Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim de 32. Haftada 1803 gramdı ve normal dedi doktor 35 te de 2440 gram olmuş. Bence korkmayın bebeğin yapısıyla ilgili kimi daha iri oluyor genetik dolayısıyla kimi daha minyon.saglikla gelsinler de
Yani tabi hersey genetikle alakali kiyas yapmmk lazim ama bni doktor biraz uzuyor kiloyu cok problem etmeye basladi onceden boyle degildi 3 tur hic kilo almiyosun dyor coxugun icin fiziginden odun vercen fln dedi sanki bile istsye kasitli diyet yapiyorum

Doktorlar bazen öyle yapıyor hiç kafanıza takmayın gerçekten. Diyorum ya oğlum da aynı kilodaydi aynı haftada. Ve ben 11 kg aldım. Yani siz kilo alsanız da bebek aynı kiloda olabilirdi. Ne mutlu ki siz almasanız bile bebeğiniz büyüyor

kızlar günaydın
öğrenen olursa buradan yazsın lütfen..
ben de İstanbul/Pendik te oturuyorum, hastanem Gebze'de..
Degistirmem mümkün değil bu saatten sonra..
Ben simdi gebzeye giderken kime bildiricem ?
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Aynı seyi ben de yasıyorum ödem var ellerim ayaklarım şişti ondan kaynaklı bence. Uyusuk oluyor kalktigimda da. Son aylar zor geciyor ama doktora da sorucam haftaya gidince.
Çok şiş de değil benim ki ama yüzüğüm uymuyor artık ve 20 kilo aldım belki ondandır. Ama sinir bozucu

Bence her ihtimale karşı burda da bi doktorun olsun izin almalarda zorlaştı

Herkese selamlar
Sanirim bugun 20 defa kalktim uykumu hic alamadım stresten .

Insanın önünü görememesi çok kötü .Ne yapacağımızı şaşırdık

Vanilya cnn sen hastane ile görüssene yazı falan veriyorlar mı izin gibi e devlettende izin alınıyormuş annemlerle araştırıyor 10 gün sonra gelecekler kendi arabalarıyla izin verirlerse.14 gün sonra daha kati önlemler alabiliriz diyorlar

sanırım hastane ve takip eden doktor bir yazi veriyomus takibi bu hastane ve şu doktorda yapılmaktadır diye..
canım valla bizde napicagimizi şaşırdık, benim annemler 2 sokak ilerdeler ama 1 aydir gorusmedik yani ne hastaneye ne dogurunca eve gelmemeleri lazım bu sartlarda, 65 yas üstü insanlar biz mikrop taşırız ordan burdan diye tedirginim hep.Allah bize yardim eder karnimizdaki melekleri korusun

Merhaba anneler. Rutin kontrol için Dr unuz ne diyor . 6 hafta oldu gitmedim . 32 . Haftaya girdik. Bebisin hareketleri normal. Aile hekimi bi arkadaş bi sıkıntın yoksa hastaneye adım atma diyor
Bende çarşamba mecbur gidip calisabilir raporu alacam sabah 8:50 ye randevu aldim triodlerimde sıkıntıda sekerde kan aldırmadan da korkuyorum malum durumdan

amin. çocuklara kim bakıcak cnm doğumda nasıl yapmayı planlıyorsun. bende bir yandan gelsinler diyorum bir yandan hasta olurlarsa yolda diyorum izmirden gelcekler çünkü.
Bende çarşamba mecbur gidip calisabilir raporu alacam sabah 8:50 ye randevu aldim triodlerimde sıkıntıda sekerde kan aldırmadan da korkuyorum malum durumdan

çok garip durumlar yaşıyoruz. allah sonumuzu hayır etsin.mecbur gideceğiz cnm.

KIZLAR ben size bir fikir danışmak istiyorum .annemlerin izmirden gelme olayı var izin alsak falan filan ama içime bir korku geldi ya yolda hasta falan olurlarsa 61 yaşında babam 58 yaşında annem bişey olursa vicdan azabı yaparım kesin. sizce çağırayım mı çağırmayım mı çok kararsızım. çocuklara bakacak kişi bulurum buradan o sıkıntı olmaz.

Bence çocuklara bakacak birisi varsa hiç çağırma. Yollar zaten rezillik. Giriş çıkışları kapattılar tamamen. Izin belgesi olsa da uzun araç kuyrukları oluşuyor. Mahvolurlar yollarda. Sen istanbulda miydin?

Canım sanırım için rahat değil, benim annem 48 yaşında ve gelecek çünkü başka kimsemiz yok bu şehirde. Sen için nasıl rahat edecekse öyle yap ama doğurma, besleme gibi konularda tecrübelisin o açıdan avantajlısın.

Bence çocuklara bakacak birisi varsa hiç çağırma. Yollar zaten rezillik. Giriş çıkışları kapattılar tamamen. Izin belgesi olsa da uzun araç kuyrukları oluşuyor. Mahvolurlar yollarda. Sen istanbulda miydin?
haklisin cnm orası da var kuyruklar olmuş hep yollarda.ben istanbuldan tasindim tekirdağ dayım
aynen kuzum içim rahat değil hasta olurlarımı olurlarsa çok üzülürüm. O ayri dert olur bana gelmemeleri daha iyi olacak sanırım.

20 yaş altının sokağa çıkma yasağı bizi iyice zora soktu ya. Kızımı hastaneye yakın arkadaşa bırakacaktım onun da 2 kızı var canı sıkılmaz diyordum. Eşim akşamsütü alıp eve geçecekti ama şimdi çocuğu nasıl dışarı çıkarıp arkadaşa götürcem bilemiyorum. Bagajda mı götürsem napsam
Bu ilde hiç akrabamız yok. Oğlum evde kendisi kalır ama kardeşini bırakamam sürekli kavga ediyorlar
Doğacak olanı düşünmeyi bıraktım, evde bıraktıklarımda olacak hep aklım.

Çok zorlanmayacağını düşünüyorsan çağırma derim ben. Hem senin hastaneden bulaş olma ihtimalin var hem de onlardan sana bulaş olma ihtimali var. Benim de ilk çocuğum olacak hiç tecrübem yok hiç kimseyi çağırmicam eşimle bakarız üstesinden geliriz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bunu gördüm doktor paylaştı ben ihtiyaç olduğunda bu şekilde yapıcam doktorumla konuştum şu an bi sıkıntın yoksa gelme 35 e kadar dedi. İçimi rahatlattı hakkımızda hayırlısı olsun. İlk çocuğum hiç tecrübem yok burda hiçkimsemiz yok Allah yardımcımız olsun inş

Eklentiler

• 2169D338-74B0-4614-8FBB-049EC11D3ADB.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…