KIZLAR ben size bir fikir danışmak istiyorum .annemlerin izmirden gelme olayı var izin alsak falan filan ama içime bir korku geldi ya yolda hasta falan olurlarsa 61 yaşında babam 58 yaşında annem bişey olursa vicdan azabı yaparım kesin. sizce çağırayım mı çağırmayım mı çok kararsızım. çocuklara bakacak kişi bulurum buradan o sıkıntı olmaz.
canım cok sağol, aradığım şey tam da buydu..Bunu gördüm doktor paylaştı ben ihtiyaç olduğunda bu şekilde yapıcam doktorumla konuştum şu an bi sıkıntın yoksa gelme 35 e kadar dedi. İçimi rahatlattı hakkımızda hayırlısı olsun. İlk çocuğum hiç tecrübem yok burda hiçkimsemiz yok Allah yardımcımız olsun inş
çok şaşkınım öyle saçma sapa olaylar oldu ki hayalimizin ötesi şeyler yaşıyoruz.amin cnn isin doğrusu bende karnimdaki yavrudan cok abileri düsünüyorum20 yaş altının sokağa çıkma yasağı bizi iyice zora soktu ya. Kızımı hastaneye yakın arkadaşa bırakacaktım onun da 2 kızı var canı sıkılmaz diyordum. Eşim akşamsütü alıp eve geçecekti ama şimdi çocuğu nasıl dışarı çıkarıp arkadaşa götürcem bilemiyorum. Bagajda mı götürsem napsam
Bu ilde hiç akrabamız yok. Oğlum evde kendisi kalır ama kardeşini bırakamam sürekli kavga ediyorlar
Doğacak olanı düşünmeyi bıraktım, evde bıraktıklarımda olacak hep aklım.
zaten . Zaten hastaneye eşimle gidicem annemi asla goturmem kiyamam ona birde esimde babası kızını ilk görmek ister.cocuklara bakacak ti annem ve babam. Kısmet artık nasip cnm hakkımızda hayırlısıÇok zorlanmayacağını düşünüyorsan çağırma derim ben. Hem senin hastaneden bulaş olma ihtimalin var hem de onlardan sana bulaş olma ihtimali var. Benim de ilk çocuğum olacak hiç tecrübem yok hiç kimseyi çağırmicam eşimle bakarız üstesinden geliriz inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin cnm valla bugun gizli.gizli bende agladim duygularim karma karisik.Aglayasim geliyor ,sanki hiç bitmicek gibi her geçen gün artıyor ... umutla uyuyup , daha kötüsüyle uyanmak ne zormus .. Sabır yarabbim sabir ver bize atlatacağız
Insallah cnm düzelme olur.kuzularimiz şansız zamanda doğacak bahtları güzel olsun şansları bol olsu insallahhhhcanım ben yerinde olsam eğer eşinle idare edebilirz diyorsan cagirmazdim.benim annem 64 babam 66 yaşında.doguma giderken annemi alıp bizim eve getirecek eşim kizimla dursun diye..biz döndüğümüzde de annemi direk eve geri götürmeyi planlıyoruz.
inşallah o zamana biraz düzelir ortalık bunlara gerek kalmazkendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum ,biran once feraha çıksak hayırlısıyla, bir dogursak saglikla kucagimiza alsak rahatlicaz unutucaz olumsuzluklari ama..
Çaresizlik çok zor cnm halledersen buraya da yaz mutlaka ben iki hafta bekliycem bi aksilik olmazsa inşcanım cok sağol, aradığım şey tam da buydu..
Canım bende aynı durumdayım aileler memlekette bizde doğudayız benimde ikizlerim olacak artık hakkımızda hayırlısı bide olumlu düşünmeye çalış sen daha önceden tecrübelisin benim daha önce tecrübem bile yok ama yapacak birşeyde yok rabbim ne eylerse güzel eyler vardır bunda da bi hayırKızlar ben de çok zor durumdayım gerçekten malum bebekler ikiz doğum zamanını kestirmek çok zor erken bekliyor doktorum evde 3 buçuk yaşında kızım var eşim de polis yoğun çalışıyoro kadar çok ağrım var ki ağlamak geliyor bazen içimden. Yaşadığımız yerde kimse yok doğudayız aileler batıda. Eşim özel araç ile gidip alacak kayınvalidemi o da 24 saat sürüyor gidip gelmesi 3 gün yapacak burada kızımla tek kalıcaz dışarı da çıkamıyoruz. Çaresizlik çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımıza ve bizlere sağlık versin
Kızlar ben de çok zor durumdayım gerçekten malum bebekler ikiz doğum zamanını kestirmek çok zor erken bekliyor doktorum evde 3 buçuk yaşında kızım var eşim de polis yoğun çalışıyoro kadar çok ağrım var ki ağlamak geliyor bazen içimden. Yaşadığımız yerde kimse yok doğudayız aileler batıda. Eşim özel araç ile gidip alacak kayınvalidemi o da 24 saat sürüyor gidip gelmesi 3 gün yapacak burada kızımla tek kalıcaz dışarı da çıkamıyoruz. Çaresizlik çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımıza ve bizlere sağlık versin
Canlarim yaCanım bende aynı durumdayım aileler memlekette bizde doğudayız benimde ikizlerim olacak artık hakkımızda hayırlısı bide olumlu düşünmeye çalış sen daha önceden tecrübelisin benim daha önce tecrübem bile yok ama yapacak birşeyde yok rabbim ne eylerse güzel eyler vardır bunda da bi hayır
Amin canım aminCanlarim yaBirde ikiz kuzular rabbim yardımcınız olsun inşallah rahat doğumlarınız olur sıkıntılarınız gider.
Canım bende aynı durumdayım aileler memlekette bizde doğudayız benimde ikizlerim olacak artık hakkımızda hayırlısı bide olumlu düşünmeye çalış sen daha önceden tecrübelisin benim daha önce tecrübem bile yok ama yapacak birşeyde yok rabbim ne eylerse güzel eyler vardır bunda da bi hayır
Valla annemle aynı binadayiz 1.5 yıldır ama annem koah hastası kalp ameliyatli kalp yetmezliği var ve cigerlerinde nodul var ve 48 kilo 62 yaşında benim kızlara bakıyor kafa dağıtmak için evde yat yat daha hasta oluyorum kendimi dinleyecem diye diyo ama ben çok korkuyorum eşim ise gidiyor ya ondan anneme bulaşırsa diye çarşamba hastaneye gidicem ordan virüs getirir anneme bulastirirdam diye odum kopuyorKIZLAR ben size bir fikir danışmak istiyorum .annemlerin izmirden gelme olayı var izin alsak falan filan ama içime bir korku geldi ya yolda hasta falan olurlarsa 61 yaşında babam 58 yaşında annem bişey olursa vicdan azabı yaparım kesin. sizce çağırayım mı çağırmayım mı çok kararsızım. çocuklara bakacak kişi bulurum buradan o sıkıntı olmaz.
Allah korusun ,allah şifa versin annenede çok dikkatli olun kuzum.duramiyorlar işte bizlerde hamile olunca.yardimci olayım edelim diye düşünüyorlar haklarını ödeyemeyizValla annemle aynı binadayiz 1.5 yıldır ama annem koah hastası kalp ameliyatli kalp yetmezliği var ve cigerlerinde nodul var ve 48 kilo 62 yaşında benim kızlara bakıyor kafa dağıtmak için evde yat yat daha hasta oluyorum kendimi dinleyecem diye diyo ama ben çok korkuyorum eşim ise gidiyor ya ondan anneme bulaşırsa diye çarşamba hastaneye gidicem ordan virüs getirir anneme bulastirirdam diye odum kopuyor
Geçen hafta aşırı düşünüp,ağlama tutuyordu,sonra baktım hiç olmazsa evimdeyim,çok şükür,benim eşimde çalışıyo,Rabbim yardım edecektir,olumlu düşünüp bu günleri güçlü geçireceğiz,anayız biz,herşeye yeterizEşi çalışan arkadaslar doğum sonrasinda ne yapacaksınız? Işin icinden çıkılmıyor resmen ya. Benim sezeryan. Dogumdan sonra kim kalacak vs vs düşün düşün
Ben halen ağlıyorum çok stres yaptimGeçen hafta aşırı düşünüp,ağlama tutuyordu,sonra baktım hiç olmazsa evimdeyim,çok şükür,benim eşimde çalışıyo,Rabbim yardım edecektir,olumlu düşünüp bu günleri güçlü geçireceğiz,anayız biz,herşeye yeteriz
Geçen hafta aşırı düşünüp,ağlama tutuyordu,sonra baktım hiç olmazsa evimdeyim,çok şükür,benim eşimde çalışıyo,Rabbim yardım edecektir,olumlu düşünüp bu günleri güçlü geçireceğiz,anayız biz,herşeye yeteriz
Stres.yapmayalim cnm güzel düşünelim bende bugün çok üzüldüm ama herşey olacağına varır.aglasakta olacak bir şekilde. Kuzularımızı strese sokmayalım.Ben halen ağlıyorum çok stres yaptimAllah yardım etsin hepimize
Aminnn,canım,Rabbim muhakkak kolaylık verecektir,zor durumda olanları düşündükçe hayıflanmaya utanıroldumallah hepimize güç kuvvet versin ustesinden gelicez inşallah
Aminnn,canım rahat olmaktan başka yol yok,içimizdeki meleklerin güçlü anneleri olcaz,Sağ salim doğuralım,herşey yoluna gircek ve bu anlardaki streslemizi hatırlayıp üźülcez,o yüzden akışına bırakmaz artıkBen halen ağlıyorum çok stres yaptimAllah yardım etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?