vesaire kullanmak gerekir gitmek icin son iki randavum disimj sıkarim ama dogum zamani napicam refaktcim bile yok yasadigimiz sehirde kimsemiz yok

Açlık tokluk testi yapacaz . Ben şeker yüklemesi istemiyorum
bence yaptırsan daha iyi ama sen bilirsin. benim zayıf ve ailesinde şeker hastalığı olmayan bir arkadaşımda gebelik şekeri çıktı. gebelik şekeri varsa ve diyet yapmazsan bebeğe zarar, bebeğin başına Allah korusun bir şey gelirse bunun vicdan azabını yaşama keşke yaptırsaydım diye

Bnde aynen refaktci bile parayla tutalim dedi esim
Off cok zor oluyor ya.arkadas falandami yok cnm ben de buraya 2 yil.oldu tasinali ama cok iyi dostlarim var dogumda yaninda kalirim.diyen insanlar var akrabadan oteler. Valla annem geleemzse cagircam eve baksinlar cocuklara dostlar zor gunlerde belli olurhic aklimin ucundan gecmezdi boyle seyler olacagi.rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bende eşimin memleketine gelmistim ev almistik kendi memleketimdeydik daha önce memleketime yakin ama annem dogum zamanina yakin gelecekti işler karişti kamuda calisiyorum iş arkadaşlarim aradi az önce karantinadalarmiş kimi evde kimi hastanede çok üzgünüm birde sağlik sektörunde calisiyoruz moralim sıfır şu anda

Allah yardimcimiz olsun.hastalarada sifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…