Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Allahım ya bayılıyorum senin su detaylara kadar anlatmana ❤birde uzun uzun yazıyor masallah
Tam bir bilirkişi

Bizde yatak bile yok henüz besigi gorumceye vermistik. Kurmucam diye almadim. Park yatak tarzi bir sey almak istiyordum ama durumlar degisince gidip bakamadik da. Ilerleyen aylarda alırım bu gidisle

İnternetten aldım bende park yatak Allahtan kargolar çalışıyor emzik bez hastane çıkışı kendime eşofman küvet file aklınıza ne geliyorsa Allah razı olsun kargolardan şu dönemde çarşıya çıkamıyorum. Çocuklarında götüremiyorum yasak

Kızlar adet sancısı çeken var mı. Tam böyle adet olmaya bir kaç saat kala hafiften başlar ya ağrılar. Hep onu yaşıyorum:/

Benim de oluyor çok 1 haftadır daha çok

Bugünde yanaklarım çok kötü kızarık ve ekleyince ateşli yanıyorgaliba ciğer geliştirici iğneden diyorum kortizonlu olduğunu okumuştum sitede dokundu galiba

Midem çok yanıyor şurup ta fayda etmiyor

Allahım ya bayılıyorum senin su detaylara kadar anlatmana ❤birde uzun uzun yazıyor masallah
Tam bir bilirkişi
Canım estağfurullah burada en az bilgi ve tecrübesi olan insanlardan biriyimdir ben ilk doğumum olacak :) Benim tek avantajım 7. aydan beri devletin tüm gebelere sağladığı ebeyle birebir doğuma hazırlık kursunu alıyor olmam. Herşeyi tek tek anlatıyorlar sağolsunlar. Doğum sancısıyla baş etmekten emzirmeye, hastane çantası hazırlamaktan, bebekle evde geçireceğimiz ilk günlere kadar. Hastanede de çok bilgilendiriciler anestezi uzmanlarımız, ebelerimiz. Aklımızda soru işareti pek kalmıyor çok şükür.
Yoksa asıl biz sizlerin bilgilerinden yararlanacağız bebeğimle :) malum tecrübeli annelersiniz :) bazen herşey doktorun anlattığı gibi olmuyor, tecrübe daha çok işe yarıyor :)

Hastaneye korona için bişey götürecek misiniz diye yazmışsınız alıntı yaptım ama yanlışlıkla sildim. Bu hafta hastaneye çok gitmek zorunda kaldım. Gözlemlediğim kadarıyla bebek çanta ve yataklarına tül örtü ve tülbent örtü örtenler olmuş. Ben bikaç tane namaz örtüsü koyup onlarla kendimce korumayı düşünüyorum.

Oldum olası ne zaman hastaneye yatsam nevresim koyarım eşim ve kendim için 1er 4 mevsim set koydum. O ister pike gibi kullansın ama ben ameliyattan sonra çok üşüyorum.

Ayrıca saçları açık biri olmama rağmen tedbir amaçlı dışarı çıkarken şal kullanıyorum. Hastanede benim saçım örtümle kim uğraşacak diye 6 - 7 kadar hazır bone lerden aldım

Ayrıca ayağa kalkıp yürümeye başladığımda kendimi iyi hissettiğimde hemen ılık duş aldım bundan önceki doğumumda sütü indirmeye faydası olmuştu o yüzden banyo havlusu koymayı planlıyorum.
İlk doğumumda yapmamıştım sütüm gelmedi emziremedim ilk çocuğumu

Bebeğin doğum kanalına inmesi ve dönmesi için doktorum bana egzersiz vermişti. Bir kaç yerde de bu egzersizlerin işe yaradığı yazıyordu. Ben bu hareketleri yapıyorum işe yarar mı bilmiyorum bir araştır istersen moon83

Bilmiyorum az önce okuduklarım böyle. Aslında düşününce omurilik sivisina direk enjekte ediliyor ilac. Bir sey hissetmemek lazim. Neyse epiduralde hissediyorsun ondan eminim
Spinali tecrube etmis biri olarak soyluyorum herseyi hissediyorsun epiduralle ilgili bir fikrim yok sadece

Zamanlarımız aynıymıs benimki de 32de dönmüştüInsallah kolaylikla dogururuz vakti geldiginde

Teşekkür ederim tavsiyeniz için trendyoldan orkide ve piercardeb​

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bu ikisini sipariş verdim
Beyaz olan guzele benziyor gelince banada fikrinizi soylerseniz bende siparis veriyim 1 tane daha alsam iyi olacak gibi eski sutyenlerim olmuyor zaten

Buna sevindim.
Dogru anestezi dr. basinda yani islerini bilirler.
O an uyutadabilir hemen.
Gerci eskiye göre cok cok iyiyim ataklarim cok nadir geliyor.
Ama ilac ve terapiyle tedavi gecmisim var.
Haftada 3 gelen ataklarim olurdu mafolurdum.
Simdi daha iyiyim

Hayir canim hickirigi biliyorum gunde bir defa falan yapiyor mutlaka kalp atimi gibi bir his oluyor karnimda ama bu dedigim bildigin nefes alir verir gibi bir hareket doktora bugun sorcaktim ama aklimdan cikmis
Zamanlarımız aynıymıs benimki de 32de dönmüştüInsallah kolaylikla dogururuz vakti geldiginde
İnsaallah yaa doktor bugun 3hafta 4gun var dedi tabii daha erken de gelebilir deyince heyecan yaptım Allah yardimcimiz olsun benim ilk dogum olacak kismetse insaallah hemencecik pirtlativeririz

amin cnm insallah❤
bakiyorum cnm.internetten ama benim dizlerde agri var her hareketi yapamiyorum malesef ama yapabildiklerime bakicam .aslinda dogum aninda sanciyla bile donebilen bebekler varmis ta o riske giremem
Günaydın güzel anneler ve anne adayları azıcık,minicik güneş pırıltısı gördüm hemencecik mutlu oldum
size de bu pozitif enerjimden kucak kucak yolluyorum
❤aldim enerjiyi cnm gunaydin

Insallah cnm annemle gorustum simdi sabah yola cikip geliyorlar gelince ben kizimla konusurum döner diyorcok nazli teyzesi yuzunu bile goremiyoruz
Merhaba, anneniz başka bir şehirden mi geliyor? Şehir giriş çıkışların yasak olduğu yerde değil misiniz? Öyleyse nasıl izin aldınız? Benim de kayınvalidem gelmesi lazım nasıl izin alacağız bilmiyorum

Mrb anneler sormustum ama cevap alamadım . Emzirme atleti önerisi biraz onu destekli gibi olursa sutyensiz kullanılabilecek ne aldınız . Penyeler çok ince
Cnm bir arkadas almisti ama ben sutyen takiyorum atlet kullanmiyorum

Evet izmirden suan yoldalar babam valilikten almis .32.hafta.dogum raporumu falan yolladim ben ertesi gun izin cikti izmirden tekirdaga geliyorlar.65 yas altindalar

Günaydın kızlar moon83 ışık tutupta döndürme tekniğide varmıs artık bu haftalarda ışığı fark edebildikleri için takip ediyorlarmış sanki kedi dogurcaz
aynen kedi gibicocukta hic sıkılmadı icimde bir atraksiyon yap yana yat oda yokerken den oturur bu cocuk cok seviyo toto ustunu

Günaydın güzel anneler. Aklıma takılan bi şeyi sizlere sormak istiyorum. Bebişin göbek derime çok yakın olduğunu hissediyorum. Böyle hareket ettikçe sürterek geçip acıtıyor.Tekme acıması değil bilmiyorum anlatabildim mi? Benim gibi hisseden var mı. Dün yazmıştım suyum azalmış sinirdaymis diye. Acaba o yüzden mi.

Mrb anneler sormustum ama cevap alamadım . Emzirme atleti önerisi biraz onu destekli gibi olursa sutyensiz kullanılabilecek ne aldınız . Penyeler çok ince
Ben penye atlet kullandim desteklisi var mıdır nasıldır bilmiyorum. Sürekli göğüs pedi kullandığım için ince olması sorun olmadi benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…