Bu arada kizlar sezeryan olucaklara nacizane tavsiyem sondayi igneden sonra takmalarini isteyin bnm icin zor olmistu takilirken canim acimisti onceden soyleyince igneden sonra yapiliyormus
Bu arada kizlar sezeryan olucaklara nacizane tavsiyem sondayi igneden sonra takmalarini isteyin bnm icin zor olmistu takilirken canim acimisti onceden soyleyince igneden sonra yapiliyormus
Evet benden önce dogum yapan arkadasim soylemisti ben de anesteziden sonra yapilmasini rica ettim. Ameliyathanede yapamayiz dediler. Ben de daha 1 ay önce arkadaşıma o sekilde yapıldı deyince kabul ettiler.
Evet benden önce dogum yapan arkadasim soylemisti ben de anesteziden sonra yapilmasini rica ettim. Ameliyathanede yapamayiz dediler. Ben de daha 1 ay önce arkadaşıma o sekilde yapıldı deyince kabul ettiler.
amin cnm insallah❤
bakiyorum cnm.internetten ama benim dizlerde agri var her hareketi yapamiyorum malesef ama yapabildiklerime bakicam .aslinda dogum aninda sanciyla bile donebilen bebekler varmis ta o riske giremem
Canım benim suyum fazla olduğu halde dediğin şeyi yaşıyorum korkma doktor ultrasonda bakarken de yaptı hatta sordum, yağ tabakası az olan annelerde böyle oluyor normal dedi.
ya ne uyuzlar
Kadınların canı acımasın diye kendiliklerinden senin hiç uyarmana gerek kalmadan öyle yapacaklarına, bir de yokuşa sürüyorlar. Nasıl olsa takanın canı yanmıyor tabii. Sinir oldum
Canim ben toparlayicili olandan aldim bir tanede eskiden vardi nbb nin onun kalitesi cok guzel bu aldiklarim hafif korse formunda istersen ayrintili resim atarim
Evet aynen bende de sondayi odada takip indirmişlerdi ameliyathaneye. Ben de rica edecem bu sefer iğneden sonra takın diye. Takması da çıkarması da kötü zira
Evet aynen bende de sondayi odada takip indirmişlerdi ameliyathaneye. Ben de rica edecem bu sefer iğneden sonra takın diye. Takması da çıkarması da kötü zira
Emzirme sütyeni ve yarım sütyenlerden aldım birde emzirme atleti aldım yazın en azından atletle evde dolaşırım diye şuanda giyiyorum memnun kaldım linklerini atıyorum.
Penti atlet satıcı kız zorla sattı ama çok memnun kaldım içinde lastikli sütyen gibi kademesi var. Son 2 aydır gidiyorum yıkadım baya iyi birde yapışmıyor karnımıda sıkmıyor. Siyah Mamma Emzirme Atleti - Atlet / Body
Sütyen olarak bunu aldım , son 4 aydır bunu gidiyorum baya rahat ettirdi beni sıkmıyor, içinde sünger var ucu flnda belli olmuyor.Yıkadım bozulmuyor.
Sezonsuz iç giyim fırsatlarında her sezonun olmazsa olmazı parçalar bekliyor. Sütyen, korse, bralet, atlet, jüpon ve tüm iç güyim ürünleri Penti'de sizinle.
www.penti.com
Yeni aldım giydim kumaşı fln yumuşacık gögüsleri topluyor sadece yakası baya açık geldi. Daha yıkamadım bozulur mu bilmiyorum.
Merhaba hanımlar bugün saat 12 gibi tuvalette akıntı içerisinde çok az kan gördüm. Doktorumu aradım nişan olabilir. Eğer nişansa 48 saat içinde sancın başlar dedi. Başlamazsa nişan değildir dedi. Hafif bel ağrım var ama acaba doğum belirtisi mi bunlar ilk gebeliğim hiç emin olamıyorum