Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Allah korusun ,allah şifa versin annenede çok dikkatli olun kuzum.duramiyorlar işte bizlerde hamile olunca.yardimci olayım edelim diye düşünüyorlar haklarını ödeyemeyiz
Amin anneme ve butun hastalarimiza acil sifa versin analarimizi başimizdan eksik etmesin yuce Rabbim anne hakkı ödenmez anne olunca daha çok anladım balım

Merhaba güzel anneler bugün gittim şükür dra çok kilo almamış bebek bende birseyler aldım güya yiyecem ama işten güçten yine yiyemedim yetisemiyorum eve

Kizlar selam devletler pandemi oldugundan ve dogumuma az kalagindan halkalida acil ozel hastane arayisina girdim medipolde.korona var rumeli kotu zaten batibahat ve iatanbul hospital bana biraz tersnkaliyor tek secenek halkali kent hastanesi burda dogum yapan.muayeneye giden vs var mi?

Bugün markete gittim adamın biri maskesiz gelmis calisanlar abi maskesiz alamayiz markete diyorlar. Adamin yanindaki maskeli arkadasi diyor ki ben alışverisi yapıp cikayim sonra sana veririm sen takarsinBizdeki maske kullanımı anlayısı bazı kesimler icin bu seviyede malesef

İnternetten hiç bir şey siparis etmedim bebek magazalarina giderek kendi elimle secip toplu alişveris yapmiştim virüsten önce aradan cikmisti bugunse son olarak civilden gögüs pedi aldim uygun fiyata bulamamistim kendimede toptanci iç çamasirciya gidip iç camasir ve gecelik işini hallettim şükürler olsun

Başka ülkede yaşayamam zaten ilahi millet bir alem :)

Selam herkese; ailesi şehir dışında olan arkadaşlar, moralinizi bozmak gibi olmasın ama valilikten izin almak hiç de kolay bir şey değil. Ben geçen hafta başvurdum annem için bugün red cevabı geldi. Belli durumlar dışında izin verilmiyor. Biz eşimle kaldık başbaşa.

Ay kotu oldum simdi

Hakkımızda hayırlısı kuzum naSiplerinde varsa gelirler yoksa ne yaparsak yapalım olmaz.ben kendimi gelmeyecekler gibi hazırlıyorum piskolojimide ona göre hazırlayacağım gelemezlerse.hayal.kirıklıgı olmasin diye

Merhaba güzel anneler bugün gittim şükür dra çok kilo almamış bebek bende birseyler aldım güya yiyecem ama işten güçten yine yiyemedim yetisemiyorum eve
Bu haftalar dikkat et cnn.yedigine en güzel bu ay alıyorlar kilo vitamini falan al plansızlık yoksa iki bardak sütünü üç ben çok süt içiyorum bu ara canım istiyor

Kızlar nasıl geçiyor coronali günler ya napicaz

Merhaba ben medipol megada doğum yapicam doktorum covid icin ayri unite acildigini soylemisti yani onlem alinir ona göre diye dusunuyorum. Zaten belli olan vakalardan degil belirsizlerden korkmaliyiz bence :/

Benim annemlerde başka şehirde, kv 67 yaşında. Ben kendimi hazırladım, eşimle ikimiz bakıcaz. 3-4 hafta önce doğuma kadar düzelir belki diyoduk ama maalesef durum kötüye gidiyo.Tabi ki temennim bi an önce hayatın normale dönmesi ama napalım...

Toptancı mı nerde bulabiliriz

Ben de sezaryen doğuma eşimle gidebileceğim sadece ve sağlıkla doğar da hastaneden çıkabilirsek eve gelince de yalnız olacağız. Ortalık bu virüs yüzünden akla gelmedik şekilde daha da karışır endişesiyle bebek bakım ve sağlığıyla ilgili güvenilir olduğunu düşündüğüm kitapları okuyup sağlık profesyonellerinin çektiği videoları izliyorum, notlar alıyorum...uzaktan gören sınava hazırlanıyorum zanneder ama içim ancak bu şekilde rahatlıyor. Zaten hiçbir zaman “amaan bi şekilde hallolur, o kadar da detaylı düşünemeyeceğim” tarz biri olamadım, en ince ayrıntısına kadar didik didik etmeden bırakmazdım önemli olduğunu düşündüğüm konuları, şimdi bu salgınla birlikte hepten zıvanadan çıktım.

Evet sırt ağrısı aşırı oluyor sırtım ağrıyınca eşime masaj yaptırıyorum biraz faydası oluyor

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar kızım olacak benimde inşallah isim bulamadım tam olarak çok kararsızım eşimde 3.pek istemediğinden bana bıraktı ben ve çocuklar düşünüyoruz içime sinen işim olmadı tam.kizimin adı elif,elif Eda istedim eşim tek koydu şimdiki bebeğe eda düşünüyorum ama iki isim olsun soyadınız zaten dört harf yanına ne koysam sizlerin bebislerin ismi nedir Kur'an da da geçsin istiyorum.isim konusunda kafa bir milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…