Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

canım ben yerinde olsam eğer eşinle idare edebilirz diyorsan cagirmazdim.benim annem 64 babam 66 yaşında.doguma giderken annemi alıp bizim eve getirecek eşim kizimla dursun diye..biz döndüğümüzde de annemi direk eve geri götürmeyi planlıyoruz.
inşallah o zamana biraz düzelir ortalık bunlara gerek kalmaz kendimi köşeye sıkışmış gibi hissediyorum ,biran once feraha çıksak hayırlısıyla, bir dogursak saglikla kucagimiza alsak rahatlicaz unutucaz olumsuzluklari ama..

canım cok sağol, aradığım şey tam da buydu..

çok şaşkınım öyle saçma sapa olaylar oldu ki hayalimizin ötesi şeyler yaşıyoruz.amin cnn isin doğrusu bende karnimdaki yavrudan cok abileri düsünüyorum
zaten . Zaten hastaneye eşimle gidicem annemi asla goturmem kiyamam ona birde esimde babası kızını ilk görmek ister.cocuklara bakacak ti annem ve babam. Kısmet artık nasip cnm hakkımızda hayırlısı
Aglayasim geliyor ,sanki hiç bitmicek gibi her geçen gün artıyor ... umutla uyuyup , daha kötüsüyle uyanmak ne zormus .. Sabır yarabbim sabir ver bize atlatacağız
Amin cnm valla bugun gizli.gizli bende agladim duygularim karma karisik.
Insallah cnm düzelme olur.kuzularimiz şansız zamanda doğacak bahtları güzel olsun şansları bol olsu insallahhhh

Bende bu gün markete gittm eşimle herkes maskeli eldivenli bilinçlenme olmuş çok şükür.

Annemle konuştum dedim gelmeyin yolda hasta falan olursunuz biz hallederiz .bisey olursa üzülürüm. Dedi olmaz oyle sey illa geliriz kaymakamliga gidecek baban gorusecek sen raporunu yolla bakalim ne kadar izin verecekler dedi icime sinmez dedi.ana yuregionlarin oradada maskesiz eldivensiz pazara bile sokmuyorlarmış. Şu 14 gün geçsin bakalim neler olacak.

Kızlar ben de çok zor durumdayım gerçekten malum bebekler ikiz doğum zamanını kestirmek çok zor erken bekliyor doktorum evde 3 buçuk yaşında kızım var eşim de polis yoğun çalışıyor o kadar çok ağrım var ki ağlamak geliyor bazen içimden. Yaşadığımız yerde kimse yok doğudayız aileler batıda. Eşim özel araç ile gidip alacak kayınvalidemi o da 24 saat sürüyor gidip gelmesi 3 gün yapacak burada kızımla tek kalıcaz dışarı da çıkamıyoruz. Çaresizlik çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımıza ve bizlere sağlık versin

Canım bende aynı durumdayım aileler memlekette bizde doğudayız benimde ikizlerim olacak artık hakkımızda hayırlısı bide olumlu düşünmeye çalış sen daha önceden tecrübelisin benim daha önce tecrübem bile yok ama yapacak birşeyde yok rabbim ne eylerse güzel eyler vardır bunda da bi hayır

Canlarim ya Birde ikiz kuzular rabbim yardımcınız olsun inşallah rahat doğumlarınız olur sıkıntılarınız gider.

Olsun canım eşinle üstesinden gelirsiniz inşallah arkada bir çocuk daha olunca inan daha zor şimdi ağrım var mesela acile gitmemek için direniyorum nasıl gidicez ufak çocukla diye senin ağrıların oluyor mu benim bazı günler dayanılmaz sırt ağrılarım oluyor senin haftan da ileride maşallah

Valla annemle aynı binadayiz 1.5 yıldır ama annem koah hastası kalp ameliyatli kalp yetmezliği var ve cigerlerinde nodul var ve 48 kilo 62 yaşında benim kızlara bakıyor kafa dağıtmak için evde yat yat daha hasta oluyorum kendimi dinleyecem diye diyo ama ben çok korkuyorum eşim ise gidiyor ya ondan anneme bulaşırsa diye çarşamba hastaneye gidicem ordan virüs getirir anneme bulastirirdam diye odum kopuyor

Allah korusun ,allah şifa versin annenede çok dikkatli olun kuzum.duramiyorlar işte bizlerde hamile olunca.yardimci olayım edelim diye düşünüyorlar haklarını ödeyemeyiz

Eşi çalışan arkadaslar doğum sonrasinda ne yapacaksınız? Işin icinden çıkılmıyor resmen ya. Benim sezeryan. Dogumdan sonra kim kalacak vs vs düşün düşün

Eşi çalışan arkadaslar doğum sonrasinda ne yapacaksınız? Işin icinden çıkılmıyor resmen ya. Benim sezeryan. Dogumdan sonra kim kalacak vs vs düşün düşün
Geçen hafta aşırı düşünüp,ağlama tutuyordu,sonra baktım hiç olmazsa evimdeyim,çok şükür,benim eşimde çalışıyo,Rabbim yardım edecektir,olumlu düşünüp bu günleri güçlü geçireceğiz,anayız biz,herşeye yeteriz

Ben halen ağlıyorum çok stres yaptim Allah yardım etsin hepimize

allah hepimize güç kuvvet versin ustesinden gelicez inşallah

Stres.yapmayalim cnm güzel düşünelim bende bugün çok üzüldüm ama herşey olacağına varır.aglasakta olacak bir şekilde. Kuzularımızı strese sokmayalım. ev işlerine hazırlıklarımıza kendimizi verelim .Ben yarın bezlerini falan dizeceğim artık.carsaflarini.yikayip utuleywcegim.aslinda gücümüz varken buzluğa kek poğaça börek yapip atsak iyi olur nohut haşlasak koysak. Iyi olur.

Aminnn,canım rahat olmaktan başka yol yok,içimizdeki meleklerin güçlü anneleri olcaz,Sağ salim doğuralım,herşey yoluna gircek ve bu anlardaki streslemizi hatırlayıp üźülcez,o yüzden akışına bırakmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…