Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bi doktoruna sor istersen canim. Suyundan dolayıdır belki

Günaydın kızlar gece iki kez sancıyla uyandım. Karnıma bıçak saplandı sanki kramp mıydı neydi. Yarın doktora sorucam ilginç bişeydi.

Çok teşekkür ederim bilgi icin bende Nuri beyden pazartesi randevu aldım bakalım ne diyecek hem tanisicaz hemde doğumu ve ayrintilarini konuşuruz
Tek refakatçi ve ziyaretçi olmaması güzel birşey

Bizde yatak bile yok henüz besigi gorumceye vermistik. Kurmucam diye almadim. Park yatak tarzi bir sey almak istiyordum ama durumlar degisince gidip bakamadik da. Ilerleyen aylarda alırım bu gidisle
Ben de ikinci elden anne yanı aldım, temiz geldi zaten 6-7 ay kullanılıyormuş.
Bende dolap uygulamasından anne yani aldım çok güzel tertemiz geldi hemde üçte bir fiyatına :) maks. 5-6 ay yatıyorlar zaten :) kayınvalidemde park beşik aldı ama içinde yatağı yok reflü yatagim var birşey olursa onla koyarım diyorum

Günaydın kızlar gece iki kez sancıyla uyandım. Karnıma bıçak saplandı sanki kramp mıydı neydi. Yarın doktora sorucam ilginç bişeydi.
Gunaydin cnm benim kasiklarda oluyor saplanma ama karnimda olmadi nst ye girersin sanci varmi diye.

Aynen bu tarz seylerde ikincı el mantikli

Evet oluyor bana da sağına soluna dönüyor sanırım. Kemikleri batıyormuş gibi oluyor can yakıyor biraz benim suyum normal

Benim Alya kuşum 2.600olmus
boyuda 47cm.
Bugun yakaladik onu sobbee yaptik
Yuzunu gosterdi piremses.
Parmagini emiyordu.
Nst girdim.
dr. tahlil istedi 4 tüp onlari verdim.

Sancisi vs yok suyu falanda iyi.
Haftaya persembe cagirdi yine gunu netlestiricez
20 gunun daha var ortalama 3.200 olur dedi.

Maşallah canım sağlıkla al kucağına inşallah

Masallah cnm.guzel kilosu boyu.hayirli guzel vakitte gelsin

Mrb anneler sormustum ama cevap alamadım . Emzirme atleti önerisi biraz onu destekli gibi olursa sutyensiz kullanılabilecek ne aldınız . Penyeler çok ince
Merhaba canım ben diğer doğumunda kullanmıştım penye olanı şimdi de aldım bir tane sütyen kısmı çift katlı, ben emzirirken bel kısmımın açılmaması için aldım. Göğüs pedi ile kullandığım için sıkıntı olmadı hiç.
Benim de oluyor o suyla alakalı değil de hareket alanı daraldıpı için ayağı ve kolunu hareket ettirirken sürtnesindeb kaynaklanıyor. Ve çık acıtıyor dayadığı zaman.

Mrb anneler sormustum ama cevap alamadım . Emzirme atleti önerisi biraz onu destekli gibi olursa sutyensiz kullanılabilecek ne aldınız . Penyeler çok ince
Canim ben toparlayicili olandan aldim bir tanede eskiden vardi nbb nin onun kalitesi cok guzel bu aldiklarim hafif korse formunda istersen ayrintili resim atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…