Merhaba hanımlar bugün saat 12 gibi tuvalette akıntı içerisinde çok az kan gördüm. Doktorumu aradım nişan olabilir. Eğer nişansa 48 saat içinde sancın başlar dedi. Başlamazsa nişan değildir dedi. Hafif bel ağrım var ama acaba doğum belirtisi mi bunlar ilk gebeliğim hiç emin olamıyorum
Merhaba hanımlar bugün saat 12 gibi tuvalette akıntı içerisinde çok az kan gördüm. Doktorumu aradım nişan olabilir. Eğer nişansa 48 saat içinde sancın başlar dedi. Başlamazsa nişan değildir dedi. Hafif bel ağrım var ama acaba doğum belirtisi mi bunlar ilk gebeliğim hiç emin olamıyorum
keşke başka bir doktordan da deneseydiniz..belki okullar açık olsaydı ve bu salgın olmasaydı atıyorum 34 te ayrılabilecekken okullar kapalı diye 32 de ayrılmış oldunuz. okulların kapalı olması ve salgının olması sizin hatanız ya da suçunuz değil sonuçta. kaldı ki devlet bunu düşünüp idari izin planlamışken yapılan şey işgüzarlık...olan olmuş artık hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim bilgi icin bende Nuri beyden pazartesi randevu aldım bakalım ne diyecek hem tanisicaz hemde doğumu ve ayrintilarini konuşuruz
Tek refakatçi ve ziyaretçi olmaması güzel birşey ❣
İnce bir boru ve acısı da idrar yolları iltihap olmuş da orada sancı varmış gibi bir acı. Ben çok fazla sonda takılmalı operasyonlar yaşadığım için onun acısı şu an çok ağır gelmiyor
Malum alışmış kudurmuştan beterdir diye bir söz var
İnce bir boru ve acısı da idrar yolları iltihap olmuş da orada sancı varmış gibi bir acı. Ben çok fazla sonda takılmalı operasyonlar yaşadığım için onun acısı şu an çok ağır gelmiyor
Canım benim suyum fazla olduğu halde dediğin şeyi yaşıyorum korkma doktor ultrasonda bakarken de yaptı hatta sordum, yağ tabakası az olan annelerde böyle oluyor normal dedi.
Biraz daha acitiyolar bana ilk kizimda sezeryana girmeden sanci odasinda takti. Baya bulamadimi yerini acitti yani.. oyle muaneye filan benzemiyordu benimki. Kizimin suyunu patlatti ondan cok acidiydi
Sonda kesinlikle cok aci bisi
Ben kurtaj zamani cokca elle muayine oldum.
Sondanin yaninda bisi diil öyle diyim.
Helede böyle panik deneyimsiz biri falan olursa eyvah eyvah.
Oglumda ben kendimi kastim(elinizde degil malesef ister istemez kasiyosunuz) denedi bi kac defa baya ciglik attim.
Ozaman bilmiyordum ne oldugunu
Bu defa direk taktirmicam.
Hayir istemiyorum ameliyathanede takin dicem.
Oglumda ben kendimi kastim(elinizde degil malesef ister istemez kasiyosunuz) denedi bi kac defa baya ciglik attim.
Yani aci esigiylemi alakali dicem ama elle muayine oldum.
Suni sanciyla dogum yaptim(kaybettigim bebegim) yani o sonda beynimde travma kaldi
Ben haftaya dr. soylicem direk.
son ana birakmadan.
Gerci beni hazirlarlarken doktorum yanimda olmaz oda da hazirliyorlar bizi ama lutfen tek istedigim bu ilk ve son istegim dicem☺
yoksa dogurmam dicem
acmam dicem
Suni sanciyla dogum yaptim(kaybettigim bebegim) yani o sonda beynimde travma kaldi
son ana birakmadan.
Gerci beni hazirlarlarken doktorum yanimda olmaz oda da hazirliyorlar bizi ama lutfen tek istedigim bu ilk ve son istegim dicem☺
yoksa dogurmam dicem
acmam dicem
son ana birakmadan.
yoksa dogurmam dicem
acmam dicem
Sizin doktor ne güzel erkenden doğum raporu vermiş, ben bizim doktora söyledim 37+4 de gel doğum raporu hazırlarken onuda ayarlarız dedi, 38+0 da doğum düşünüyorum nasıl olacaksa artık, birde ben merkezdeyim eşim ilçede o da ayrı bir sorun
Biraz daha acitiyolar bana ilk kizimda sezeryana girmeden sanci odasinda takti. Baya bulamadimi yerini acitti yani.. oyle muaneye filan benzemiyordu benimki. Kizimin suyunu patlatti ondan cok acidiydi
Ya kızlar ben sondada bişey hissetmedim. Doğumda uyusturduktan sonra taktilar. Ama doğum öncesi bir de ameliyatım var. Ameliyattan çıktım ayağa kalkmam yasak ama nasıl tuvaletim geldi anlatamam. Surguye yapamadim tabi yatarken. Hemsire geldi sonda takti ve hiç bir şey hissetmedim. Yani şimdi bunları okudukça diyorum o kadar kötü bişey mi bu sonda Ben neden hissetmedim