Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese selamlarrr guzel gunesli bir gün bugunku sabah enerjiniz bendenolsun

Kizlar sizce tupleri baglatmak mantiklimi siz bu konuda ne dusuniyorsunuz baglatan tanidiginiz varmi memnun kaldilarmi.esim diyor ben korunmam artik vs diyo yillardir korunuyorum gicik etti beni

Teyzem halam baglatti.
Bende baglatacagim.
Hatta dr. soyledim.
Sadece iyi dusundun mu dedi.
Yasim 35.
2.bile 15 sene sonra ancak karar verdim baska istemiyorum dedim
O da sende haklisin tabiki düşün yinede konusuruz dedi.
Ben baglaticam.

Bana mantıklı geliyo,eşime söyledim ama o istemiyo bağlatmamı,spiral taktırcam,bir daha bebek düşünmüyorum Allah can sağlığı versin,kuzularımıza

Günaydın annislerr herkes birseyden korkuyor sanırım grupta şuan
Aslında hep bişekilde doğuracam,diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hep,ama bu nalet virüs hastane ortamı endişelendiriyor,evde kalacak olan oğlumda ilk sırada Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Merhaba mayıs anneleri size de sorayım Dün şeker yüklemesi yapıldı bana 75 gr. Bi sıkıntı çıkmadı. Ama dr suyun biraz fazla dedi. İlk defa demiş oldu. Şekerli yiyecekler şekerli meyveler hamurişi yeme dedi. Zaten bunları aşırı yiyen biri değildim. İyice kesmeyi düşünüyorum. Bakalım 1 ay sonra suyum normale dönecek mi? Benim gibi olup da sonradan düzelen var mı aranızda?

Şekeriniz kaç cıktı acaba

Benim 24. Haftada yapılmıştı test suyum fazla ve bebek iri diye normal çıkmıştı doktorum yapısal dedi. Şuan suyum da normal bebek de kendi haftasında normale dönüyor yani canım

Benim 24. Haftada yapılmıştı test suyum fazla ve bebek iri diye normal çıkmıştı doktorum yapısal dedi. Şuan suyum da normal bebek de kendi haftasında normale dönüyor yani canım
Benim bebek 32 . Haftada 35 gözüküyordu doktor şekerden felan demişti çünkü benimde yüksek çıkmıştı yükleme ama şuan 37 haftaligim bebegimin vücudu 36 cikio duzelio bencede

Bu bağlatmak bence çok hassas bir mevzu , elbet şuan bebek düşünmüyor olabilirsiniz ama hiç düşünmeyeceginiz anlamına gelmiyor . Lütfen iyi düşünün cevremde pişman olmuş insanlar var 10 sene sonra da isteyen olmuştu bir sürü masraf cıktı tekrar bebek sahibi olmak için kadın 45 yaşını geçmişti ama yinede tedavi görüyor şuan lutfen iyi duşunun

Benim 27.hafta bittiğinde yapıldı. Bebeğe 1200 dedi. Biraz tombik yine sanırsam. İnşallah benim de düzelir seninki gibi.

Benim bebek 32 . Haftada 35 gözüküyordu doktor şekerden felan demişti çünkü benimde yüksek çıkmıştı yükleme ama şuan 37 haftaligim bebegimin vücudu 36 cikio duzelio bencede
Aynen benimki de 34e kadar hep ileri haftalardaydı şimdi haftasında gidiyor çok şükür

Bence mantıklı zaten üç yavrun olacak Allahın izniyle yaşta ilerliyo ileri ki zamanda gebelikte sıkıntılı oluyo Allah korusun Allah isteyenlere nasip etsin

Günaydın
Benim de doktorum bana tavsiyede bulundu tiplerini bağlat diye. Yaşım 38 ve bu 3. sezeryan , bir de rahimden çok fazla operasyon geçirdim. Başka çocuk düşünmüyorsanız bağlatmanı tavsiye ederim, sezeryana kadar düşün ona göre ameliyatta onu da halledelim dedi. Bana da mantıklı geldi. İlerde pişman olur muyum evet belki, ama sağlığım açısından düşününce çok doğru bir karar olur benim için. Ben olumlu bakıyorum bağlatmaya. Benim kafamı kurcalayan dini açıdan sakıncalı mıdır düşüncesi vardı. Ama dinen de sağlık önceliği olduğu için uygun olduğunu okudum.
Doktorum yaşın genç olsaydı önermezdim dedi, ama yaşın bir sonraki hamilelik için baya ileri olacak dedi

Aa ben ilkinde ondan hissetmedim demek ki

sanci duzenli degilse daha var canim ozaman. Insallah izin alir annenler.birde gittigin de izin icin kimsesi yok.yaninda.refaktci.olacaklarini soylesin izin verirler buyuk ihtimal.sen.hangi sehirdeydin annenler.hangi sehirde
Evet galiba henüz var. Ben Erzincan'dayım aile Alanya'da. Tamamdır ben söyleyeyim öyle yapsınlar çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…