Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu arada kizlar sezeryan olucaklara nacizane tavsiyem sondayi igneden sonra takmalarini isteyin bnm icin zor olmistu takilirken canim acimisti onceden soyleyince igneden sonra yapiliyormus
Zaten korkuyorum sonda falan allahim sonumuzu hayir et insallah

Bu arada kizlar sezeryan olucaklara nacizane tavsiyem sondayi igneden sonra takmalarini isteyin bnm icin zor olmistu takilirken canim acimisti onceden soyleyince igneden sonra yapiliyormus
Evet benden önce dogum yapan arkadasim soylemisti ben de anesteziden sonra yapilmasini rica ettim. Ameliyathanede yapamayiz dediler. Ben de daha 1 ay önce arkadaşıma o sekilde yapıldı deyince kabul ettiler.

Evet benden önce dogum yapan arkadasim soylemisti ben de anesteziden sonra yapilmasini rica ettim. Ameliyathanede yapamayiz dediler. Ben de daha 1 ay önce arkadaşıma o sekilde yapıldı deyince kabul ettiler.
Zor geliyor ameliyathnede bacaklarini kontrol edemedigin icin onlara daha cok is dusuyor yapmak isyemiyorlar haliyle ama bizimkide can yani napalim

Bu iki hareket etkiliymiş. Çok zorlamıyor. Akşam yüklemeye çalışmıştım ama yüklenmemiş

Eklentiler

• Screenshot_20200416-012928.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 36
Benimki 17. Haftada bas asa dondü. Sonra tekrar makat gelis oldu. En son 32 de yine bas gelisti insallah boyle kalir

Teşekkürler cevabın için içim rahatladı. Sağlıkla alalım kucağımıza bebislerimizi inşallah.
Canım benim suyum fazla olduğu halde dediğin şeyi yaşıyorum korkma doktor ultrasonda bakarken de yaptı hatta sordum, yağ tabakası az olan annelerde böyle oluyor normal dedi.

ya ne uyuzlar
Kadınların canı acımasın diye kendiliklerinden senin hiç uyarmana gerek kalmadan öyle yapacaklarına, bir de yokuşa sürüyorlar. Nasıl olsa takanın canı yanmıyor tabii. Sinir oldum

Korkucak birsey yok mooncuugum hersey normal seyrinde ilerliyor aslinda cok saapmamak lazim ama nacizane tavsiye bnmki daha rahat gecirmeniz umiduyla
amin cnm
Benimki 17. Haftada bas asa dondü. Sonra tekrar makat gelis oldu. En son 32 de yine bas gelisti insallah boyle kalir
Insallah cnm normal olcaksa tam.zamanlarinda donmusaferin ona

Sondayi nasil takiyorlar acaba nasil oluyor merak ettim

Acaba normal dogumda da g elip gidip asadan acilmaya bakiyorlar acaba onun gibimi acitiyor cok merak ettim valla
Evet aynen bende de sondayi odada takip indirmişlerdi ameliyathaneye. Ben de rica edecem bu sefer iğneden sonra takın diye. Takması da çıkarması da kötü zira
De

Emzirme sütyeni ve yarım sütyenlerden aldım birde emzirme atleti aldım yazın en azından atletle evde dolaşırım diye şuanda giyiyorum memnun kaldım linklerini atıyorum.

Penti atlet satıcı kız zorla sattı ama çok memnun kaldım içinde lastikli sütyen gibi kademesi var. Son 2 aydır gidiyorum yıkadım baya iyi birde yapışmıyor karnımıda sıkmıyor.
Siyah Mamma Emzirme Atleti - Atlet / Body

Sütyen olarak bunu aldım , son 4 aydır bunu gidiyorum baya rahat ettirdi beni sıkmıyor, içinde sünger var ucu flnda belli olmuyor.Yıkadım bozulmuyor.

Yeni aldım giydim kumaşı fln yumuşacık gögüsleri topluyor sadece yakası baya açık geldi. Daha yıkamadım bozulur mu bilmiyorum.

bunuda aldım ama iade ettim , yumuşak gelmedi kumaşı nbb gibi esnemiyor meme kısmı çok ince ucu başı herseyi belli oluyor. Tavsiye etmem.

Keşke önceden çamasırcıdan fln alsaydım bakarak dokunarak çok pişmanım sona bıraktığım için :/

Merhaba hanımlar bugün saat 12 gibi tuvalette akıntı içerisinde çok az kan gördüm. Doktorumu aradım nişan olabilir. Eğer nişansa 48 saat içinde sancın başlar dedi. Başlamazsa nişan değildir dedi. Hafif bel ağrım var ama acaba doğum belirtisi mi bunlar ilk gebeliğim hiç emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…